2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12832839 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tugay

İş bitiricilik 0.Bekle yavrum bekle.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu adam iyi adamdı. İş ahlakını, çalışmasını, performansını vs. bilemem ama renk kattı orası kesin.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sezona böyle gircemizi düşünüyorum.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle1989

para olucak alican valbuena sola.. tadindan yenmez.. forvette Cisse veya Remy cuk oturur

Bu ara Dembele bize cok katti verir.. stopere de Douglas ve Rhodolfho beraber

Aahhhhh

Ama neyse Haftaya netlesir...

Çevrimdışı okansosa

Sezona böyle gircemizi düşünüyorum.

sol ön transferi yalan olacak bence hiç umudum yok benim olcay yap orayı  :s20:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla kardeşim Allah seni inandırsın

Elim olcay yazdı ama gönlüm razı gelmedi be. :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Niye umudun yok? Para mı yok oyuncu mu yok?

Çevrimdışı TØLGA

sezon ağustos 15'de açılıyormuş 5 haftamız var transfer için geç kalmayız umarım
lig başlangıcında puan kaybı yaşamak istemem nasıl başlarsan öyle gider  :bandit: :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alper1903

sezon ağustos 15'de açılıyormuş 5 haftamız var transfer için geç kalmayız umarım
lig başlangıcında puan kaybı yaşamak istemem nasıl başlarsan öyle gider  :bandit: :bandit:

O da önemli ama esas önemli olan bitirmek hocam. Mayıs 2016'da tabelada 1. yazsın. Sağolsun Beşiktaş öğretti bunu  :tabe: :D

Çevrimdışı TØLGA

O da önemli ama esas önemli olan bitirmek hocam. Mayıs 2016'da tabelada 1. yazsın. Sağolsun Beşiktaş öğretti bunu  :tabe: :D
yaa tamam sezon sonuda önemlide sezon başında kaybettiğin puanlarada kafanı vuruyorsun sonra  :biggrinking:
sezon sonunu getirmek apayrı bir olay stresli haftalar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

Niye umudun yok? Para mı yok oyuncu mu yok?
Dzusdsak haberleri balon gibi geliyor oraya oyuncu düşünmüyorlar bence stoper ve forvete odaklanmışlar zaten Erdal Torunoğulları da Sosa ve Tolgayı da son günde aldık dedi alttan alttan transferlerin geç biteceğini de ima etti,paranın hepsini kullanmayacaklardır transfere
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı okansosa

Valla kardeşim Allah seni inandırsın

Elim olcay yazdı ama gönlüm razı gelmedi be. :kop:
Olcayın şu yavaş driblingini ve çalım atamayışını görmek istemiyorum bu kadar tabela yapıp genel oyunda etkisi bu kadar az olan bir adam görmedim  :akuma:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olcayın şu yavaş driblingini ve çalım atamayışını görmek istemiyorum bu kadar tabela yapıp genel oyunda etkisi bu kadar az olan bir adam görmedim  :akuma:

Olcay bu sezon itibariyle Beşiktaş miyadını doldurmuştur gözümde.

Hele o son haftalar Sinan abisine selamlar gönderip sahada hiçbişey yapmaması varya.. Ulan yine aklıma geldi :akuma: :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

tamam laaa çokta abartmayın olcaydan güzel yedek olur   :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

Olcay bu sezon itibariyle Beşiktaş miyadını doldurmuştur gözümde.

Hele o son haftalar Sinan abisine selamlar gönderip sahada hiçbişey yapmaması varya.. Ulan yine aklıma geldi :akuma: :bandit:
Bilic efendi de kıt kafalı hep onu oynattı Kerime biraz daha şans verseydi Olcayın yerine,Kerim Erciyes maçını çevirmişti ki necip.. sayıyorum keza başakşehir maçı tottenham maçındada iyiydi taktı Olcayla Mustafaya ,Cenk 90+ da maçı çevirmiş sonraki maç yine Mustafa oynuyor aklıma geldikçe çıldırıyorum  :s20:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı okansosa

tamam laaa çokta abartmayın olcaydan güzel yedek olur   :bandit:
ÇARE ÇUÇAK :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pektemek , rubin kazan 5milyon Euro ?

Çevrimdışı Kadir G.

Dzusdsak haberleri balon gibi geliyor oraya oyuncu düşünmüyorlar bence stoper ve forvete odaklanmışlar zaten Erdal Torunoğulları da Sosa ve Tolgayı da son günde aldık dedi alttan alttan transferlerin geç biteceğini de ima etti,paranın hepsini kullanmayacaklardır transfere

Bencelik bir şey yok kaynağın olması lazım anç ye yakın biri ilgileniliyor dedi.

Çevrimdışı TØLGA

Pektemek , rubin kazan 5milyon Euro ?

faik haber bizden istemişlerdir o parayı   :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı okansosa

Kim demiş? :)
Fanatikin haberi bir de beğenmeyip 7 istemişiz  :kop: :kop:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kadir G.

Pektemeki biri alacağım desin üstüne ismaili koy bedavaya ver.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK