"duyumcular" ne güzel de millete umut aşılıyor öyle.günlerdir yazdıkları rvp fenere imza atmak üzere hala ne yüzle konuşuyorlar.Falcao diye de dün gece yaptılar goygoyu adam 3 saat sonra chelsea ye imza attı.
Tabi taraftar saf taraftar gariban taraftar bunlar kadar kirli değil.Ne yapsın inanıyor taraftar.
Duyumcular almış eline bir klavye itele anasını satim gece gündüz itele ne de olsa taraftar saf inanır ümit bağlar.
100 tane isim yazarlar 2 si geldi mi tuttu olur.bir de kendi tweetlerini RT yaparlar " ilk ben bildim ha bak diye".tabi ondan önce yazdığı onca ismin bir önemi yok.
50 tane adam yazdın gelmedi diye de sordun mu da "gelecekti de şöyle oldu böyle oldu" diye yalanları sallarlar.
Çok samimi duygularımla söylüyorum gidin bir twitter adresi açın,bu twitter adresine de "ibrahim çeçen" yazın sonra girin googleye "Beşiktaş stoper,forvet,vs transferi yazın" her bölge için gelen 5 ismi de farklı günlerde ,farklı saatlerde "görüşülüyor" diye yazın emin olun hemen hemen tüm transferleri sözde tutturursunuz.
Kimse size duyumculuk yapmayın demiyor yapın da ADAM GİBİ yapın.Yazdığınız adam 3 saat sonra başka takıma imza atıyorsa o klavyenizi ADAM gibi bırakın.Bunu okuduklarını biliyorum ordan buraya yazıyorum belki ADAM olurlar da gece gündüz pc,tv başında transfer nöbeti tutan gariban taraftarla bu kadar oynamazlar.