2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852733 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

o değilde fakirler fakiri battı bitti dediğimiz adamlar gs ve fenercik naniler podolları doldurdu takımına:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

6 sene öncesi :))

o zaman 22 yaşındaymış şimdi çok daha olgun :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yigitcan1903

o değilde fakirler fakiri battı bitti dediğimiz adamlar gs ve fenercik naniler podolları doldurdu takımına:(((
Vay anasını neler doldurmuşlar  :lol:

Çevrimdışı ozan062

farkındamısnız bilmiyorumda
rakipler artık transferleri agustosa bırakmıyor

esas bu kotu işte
birseyler yoluna giriyor bazıları i,çin ve maddi durumu iyi olanlarla aramızdaki ucurum git gide acılacak en büyük sıkıntı budur
birileri el atmalı acilen...

Çevrimdışı Ayberk

Arkadaşlar, Atınç'ın sözleşmesinde Beşiktaş'ın alma opsiyonu olduğuna dair haberler var. Detay bilgisi olan verebilir mi?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ozan062

Vay anasını neler doldurmuşlar  :lol:

:D yahu 35 yasında değilki bu adamlar eskisi gibimi bu transferler artık değil
o sebeble doldurdu kelimesinin içi boş değil
yıldız sayısı yani maç kazandıran sayısını bir fazlalastırdılar
bizde hala 0:((

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Melo gelecek sene Türkiye de oynamayacak ya o yüzden olabilir  :)
Hakem gibi hakem olsa Melo yarım sezon oynar giderdi. Evet üstün yönleri çok ancak sürekli ceza alacak olsa gs liler döverek gönderirdi. Sonuçta iyi olmanın pek çok kriteri var.
hepinize katılıyorum kafadan 10 15 arası kırmızısı olurdu ama çok iyi oyuncuydu karakter 0 olsada en iyisiydi gitmesi iyi oldu :)

Çevrimdışı Çağatay

podolski dışında adam alabilecekler mi satmadan ?

aksihardan fettah can ı alabildiler bide, ki o da zaten devre arasından belliydi.

para olmadığı için alamıyorlar tek kurşunlarını da podo için kullandılar

Çevrimiçi Savaş

Dün gece burda bi yerlerde Adebayor ismini gördüydüm. Rüyaydı dimi o? Öyle bişi olamaz dimi? Olmamalı yani :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

podolski dışında adam alabilecekler mi satmadan ?

aksihardan fettah can ı alabildiler bide, ki o da zaten devre arasından belliydi.

para olmadığı için alamıyorlar tek kurşunlarını da podo için kullandılar

iyide hacı iyileri satmıyor adamlar elinde tutuyor yani melosu haric ki o gitmekistiyor gerisi takımda duruyor...
onlardada bizde oldugu gibi geri 4lü sıkıntılı ama ilerisi bizimde oldugumuz gibi gayet iyi
fenerde ise kaleci haric her taraf dengeli...

biz adam almak için satıyoruz sayıyı arttıracagımıza  yerimizde sayıyoruz
neyse bosverin karartmayım sizin içinizi:)

Çevrimdışı brkntcnr

Ospina büyük hayal. Yapmayın kendinize bunu. En yakın kaleci transferi ocakta olur
Biliyorum hayal olduğunu ya sadece gelse diyorum yani. Yoksa kaleci ocakta gelecek katiliyorum

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

:D yahu 35 yasında değilki bu adamlar eskisi gibimi bu transferler artık değil
o sebeble doldurdu kelimesinin içi boş değil
yıldız sayısı yani maç kazandıran sayısını bir fazlalastırdılar
bizde hala 0:((
Onların maddi durumlarında sıkıntı yok
Olmadı devlet yardım ediyor,sponsor buluyor
Biz kendi yağımızla kavrulucaz
Bu hep böyleydi,böyle de devam edecek

Çevrimdışı Hasan Tahsin

farkındamısnız bilmiyorumda
rakipler artık transferleri agustosa bırakmıyor

esas bu kotu işte
birseyler yoluna giriyor bazıları i,çin ve maddi durumu iyi olanlarla aramızdaki ucurum git gide acılacak en büyük sıkıntı budur
birileri el atmalı acilen...

Merak etme o zaman bizi şampiyon yaparlar. Bunlar Lig tv vs gelirinin düşmesine dayanamazlar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dudstcak ve Douglas inşallah gelir yanına Remy i bir de sos olarak iyi bir kaleciyi ekledik mi meşaleleri yakarız

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

ysariusta

• Ziyaretçi

iyide hacı iyileri satmıyor adamlar elinde tutuyor yani melosu haric ki o gitmekistiyor gerisi takımda duruyor...
onlardada bizde oldugu gibi geri 4lü sıkıntılı ama ilerisi bizimde oldugumuz gibi gayet iyi

Her bütçeye uygun olarak kadrolar oluşur. Bir tek şu olmasın yeterli. Geçen sene 24 kişi dedik. Bir yığın adam gitti. Uğur Boral son maç yirmi dakika ve iki kupa maçı oynadı. Biz sağ bek aradık devşirdik falan. Yoksa sayı artmış azalmış önemli değil

Çevrimdışı brkntcnr

cucak gelirse derbi performansı şöyle olsun yeter

Hocam bu ne dir ya?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Onların maddi durumlarında sıkıntı yok
Olmadı devlet yardım ediyor,sponsor buluyor
Biz kendi yağımızla kavrulucaz
Bu hep böyleydi,böyle de devam edecek

muhakkak işte bazende yerimizi bilmemiz gerkeiyor aynı sartlarda olmadıgımız için onları gözümüzde büyüttüğümüzde bazıları kızmamalı:)

Merak etme o zaman bizi şampiyon yaparlar. Bunlar Lig tv vs gelirinin düşmesine dayanamazlar

oda abi işte 8senede bire tekabul ediyor :iblush:

Her bütçeye uygun olarak kadrolar oluşur. Bir tek şu olmasın yeterli. Geçen sene 24 kişi dedik. Bir yığın adam gitti. Uğur Boral son maç yirmi dakika ve iki kupa maçı oynadı. Biz sağ bek aradık devşirdik falan. Yoksa sayı artmış azalmış önemli değil

sayıdan kastım aslında su

diyelimki 11deki kaliteli sayısı 3 yani sosa demba ve töre
simdi biz naptık ikisini goturduk 11deki kalite sayısı bire düştü
alacagımız oyuncu sayısı 5 fakat yine kaliteli sayısı 3te kalıyor
 benim istedğim ise o kaliteli sayısı 5e 6ya cıksın biz olanın üstüne insa edelim
olmuyorsada bu sefer leşlerle değilde vasat üstüyle en azından dolduralım takımı

bence suana kadar cıkan haberlerde sadece macar hariç hepsi benim bekledğim profil değil
bana göre tabiki sizi bilmem  listedeki adam ersanın bir tık üstü fakat ben 3tık üstünü istiyorum oda dede falanda değil hani o zaten 5 tık üstü :lol:
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 12:11:04 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağatay

adamın çok olması da iyi değil ki şimdi hem fb hem gs elindekileri kiraya vermek için ugraşıyor çünkü mali yükü çok fazla gelmeye başladı onlara da
fb o kadar adam aldı 14 yabancıyı da geçtiler ve fazlalıklar onların da canlarını sıkmaya başlayacak

Çevrimdışı yigitcan1903

muhakkak işte bazende yerimizi bilmemiz gerkeiyor aynı sartlarda olmadıgımız için onları gözümüzde büyüttüğümüzde bazıları kızmamalı:)
Bu büyüklük değil sadece çifte standart
Ama biz üzerimize düşeni yapıp mümkün olan en iyi kadroyu kurmalıyız
O konuda haklısın

Çevrimdışı cursedofdragon

Eee şimdi hangisine üzülelim

bence 2 side gereksi abi.Gidip dzeko için 7-8 milyon € biz vercez diyelim geri kalanı sponsor diyelim bu kadar bu paralara gerek yok öyle yapcağımıza.Remy'i kiralayalım satın alma opsiyonu ile.2 milyon € bu sene kiralama bedeli veririz seneyede almak istersek 6-7 veririrz beğenirsek alırız beğenmezsek almayız edin dzeko beğenmezsek elimizde patlar seneye 30 yaşında olcak.Sol kanat'a dzduak adını yazamadım  :evillol: Defansa douglas bu 2 oyuncuyu ucuza kapatırız.Belki kaleci bile kiralıyabiliriz bu şekilde arsenal cech aldı ordan ospina'yı bile alabiliriz :)

Çevrimdışı ozan062

Dudstcak ve Douglas inşallah gelir yanına Remy i bir de sos olarak iyi bir kaleciyi ekledik mi meşaleleri yakarız

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zor olsa keske:(
ama kaleci işi bence devre arası yada seneye kalacak

ysariusta

• Ziyaretçi

bence 2 side gereksi abi.Gidip dzeko için 7-8 milyon € biz vercez diyelim geri kalanı sponsor diyelim bu kadar bu paralara gerek yok öyle yapcağımıza.Remy'i kiralayalım satın alma opsiyonu ile.2 milyon € bu sene kiralama bedeli veririz seneyede almak istersek 6-7 veririrz beğenirsek alırız beğenmezsek almayız edin dzeko beğenmezsek elimizde patlar seneye 30 yaşında olcak.Sol kanat'a dzduak adını yazamadım  :evillol: Defansa douglas bu 2 oyuncuyu ucuza kapatırız.Belki kaleci bile kiralıyabiliriz bu şekilde arsenal cech aldı ordan ospina'yı bile alabiliriz :)
Remy Dzeko olabilir. Mireoglu gene göstermelik

Çevrimdışı Mustij1903

rakiplerde bu kadrolar varken şampiyonluk baya zor. geçen sene denk kadrolarla baş edemedik. hakem ve stad faktörü de var.
belki de para saçmak yerine daha akılcı transferler yapıp seneye para kazandıracak bir kadro kurmalıyız.
Su Forumu okur dururum.  Adam akıllı bir yoruma denk geldim sonunda. 
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Arkadyeviç

Sosa giderse josue için ne düşünüyorsunuz acaba ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

rakiplerde bu kadrolar varken şampiyonluk baya zor. geçen sene denk kadrolarla baş edemedik. hakem ve stad faktörü de var.
belki de para saçmak yerine daha akılcı transferler yapıp seneye para kazandıracak bir kadro kurmalıyız.

Su Forumu okur dururum.  Adam akıllı bir yoruma denk geldim sonunda.

Avrupa da kısmen başarılı olduk diye bir çok futbolcumuza teklif var. Eğer bu sene daha başarılı olursak hem yeni teklifler gelecek hem de var olan teklifler daha da artacaktır. Ben rakiplerimizin bizden üstün bir kadrosu olduğuna katılmıyorum. Ayrıca eğer Beşiktaş isen her sezona şampiyonluk amaçlayarak girmelisin

Tek Büyük Beşiktaş