2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845975 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Beck kontrolden geçmiş bu arada yeni gördüm.
Yok cihazları kontrol ettiler. Doğru çalışıyor mu diye

Çevrimdışı ozan062

dalgamı geçiyorsun yada şaka yapıyorsun herhalde bitik oyuncuları topluyorlar ya tutarsa diye
tamam geçen sene bizde Demba BA da yaptık aynısını ve tuttu ama bu sene dillenen hiç bir isim elek asmış değil
nani ile fenerde portekizlilerle tanışacaktır Podolski burda almeidadan bir tık yukarı etki verir isme göre haraket etmeyin
kaç yıldır podolski adını duyuyormusunuz adamın iyi denecek bir iki senesi oldu oda yükselerek almanların ikinci forveti olabildi.
nanide göçebe gibi takılıyor ordan oraya göreceğiz eski naniden eser varmı yokmu  @ozan062

katılmıyorum abi,
biri 28 yasında oburu 30 yasında
nasıl bitik bunlar yahu
dembada 30 yasındaydı oynadıgı maç ve aldıgı dakka ortadaydı
türkiyeye gelmeden onceki sezonlarında faal durumdalardı oyle oynamadanda gelmediler..q7 gibi değilller yani
sneijderda gelirken oynayarak geldi muslerada zaten bu sebeble takımlarında fayda sagladılar saglıyorlar
bana sorarsanız bakış acısı yanlıs. snei içinde 7 küsür verildi naniiçinde 7 küsür veriliyor aslında aman aman bi parlar çıkmıyor bu takımlardan
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 13:53:00 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

"@MedyaBesiktasTV: TRANSFER | Beşiktaş, Dinamo Kiev'in 22 yaşındaki kalecisi Maksym Koval'ı kiralamak için resmi görüşmelere başladı! (Calcionews24)"

Kaleci is coming :)

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Yok cihazları kontrol ettiler. Doğru çalışıyor mu diye

Anlamadım?

Çevrimdışı Tolga

Daha fazla oyuncu satmaya gerek yok.

Bundan sonra eksiklerimizi kapatıp beklemeye geçmeliyiz.

Öyle ya da böyle Fb kadrosunu oluşturdu.

Bizim de çok dağılmadan kadroyu oluşturmamız lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 13:56:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener bu sene çok duran top golü atacak çok sinirleneceğiz yine iyi oynamadan Kazandıkları maçlara. Iki stoperi iki ön liberosu ve forveti 1.90 üzeri. Bunları tutmak büyük sıkıntı olacak.

Forvete Alınacak adam 1.86 ve üzeri Olmalı mutlaka.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Kadir G.

Bugün dileğim en azından douglası bildirelim. Anç dönmesin ülkeye macar için uğraşsın. Uğraşmakla kalmasın getirsin. :)

Başkanda dönmesin mümkünse kimi getiriyorsa sözleşmeyi alsın öyle gelsin.

Baya az oldu.

ysariusta

• Ziyaretçi

katılmıyorum abi,
nasıl bitik bunlar yahu
türkiyeye gelmeden onceki sezonlarında faal durumdalardı oyle oynamadanda gelmediler..q7 gibi değilller yani
sneijderda gelirken oynayarak geldi muslerada zaten bu sebeble takımlarında fayda sagladılar saglıyorlar
bana sorarsanız bakış acısı yanlıs. snei içinde 7 küsür verildi naniiçinde 7 küsür veriliyor aslında aman aman bi parlar çıkmıyor bu takımlardan
Ali Koç bizi trollüyor. Yedi Milyon Avro az para mı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 14:04:25
  • Beşiktaş / Bodrum
katılmıyorum abi,
nasıl bitik bunlar yahu

Ozan Podolski ve Nani'yi biz alsak ben burayı yakmıştım biliyorsun değil mi böyle saçma transfer olur mu diye :)

Adamlar Nani'yi 7'ye alıyor sen Töre'yi 13' vermiyorsun oyuncu potansiyeli verebileceği ve verdiğine buradan bak biraz da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Ozan Podolski ve Nani'yi biz alsak ben burayı yakmıştım biliyorsun değil mi böyle saçma transfer olur mu diye :)

Adamlar Nani'yi 7'ye alıyor sen Töre'yi 13' vermiyorsun oyuncu potansiyeli verebileceği ve verdiğine buradan bak biraz da.
Yas farki var nanide gencken 25 milyona gitti manuya aynı olay degil ki ikisi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 14:11:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Yas farki var nanide gencken 25 milyona gitti manuya aynı olay degil ki ikisi

Tabii ki öyle. Ama 28 yaşında Nani eski Nani ise bu fiyata mı gider?

Dzeko da aynı yaşta 20 milyon istiyorlar.

Nani düşüşte olan oyuncu ve son çakılışı burada yaşayacak göreceğiz hep birlikte.

Şuan Töre ile Nani'yi kıyaslasan bizim kanadımız daha iyi demeye getirdim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Valla bu transfer işi en çok menajer kanalına bakıyor. Bizim eski başkan bir girdi mendes girdabına hep zarar hep zarar. Fenerin yeni td ve sd aynı kafadan adamlar. Nani Simao gibi ba bebe gibi çıkarsa fena olur. Gerçi ba kiralık ama nani bomba etkisi yapar. Gerçi aynı şeyi krasic Emenike de yaşadılar bi de küçük emrah kılıklı golcü vardı. Bu kadar bomba yıkmaya yeter bence

Çevrimdışı ozan062

onların  basarmıslıkları ve yapacakları var
ama bizimkilerde yapma ihtimali üzerine bi beklentimiz var hala yaptıkları becerdikleri birsey yok
ben bu konuda beşiktaş klübünün yani bizim potansiyeli bizim lehimize döndürmede her zaman bi sıkıntısı oldugunu gordugum için
acıkcası tırsıyorum ama net adamlar her zaman bana hitap etti o sebeble bende senin gibi yakardım ama yinede gönlüm bi taraftanda rahat ederdi acıkcası:)

Çevrimiçi Savaş

Töre'yi seneye en kötü 16 - 18 civarına satarız. Bu sene vermemek iyi oldu bence.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 14:13:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada asıl tehlike bu sene şampiyon olunca başlayacak.

Şampiyon olursak bu oyunculara büyük teklifler gelecek çoğu da ayrılmak isteyecek.

O yüzden bu sene scout ekibi hepsinin yerine en az 4-5 alternatif koymak zorunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Tabii ki öyle. Ama 28 yaşında Nani eski Nani ise bu fiyata mı gider?

Dzeko da aynı yaşta 20 milyon istiyorlar.

Nani düşüşte olan oyuncu ve son çakılışı burada yaşayacak göreceğiz hep birlikte.

Şuan Töre ile Nani'yi kıyaslasan bizim kanadımız daha iyi demeye getirdim.
Bana gorede verecegi katkiya bakarsak tore daha iyi.Nani dususteydi dogru ama gecen sene toparlandi gibi quaresmanin bizdeki ilk senesiyle ayni olaydi onun lisbon performansi bakalim insallah dedigin gibi cakilirlar yoksa nani- diego - rvp + alirlarsa jozef cok iyi iki yonlu oynayabiliyor kaliteli adam boy olarakta belli seviyede.Nani tek basina cok sikinti degil ama nani-rvp dusunduruyor
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 14:17:21 Renton ]

Çevrimdışı Kutay

şu beckin maliyetini de bir borsaya bildirseler artık  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Savaş

Stadın açılmasıyla kulübün bi nebze maddi anlamda rahat edeceğini düşünüyorum.  Bunun yaninda seneye gelecek sampiyonluk veya sampiyonlar ligi ayrıca potansiyelli oyuncularin satışından gelecek sıcak parayla canavar gibi bi takım kurulup lige ambargo koyulucaktır. Ben çok umutluyum önümüzdeki senelerden. O yüzden o bunu almış bu bunu almış diyip hayiflanmaya hic gerek yok.  Şurda stad etkisinin ne denli buyuk oldugunu gs'den bile görebiliriz. Az kaldı az. Güneşli günler yakında :)

Çevrimdışı ozan062

Stadın açılmasıyla kulübün bi nebze maddi anlamda rahat edeceğini düşünüyorum.  Bunun yaninda seneye gelecek sampiyonluk veya sampiyonlar ligi ayrıca potansiyelli oyuncularin satışından gelecek sıcak parayla canavar gibi bi takım kurulup lige ambargo koyulucaktır. Ben çok umutluyum önümüzdeki senelerden. O yüzden o bunu almış bu bunu almış diyip hayiflanmaya hic gerek yok.  Şurda stad etkisinin ne denli buyuk oldugunu gs'den bile görebiliriz. Az kaldı az. Güneşli günler yakında :)

işte ham parayı yediler biz gelecekleri göndereceğimiz koyacagımız yerler belli o sebeble o beklediğimiz sey olmayacak maalesef:(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 14:21:08
  • Beşiktaş / Bodrum
işte ham parayı yediler biz gelecekleri göndereceğimiz koyacagımız yerler belli o sebeble o beklediğimiz sey olmayacak maalesef:(

Neyi harcadılar gelecekten yahu ben mi bilmiyorum?

Localar ve 15 bin kombine dışında ne var giden?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

İşte bunu diyorum , Atınç 5 m euroya gidiyor ve atınc otururken necip oynadı stoperde ; Ospina yi 6 ya bitirelim diyorsunuz , Nani 7 ye geldi deniyor .  Örnekleri konuştuğumuz ligler ne katar ne Çin,    tezat var arkadaş ? Tarık Camdal 5 milyon euroya gitti geçen sene 0 gol 0 asist , Nani nin kariyerine hakarettir bu yav.

Çevrimdışı Renton

Medya baskan moskovada diyor twitterda ingilterede diyen var nerede baskan

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi