Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni sezon beyaz forma bu muydu
nasıl arkadaşlar kaleci bence hiç fena değil.
Şuan durum şu ki açıklanırsa Douglas Dzsudzsak beraber açıklanacak gibi.Forvet bence daha da gecikebilir.Kaleciyi baya bekleriz daha 2-3 hafta gibi.
Bu duşçak aramızda konuşuluyor da ilgilenildiğine dair kuvvetli bir ipucu var mı?
Ben de merak ediyorum
Yönetim keşke bu siteyi takip ediyor olsa
@Tolga_ neden aynı şeyleri yazdın anlamadımki
Macar olmalı, olmazsa gerçekten ciddi sıkıntı olur.Daha iyisini, daha opsiyonel olanını, daha ucuza bulmak çok zor.Duran top atacak adam yok bu atıyor, şut atan adam yok onu da atıyor bunları gol de yapıyor.Ne yapıp ne edip almalılar.
Ntvspor, Aspor burada @yagiz1903 birçok yerden duyduk ama göreceğiz ne durumda.
PORTO'NUN BAŞINDAYKEN BEŞİKTAŞ MAÇI SONRASI...""Porto ile burada Beşiktaş'a karşı bir maç yapmıştık. O zaman Porto'da çalışıyordum. O maç için Türkiye'ye geldiğimizde maçtan sonra kendime bir söz verdim. Ben bir gün gelip burada bu ülkede çalışacağım. Neden açıklayayım çünkü buradaki tutku, çoşku futbola duyulan aşktan çok fazlasıyla etkilendim. Buradaki taraftardan fazlasıyla etkilendim. Türk taraftarların beni büyülemesiyle İstanbul gibi güzel bir şehri gördükten sonra bir gün Türkiye'ye gelip çalışacağım dedim."Bu da bizden etkilenmiş