2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12839579 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fr1xsivE

Demba Ba ve Atinc Nukan'i satip, elde edilen parayla 6 transfer yapilir da kadro güclenirse, saka yapmiyorum Türkiye futbol tarihinin en efsane transfer dönemini geçirmis olacagiz. Kâr ederek takimi güçlendirmek, mükemmel olur. Renkliler de Podolski'ye yillik 4milyon, Van Persie'ye 5 milyon vermeye devam. Basari bizim olacak.

http://lineupbuilder.com/?sk=7ny8j (6 transfer, 2si zaten yapildi bile. Tarih yazariz ligde ve uefada.)

Şu kurdugun kadroyu yapsınlar seneye transfer yapmasakta olur benim icin.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Kadir G.

Santrafor, sol kanat, 2 stoper, kaleci bekliyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Ersanli, Veli'li hicbir 11 basariya ulasamaz.

Çevrimdışı Alper1903

Orta sahaya bu dönem olmasa bile devre arası transfer yapılacak bence Veli'nin yerine.

Adam aylardır omzundan sakat hala antrenmanlara çıkmıyor

Veli'nin oynaması bir dert oynamaması bir dert. Pozisyon bilgisi zayıf, mevkiyi bırakıp gidiyor. Rakiple aşırı didişmekten top oynayamıyor. Şöyle sert, ayağı düzgün bir defansif ortasaha almak şart.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Millet sabri , semih , hakan balta , telles , umut ile şampiyon oluyor.

Hernekadar hem veli nin hemde ersan ın oyuncu kaliteleri cok iyi olmasada hic bir zaman mucadeleden vazgecmiyorlar. Bu yüzden bence şu kadroyu bu sene kurabilirsek millet ister nani getirsin ister podolski şampiyon biz oluruz.

Ospina

Beck - Douglas(Rhodolfo) - Ersan - Motta

Veli(Atiba) - Tolgay

Gökhan - Sosa - Dzsudzsak

Remy
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ersan tüm 11'lerin içinde valla bize üçüncülük de fazla.

Çevrimdışı Ergin1903

Gecenin ilerleyen saatlerinde Douglas ve cucak'la ilgili daha aydinlatici bilgiler bekliyorum. Bakalim

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Torres doğru değil demi olmamalı  :bandit:

Çevrimdışı Easthanbool

Bize soltrafor lazım lazım bize soltrafor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

"duyumcular" ne güzel de millete umut aşılıyor öyle.günlerdir yazdıkları rvp fenere imza atmak üzere hala ne yüzle konuşuyorlar.Falcao diye de dün gece yaptılar goygoyu adam 3 saat sonra chelsea ye imza attı.

Tabi taraftar saf taraftar gariban taraftar bunlar kadar kirli değil.Ne yapsın inanıyor taraftar.

Duyumcular almış eline bir klavye itele anasını satim gece gündüz itele ne de olsa taraftar saf inanır ümit bağlar.

100 tane isim yazarlar 2 si geldi mi tuttu olur.bir de kendi tweetlerini RT yaparlar " ilk ben bildim ha bak diye".tabi ondan önce yazdığı onca ismin bir önemi yok.

50 tane adam yazdın gelmedi diye de sordun mu da "gelecekti de şöyle oldu böyle oldu" diye yalanları sallarlar.

Çok samimi duygularımla söylüyorum gidin bir twitter adresi açın,bu twitter adresine de "ibrahim çeçen" yazın sonra girin googleye "Beşiktaş stoper,forvet,vs transferi yazın" her  bölge için gelen 5 ismi de farklı günlerde ,farklı saatlerde "görüşülüyor" diye yazın emin olun hemen hemen tüm transferleri sözde tutturursunuz.

Kimse size duyumculuk yapmayın demiyor yapın da ADAM GİBİ yapın.Yazdığınız adam 3 saat sonra başka takıma imza atıyorsa o klavyenizi ADAM gibi bırakın.Bunu okuduklarını biliyorum ordan buraya yazıyorum belki ADAM olurlar da gece gündüz pc,tv başında transfer nöbeti tutan gariban taraftarla bu kadar oynamazlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ergin1903

Douglas Hazirlik maci kadrosunda yokmuş.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Yanlız bizimkiler Macar da getirmezler se artık eeeeh be derim adam her türlü gidecek Almanlara gidiyor yapmayın gelsin Olcay ile gitmez bir sene
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Taraftar olarak her sene şampiyonluğa şu kadar inansak ne kadar iyi olur ya.

2-1 den 5 dakika da 3-2 verdiğimiz Erciyes maçı sonrası:

Gaziantep ve bu maçta çok ağlamıştım beya  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Onur Can

Çok gelmedi 5'te kalacağını düşünüyorum sadece.

Kaleci gelmez diyorsun yani.

Bu sene begenmediginiz Ersan, Veli, Olcay, Serdar, Motta ve Tolga'yla az kalsin sampiyon oluyorduk.. Son 4 haftada kaybettik. 30. hafta hala liderdik. Demek ki bu oyuncular o kadar da kötü degiller. Besiktas su anda hiç transfer yapmasa yine sampiyonluga oynar. Bekler de zaten güçlendi. Yapilacak her transfer bir ekstra artik. Ki çok güzel ekstralar geliyor ;)

Çevrimdışı JoseDemba

@Dunyadaspor
ÖZEL // Beşiktaş Loic Remy ile anlaştı.Son anda bi değişiklik olmazsa, bonservis bedeli olarak 7.5 m € ödenecek. Kaynak güvenilir değil ama belki  :iblush:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Volkan Başaran

@Dunyadaspor
ÖZEL // Beşiktaş Loic Remy ile anlaştı.Son anda bi değişiklik olmazsa, bonservis bedeli olarak 7.5 m € ödenecek. Kaynak güvenilir değil ama belki  :iblush:

Son anda bir değişiklik olur kesin ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı talha

@Dunyadaspor

Ne zaman böyle haberler çıktı yalan oldu. 

Çevrimdışı Ergin1903

Kaynak güvenilir degil ama belki nedir  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Ergin1903

Tam fakir olduk. Ekmegimizde umut.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@JoseDemba @can1903 @Onur Can @adler @bleartomcat @Celestine Babayaro

Beyler yaşlarınızı yazın bilelim nasıl hitap edeceğimizi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Bu arada  Remy olayı da olursa artık Chelsea ile ikili ilişkiler konusunda da şüpheye düşmeyin adamlar ikidir Forvet beslemesi yapıyor bize :D

Çevrimdışı Karabay