2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854166 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

akşam akşam gülün biraz her gördüğümde tutamıyorum kendimi  :lol: :lol:

https://twitter.com/bisarisindegil/status/579729246702215168

Akşam mı kaldı mübarek :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hacı senin akşam buysa :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

@Kadir Güney @Yunus hava aydınlanmadı daha o zaman akşamdır benim için nokta :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Sedat.Y

gülmek için hal bile kalmadı sadece tebessüm gücü var  :)

Çevrimiçi Necmi

Abi siz de okudugunuzu anlamiyorsunuz sanirim. 2011deki kirilan rekora nasil 2015 dahil olabilir? Rekor kirildi diyorsam bu ondan oncesi icin gecerlidir. Ayrica sizin bahsettiginiz besiktas taraftari kulturunu yasim yettigince cok iyi biliyorum. O kulturu yasatan taraftarlari bu sezon tottenham feyenoord maclarinda gordum. Forma icin yildiz bekleyenler gecen sezon ilk gittigi mac liverpool olanlarla brugge macinda 1-1 den sonra isliklamaya baslayip stadi terkedenler ayni insanlar. Madem duzen endustriyel futbol uzerinde ve besiktasin 1 milyar lira borcu var; kulup olarak bu taraftarlarin da verecegi destege muhtaciz. Bu cark gercek besiktas taraftari dediklerimizle donmez

sen anlamıyorsun herhalde dünya üzerinde hiç bir takım forma satarak oyuncu parası çıkartamaz messi 1000000 forma sattırırmı getirisi 15 M€ dır bırak bonservisi bir yıllık maaşını zor çıkarır.endüstriyel futbolu sen yanlış anlıyorsun endüstriyel futbol forma satmak değildir :D tek bir sponsorun bırakacağı para senin taraftarlarının alacağı bütün formalardan değerlidir bir milyon forma satsan bu sene iki oyuncuyu satarak kazandığın parayı kazanamıyorsun tam tersi forma yerine storlardan alacağın diğer ürünler kulübe daha çok para kazandırır.49 liraya sattığın tshorttan formadan kazandığın paradan fazlasını kazanıyorsun yani inanma iyi oyuncu getir kıy paraya forma satışıyla parasını çıkarırsın olayı koca bir yalandır Q7 nin bonservisini çıkartmak için sadece 500000 forma satman lazım bu senin dediğin şeyi liselerde insanlar konuşur vay be diye inanırlar buralarda söyleme birisi çıkar hesabı yapar koyar önüne
Ben okuduğumu iyi anlarım kardeşim senin orda söylediğin kelime Beşiktaş tarihinin forma satış rekoru kırıldı bir konuya Beşiktaş tarihi dersen kurulduğu andan şu ana kadar olan dönemi kapsar. iki maçta Beşiktaş taraftar kültürünümü öğrendin verdiğin örnek iki avrupa maçı hemde o tip maçlara her zaman gelen taraftar genel tribün taraftarı değildir. O taraftar vodafone arenadaki normal lig maçlarınada gelmez istersen messiyi al farketmez en fazla bir yada iki maç görmeye gelir ondan sonrada rahat koltuğunde evde tv karşısında seyreder daha yaşın çok genç Beşiktaş taraftar kültürü o kadar çabuk öğrenilmez kaldıki konuştuğun kelimelerde öğrenmediğini gösteriyor. @Bertug

Çevrimdışı Kadir G.

@Kadir Güney @Yunus hava aydınlanmadı daha o zaman akşamdır benim için nokta :bandit:

Gecedir o akşam olsa duramazsın. :D

Çevrimdışı TØLGA

Gecedir o akşam olsa duramazsın. :D
aman şettirme o kadar saat 4 olmuş beyin algılamıyo  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Atleticodaki gibi istekli olursa Torres burada +15 gol atar. Ama gerçekten böyle risklere gerek yok ya. Al getir Remy'yi fazla birşey istemiyoruz :D

Douglas-Dzsudzsak-Remy ve kiralık Ospina :)

Çevrimdışı TØLGA

Atleticodaki gibi istekli olursa Torres burada +15 gol atar. Ama gerçekten böyle risklere gerek yok ya. Al getir Remy'yi fazla birşey istemiyoruz :D

Douglas-Dzsudzsak-Remy ve kiralık Ospina :)
valla fantezi aramayalım remy olmazsa mitroglunu al getir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Hakan Gündoğar yine patlayacak mı bakalım pazartesiyi bekleyelim.

Çevrimdışı TØLGA

sütten ağzı yandı bir kere isim vermiyor artık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

sütten ağzı yandı bir kere isim vermiyor artık  :biggrinking:

Onun dediği ayarda birisi gelmeyecekse yine aynı hesap. :D Düşünülelim şimdi iş adamları vs yazmış remy bile o ayarda değil rvp ya da dzeko o ayarda adamlar. Onlar olunca da patlayacak diyorum. :)

Çevrimdışı safa burak

Ospina olma ihtimali var mi yoksa bizim hayalimiz mi

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina olma ihtimali var mi yoksa bizim hayalimiz mi

Fiyat sorulmuş.

Çevrimdışı Anıl

İyi geceler gari :D

Çevrimdışı TØLGA

Onun dediği ayarda birisi gelmeyecekse yine aynı hesap. :D Düşünülelim şimdi iş adamları vs yazmış remy bile o ayarda değil rvp ya da dzeko o ayarda adamlar. Onlar olunca da patlayacak diyorum. :)
valla patlarsa @SDemirsoy salarız üstüne adamı olur kendisi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Patlar..Ersan gidiyordu güya.
Ama Fener için RVPciler de patlayacak gibime geliyor.

Çevrimdışı Kutay

fener rvp yi alsa bile biz douglas-remy-Balázs Dzsudzsák 3 lüsünü alırsak bence bizim takımın kadrosu daha kaliteli olur. biz bu 3lüyü alalım gs nin podolski fenerin rvp transferleri umrumda bile olmaz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tugay

Bugün güzel haberler gelse...

Çevrimdışı Alper1903

Beck'i izleyince yıllardır bekimizin olmadığını anlayacağız  :biggrinking:

Çevrimdışı Aykutt

Kız çocuğa transferde gelişmeleri sormuş, çocukta bir sürü isim uydurmuş. Kız da demiş ki ne kadar Fırat Günayer bir erkek :kop: :kop:
Ulen ya güldürdün beni sabah sabah  :lol:
Torres gelmez gelmemeli.Sadece ismi kaldı artık.Olmaz olmamalı.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 06:06:02 Aykutt ]

Çevrimdışı Baba1903

Ospina-Muslera-Volkan====1:Ospina-2:Muslera-3:Volkan
Beck-Sabri-Gökhan G.=====1:Beck-2:GG-3:Sabri
Douglas-Kjaer-Chedjou====1:Douglas-2:Kjaer-3:Chedjou
Rhodolfo-Semih-Ba========1:Rhodolfo-2:Semih-3:Ba
Tosic-Telles-Caner=======1:Caner-2:Tosic-3:Telles
Veli-Topal-Melo==========1:Topal-2:Veli-3:Melo
Tolgay-Meireles-Selçuk===1:Tolgay-2:Selçuk-3:Meireles
Töre-Yasin-Nani==========1,2:Töre-Nani-3:Yasin
Sosa-Sneijder-Diego======1:Sneijder-2:Sosa-3:Diego
Dzsudzsak-Poldi-Sow======1:Dzsudzsak-2:Poldi-3:Sow
Forvet hattı daha belli olmadığı için yazmayacağım ama diğer mevkiler böyle olursa biz geride değil hatta hepsinin önünde oluruz bence  :)

Çevrimdışı JoseDemba

Tolga
                 Beck      Douglas   Milosevic     Tosic

Atiba

Töre        Sosa(c)   Tolgay        Dzsudzsak

Remy(x)        Böyle bir kadro kurulucağını düşünüyorum şahsen İnşallah ikinci stoper ve kalecide alırlar  :super:

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!