2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851699 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Forvete büyük bir yıldız gelecek deniyor İngiltereden deniyor Dzeko'dan başkası olamaz herhalde başka aklıma kimse gelmiyor alabileceklerimiz içinde yanlız gelirse  :claps:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ozan062

Alper Bahadır Töre'yi Atletico istiyor giderse iki tane yabancı kanat oyuncusu hazırda bekliyor diye yazmış.

hazır kelimesi yüzünden inandırıcılığı sıfır
sence böyle birsey mümkünmü
 :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

hazır kelimesi yüzünden inandırıcılığı sıfır
sence böyle birsey mümkünmü
 :kop:
Neden olmasın. Töre giderse alternatif vardır. Parqn çoktur. Ancak artık sadece giderse Rrsan gider. Başkası olmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu kadronun yaş ortalaması 26.4 ideal.
hayaller paris ama hayatlar ..... :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer dzudzsak töre 2 lisi kanatlarda olursa rakipleri kevgire çeviririz  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

eğer dzudzsak töre 2 lisi kanatlarda olursa rakipleri kevgire çeviririz  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

ve birazdaha gözünü açıp kenara baktıgında yedeği olcaysa:))

hadi kerim daha soru isareti

bu arada eldeki kadro derbi haric bütün lig maçlarında yeterli zaten bu konuda b,izim birsey dediğimiz yok
fakat iş avrupa biraz üst düzey takımlarda değiştiği için ben habire eleştiriyorum transferleri gundemdeki listeyi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ve birazdaha gözünü açıp kenara baktıgında yedeği olcaysa:))

hadi kerim daha soru isareti

bu arada eldeki kadro derbi haric bütün lig maçlarında yeterli zaten bu konuda b,izim birsey dediğimiz yok
fakat iş avrupa biraz üst düzey takımlarda değiştiği için ben habire eleştiriyorum transferleri gundemdeki listeyi
asıl sorun geride olay orda bitiyo ileriye bi dzduzsak ve remy yeter :)

Çevrimdışı Orkun

fener rvp yi alsa bile biz douglas-remy-Balázs Dzsudzsák 3 lüsünü alırsak bence bizim takımın kadrosu daha kaliteli olur. biz bu 3lüyü alalım gs nin podolski fenerin rvp transferleri umrumda bile olmaz
Kesinlikle sana katılıyorum.Futbol takım oyunudur.bu oyuncularla çok iyi seviyede takım oluşturulabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Anç rusya daysa o iş biter beyler. Oradan douglas - dzsudzsak la dönelim. Başkan da ingiltereden ospina - remy le gelsin o zaman efsane olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

Anç rusya daysa o iş biter beyler. Oradan douglas - dzsudzsak la dönelim. Başkan da ingiltereden ospina - remy le gelsin o zaman efsane olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ospina büyük hayal. Yapmayın kendinize bunu. En yakın kaleci transferi ocakta olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina büyük hayal. Yapmayın kendinize bunu. En yakın kaleci transferi ocakta olur
şuan kalede bi şekilde idare ederiz abi dzudzsak remy ve douglas gelse daha ne olsun  :D

Çevrimdışı Çağatay

cucak gelirse derbi performansı şöyle olsun yeter
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yavvuzz

Valla cok iti takip edemiyorum ama dediginiz topcular gelirse iyi olacagini yorumlarinizdan anlayabiliyorum . ☺️

Çevrimdışı Çağatay

ANÇ hazır rusya dayken
d.moskova dan büttner i de kiralasak ya
en azından sol bek te de rahat ederiz
tosic de sol stopere geçer
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AvrupaKartalı

şuan kalede bi şekilde idare ederiz abi dzudzsak remy ve douglas gelse daha ne olsun  :D
kale hicbirzaman idare edilmez, ilk önce kaleyi saglama alirsin, ondan sonra kadronu sekillendirirsin. Yillardir kaleyi bir türlü idare ederiz diye diye  her sezon en az 10-15 puanimiz güme gidiyor, bu puanlar sampiyonluk demek, olmasa bile en azindan ikincilik demek ve S. Ligine katilabile firsati demek.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Kemal

Ospina-Muslera-Volkan====1:Ospina-2:Muslera-3:Volkan
Beck-Sabri-Gökhan G.=====1:Beck-2:GG-3:Sabri
Douglas-Kjaer-Chedjou====1:Douglas-2:Kjaer-3:Chedjou
Rhodolfo-Semih-Ba========1:Rhodolfo-2:Semih-3:Ba
Tosic-Telles-Caner=======1:Caner-2:Tosic-3:Telles
Veli-Topal-Melo==========1:Topal-2:Veli-3:Melo
Tolgay-Meireles-Selçuk===1:Tolgay-2:Selçuk-3:Meireles
Töre-Yasin-Nani==========1,2:Töre-Nani-3:Yasin
Sosa-Sneijder-Diego======1:Sneijder-2:Sosa-3:Diego
Dzsudzsak-Poldi-Sow======1:Dzsudzsak-2:Poldi-3:Sow
Forvet hattı daha belli olmadığı için yazmayacağım ama diğer mevkiler böyle olursa biz geride değil hatta hepsinin önünde oluruz bence  :)

Kurarak oluruz , Ospina Douglas Rhodolfo ve forvet olarak düşündüğün Remy daha bizde olan topcular değil , suan Tolga Ersan Pedro Tosun  olanlar ve bunları yazdiginda hepsinde geriyiz :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kale hicbirzaman idare edilmez, ilk önce kaleyi saglama alirsin, ondan sonra kadronu sekillendirirsin. Yillardir kaleyi bir türlü idare ederiz diye diye  her sezon en az 10-15 puanimiz güme gidiyor, bu puanlar sampiyonluk demek, olmasa bile en azindan ikincilik demek ve S. Ligine katilabile firsati demek.
ya öyle ama defansta çok önemli geçen sene gs direk muslerayla şampiyon oldu dünyaları kurtardı adam ben devre arasına kadar günayı kullanırım devre arasında iyi bi kaleci şart.

Çevrimdışı Scout

Fenerbahçeliler Şampiyon Olacaklarını Zannediyorlar , Ne Güldüm Ya  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kurarak oluruz , Ospina Douglas Rhodolfo ve forvet olarak düşündüğün Remy daha bizde olan topcular değil , suan Tolga Ersan Pedro Tosun  olanlar ve bunları yazdiginda hepsinde geriyiz :)
Ospina-Muslera-Volkan====1:Ospina-2:Muslera-3:Volkan
Beck-Sabri-Gökhan G.=====1:Beck-2:GG-3:Sabri
Douglas-Kjaer-Chedjou====1:Douglas-2:Kjaer-3:Chedjou
Rhodolfo-Semih-Ba========1:Rhodolfo-2:Semih-3:Ba
Tosic-Telles-Caner=======1:Caner-2:Tosic-3:Telles
Veli-Topal-Melo==========1:Topal-2:Veli-3:Melo
Tolgay-Meireles-Selçuk===1:Tolgay-2:Selçuk-3:Meireles
Töre-Yasin-Nani==========1,2:Töre-Nani-3:Yasin
Sosa-Sneijder-Diego======1:Sneijder-2:Sosa-3:Diego
Dzsudzsak-Poldi-Sow======1:Dzsudzsak-2:Poldi-3:Sow
Forvet hattı daha belli olmadığı için yazmayacağım ama diğer mevkiler böyle olursa biz geride değil hatta hepsinin önünde oluruz bence  :)
çok güldüm ya topal ve veli melodan iyi mi yani ? tartışmasız ligdeki en iyi libero melodur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

çok güldüm ya topal ve veli melodan iyi mi yani ? tartışmasız ligdeki en iyi libero melodur.

Melo gelecek sene Türkiye de oynamayacak ya o yüzden olabilir  :)
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Hakem gibi hakem olsa Melo yarım sezon oynar giderdi. Evet üstün yönleri çok ancak sürekli ceza alacak olsa gs liler döverek gönderirdi. Sonuçta iyi olmanın pek çok kriteri var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hulk geliyormuş doğru mu  :D Şaka bir yana gelse gelse ingiltereden edin dzeko gelir   :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Hulk geliyormuş doğru mu  :D Şaka bir yana gelse gelse ingiltereden edin dzeko gelir   :)
Eee şimdi hangisine üzülelim

Çevrimdışı Kemal

Hulku 30 m euroya alırız belki :)

Olsa ama bu yaşımda forma nin arkasına Hulk yazdırırim :)

Çevrimdışı ozan062

cucak gelirse derbi performansı şöyle olsun yeter

6 sene öncesi :))