2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846879 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf

Sosa giderse josue için ne düşünüyorsunuz acaba ?

Sosa giderse Şenol hoca tanıdığı için alınmasını isteyebilir ve maliyet olarak risksiz olur ama bence oraya Josue'den biraz daha iyisi gelmeli. Çok yetenekli ama mental sıkıntıları var.

Çevrimdışı Mustij1903

rakiplerde bu kadrolar varken şampiyonluk baya zor. geçen sene denk kadrolarla baş edemedik. hakem ve stad faktörü de var.
belki de para saçmak yerine daha akılcı transferler yapıp seneye para kazandıracak bir kadro kurmalıyız.

Avrupa da kısmen başarılı olduk diye bir çok futbolcumuza teklif var. Eğer bu sene daha başarılı olursak hem yeni teklifler gelecek hem de var olan teklifler daha da artacaktır. Ben rakiplerimizin bizden üstün bir kadrosu olduğuna katılmıyorum. Ayrıca eğer Beşiktaş isen her sezona şampiyonluk amaçlayarak girmelisin
Beşiktaş'ın şampiyonluk iddiasindan vazgectigi falan yok. Burada isin sırrı iki sene sonra mali açıdan diğer kulüplerin düşeceği durumu avantaja cevirme meselesi var. Bizim lig de adil yönetim.  Ve doğru cezalandırma var mı ki bizde kırmızı görmeden sezonu kapatalım yada bir sezonda 15 penaltı kazanalım.  Maçı hatırlamıyorum Eskişehir maçı olabilir.  Rakip ceza sahasına ortayı eliyle kesti.  Birtek tv programı bile yayinlamadi ve tartismadi pozisyonu. Durum böyle olunca takıma değil paraya yatırım yapmak en doğrusu.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Sağbek alındı.Beck iyi eleman.Stopere Douglas sola da dudsjack için bugünRusyadalar.Pazarlıklar başlıyor.Oradan golcü için Londraya geçecekler.Ama Remy ama başka biri belki daha iyisi.Sadece suuazdiklarim alındığında dahi rakiplerimizin Rahatlıkla önüne önüne geceriz.Ama saçma bir karamsarlık var forumda.İstenilenlerin hangisi kötü veya yetersizki

Çevrimdışı kralkartal

Öncelik douglas ve remy kesin alinmali. Eger imkan varsada ismi garip sol acikla bir kaleci bu senelik yeterlidir..

Çevrimdışı yigitcan1903

Sağbek alındı.Beck iyi eleman.Stopere Douglas sola da dudsjack için bugünRusyadalar.Pazarlıklar başlıyor.Oradan golcü için Londraya geçecekler.Ama Remy ama başka biri belki daha iyisi.Sadece suuazdiklarim alındığında dahi rakiplerimizin Rahatlıkla önüne önüne geceriz.Ama saçma bir karamsarlık var forumda.İstenilenlerin hangisi kötü veya yetersizki

Bazı oyuncuların alınamayacağına daha doğrusu eksik kalacağına dair eğilim var abi ondan
Tabii 8-10 tane transfer yapsan doymayacak olan da yok değil forumda
Yoksa Douglas-Dzsudzsak-Remy/Mbokani iyidir
Hatta Milo satılıp sol stoper de alınabilir(Ersan'ın gitmesi gerek ama gitmiyor)
Bu durumda kaleci kalıyor,kiralama yoluna gidilebilir
Yahut devre arasına bırakılabilir
Ama sıkıntı yaşayacağımız muhakkak mevcut kalecilerle

Çevrimdışı Giray Burak

adebayor  :kar: :kar: :steamed: :steamed: :steamed:

Attan inip eşeğe binmek bile olmaz, direk emeklemeye başlarız.

Çevrimdışı Jukebox

Taraftari ayaga kaldiracak,kombine,forma vs. sattiracak bir adam gelecekse gercekten remy,mitroglou degildir.

Çevrimdışı Ergin1903

Bu Veli hala nasil iyileşmedi _? İdmana katilmamis, tedavi oluyormus. Bir de sezona yetişmiyormuş o zaman büyük sıkıntı.

Çevrimdışı safa burak

Bugun stoper aciklanacak diye kim diyordu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Veliye Japonya'dan yeni kol imal edip taksak, şimdiye kadar vücut uyumu bile sağlanmıştı. Nasıl bir kol omuz sakatlığıysa, sezona bile yetişmesi şüpheli.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

o değilde fakirler fakiri battı bitti dediğimiz adamlar gs ve fenercik naniler podolları doldurdu takımına:(((
dalgamı geçiyorsun yada şaka yapıyorsun herhalde bitik oyuncuları topluyorlar ya tutarsa diye
tamam geçen sene bizde Demba BA da yaptık aynısını ve tuttu ama bu sene dillenen hiç bir isim elek asmış değil
nani ile fenerde portekizlilerle tanışacaktır Podolski burda almeidadan bir tık yukarı etki verir isme göre haraket etmeyin
kaç yıldır podolski adını duyuyormusunuz adamın iyi denecek bir iki senesi oldu oda yükselerek almanların ikinci forveti olabildi.
nanide göçebe gibi takılıyor ordan oraya göreceğiz eski naniden eser varmı yokmu  @ozan062

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Faik çetiner demiş, bjk yönetimi sokağa atılacak paramız yok, nokta transferler yapacağız, en buyuk transferimiz stat olacak demişler..

Valla bu açıklamaların meali. Bu da bir feda sezonu. :)

ysariusta

• Ziyaretçi

dalgamı geçiyorsun yada şaka yapıyorsun herhalde bitik oyuncuları topluyorlar ya tutarsa diye
tamam geçen sene bizde Demba BA da yaptık aynısını ve tuttu ama bu sene dillenen hiç bir isim elek asmış değil
nani ile fenerde portekizlilerle tanışacaktır Podolski burda almeidadan bir tık yukarı etki verir isme göre haraket etmeyin
kaç yıldır podolski adını duyuyormusunuz adamın iyi denecek bir iki senesi oldu oda yükselerek almanların ikinci forveti olabildi.
nanide göçebe gibi takılıyor ordan oraya göreceğiz eski naniden eser varmı yokmu  @ozan062
Abi geçen sene duydum ben. Arsenal Gs maçında

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

Nani eşittir Simao Sabroza. Fazlasını verir mi? Portekizlilere hastayım toplasan üst düzey beş oyuncu yetiştirmişlerdir ama tüm dünyaya satıyorlar. Nani hiç bir zaman di Maria marifetinde bir adam olmadı mesela. Podolski Arsenal de battı. İnter de ne yaptı bilmiyorum ama seneye 32 yaşında olacak ve hiç bir zaman defansı iyi olmadı biraz içte oynatırsan Orada uçan Hollandalı falan karışık o iş bence. Kimse kötü olmasın. Herkes tam performans versin en iyi kadroları ile yenelim geçelim onları.

Çevrimdışı ebabil

NTVspor douglas haberi yayınlarken paso kendi kalesine attığı golleri gösteriyor. bu nasıl iş? bu adam hep kendi kalesine gol mü atıyor yoksa haber art niyetli mi dalga mı geçiyorlar?

Çevrimdışı TALAT

Nani eşittir Simao Sabroza. Fazlasını verir mi? Portekizlilere hastayım toplasan üst düzey beş oyuncu yetiştirmişlerdir ama tüm dünyaya satıyorlar. Nani hiç bir zaman di Maria marifetinde bir adam olmadı mesela. Podolski Arsenal de battı. İnter de ne yaptı bilmiyorum ama seneye 32 yaşında olacak ve hiç bir zaman defansı iyi olmadı biraz içte oynatırsan Orada uçan Hollandalı falan karışık o iş bence. Kimse kötü olmasın. Herkes tam performans versin en iyi kadroları ile yenelim geçelim onları.

nani için haklısın da di maria dediğin adam çapsızın teki. bir şampiyonlar ligi finalinde ve bazı dünya kupası maçlarında iyi oynadı hala kaymağını yiyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

NTVspor douglas haberi yayınlarken paso kendi kalesine attığı golleri gösteriyor. bu nasıl iş? bu adam hep kendi kalesine gol mü atıyor yoksa haber art niyetli mi dalga mı geçiyorlar?

Yaptıkları habercilik o kadar. Youtube'dan vs. videolarını bulup koyuyolar, bu adamın da bir tek o videosu var gördüğüm kadarıyla :)

Çevrimdışı mehmetthedum

00:29 motta şenol hoca'nın sırtına pış pış yapıp geçiyor,
00:30 şenol hoca, adam gibi meraba denmeyince , önüne dönüyor, surat kıl olmuş bir ifade.

Vücut diline göre ekstrem bir futbol oynamazsa, tosiç'i tercih eder bence.

O ne lakaytlıktır yav. Raaat adam..biliç sandı herhalde şenol hocayı.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 13:46:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok fazla hareket var ve bu kadarı Korkutuyor beni. Çok fahiş fiyatlar verilmezse daha fazla adam kesinlikle satılmamalı.

Şuan yapacağımız iş hemen dzsudzsak ve douglası Alıp bi taşları yerine oturtmak. Sonra forvet gelecek zaten.

Ondan sonra oturup bakarız alabileceğimiz kaleci var mı diye. Şunları yapsak bile bu kadro şampiyonluğa oynayacak zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Beck kontrolden geçmiş bu arada yeni gördüm.

ysariusta

• Ziyaretçi

nani için haklısın da di maria dediğin adam çapsızın teki. bir şampiyonlar ligi finalinde ve bazı dünya kupası maçlarında iyi oynadı hala kaymağını yiyor.
Çok merak ettim messi dışında beğendiğin futbolcu var mı. Di Maria çok etkili bir oyuncu. Her maçını izlemedim ancak realde Ronaldo durunca motoru o çalıştırıyordu. Van Gaal biraz düşürdü tüm takımı manu performansı pek bilmiyorum ama ben genel olarak beğeniyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok fazla hareket var ve bu kadarı Korkutuyor beni. Çok fahiş fiyatlar verilmezse daha fazla adam kesinlikle satılmamalı.

Şuan yapacağımız iş hemen dzsudzsak ve douglası Alıp bi taşları yerine oturtmak. Sonra forvet gelecek zaten.

Ondan sonra oturup bakarız alabileceğimiz kaleci var mı diye. Şunları yapsak bile bu kadro şampiyonluğa oynayacak zaten.

Şenol Hoca Sosa'yla Töre'yi bırakmaz.