Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çök, çök, çök! https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/617459145612984321
Sezona böyle gircemizi düşünüyorum.
sol ön transferi yalan olacak bence hiç umudum yok benim olcay yap orayı
sezon ağustos 15'de açılıyormuş 5 haftamız var transfer için geç kalmayız umarımlig başlangıcında puan kaybı yaşamak istemem nasıl başlarsan öyle gider
O da önemli ama esas önemli olan bitirmek hocam. Mayıs 2016'da tabelada 1. yazsın. Sağolsun Beşiktaş öğretti bunu
Niye umudun yok? Para mı yok oyuncu mu yok?
Valla kardeşim Allah seni inandırsınElim olcay yazdı ama gönlüm razı gelmedi be.
Olcayın şu yavaş driblingini ve çalım atamayışını görmek istemiyorum bu kadar tabela yapıp genel oyunda etkisi bu kadar az olan bir adam görmedim
Olcay bu sezon itibariyle Beşiktaş miyadını doldurmuştur gözümde.Hele o son haftalar Sinan abisine selamlar gönderip sahada hiçbişey yapmaması varya.. Ulan yine aklıma geldi
tamam laaa çokta abartmayın olcaydan güzel yedek olur
Dzusdsak haberleri balon gibi geliyor oraya oyuncu düşünmüyorlar bence stoper ve forvete odaklanmışlar zaten Erdal Torunoğulları da Sosa ve Tolgayı da son günde aldık dedi alttan alttan transferlerin geç biteceğini de ima etti,paranın hepsini kullanmayacaklardır transfere
Pektemek , rubin kazan 5milyon Euro ?
Kim demiş?