2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855220 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ön libero Atiba'dan sonra rafa kalktı boşuna orası için isim yazmaya gerek yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

O pozisyona oyuncu düşünmüyorlar.

Yoksa en başından beri yazıyorum.

1- Tino, 2- Arteta, 3- Flamini.

öyleyse Yönetime bunu her firsat'ta söylemek lazim.

herkes düsmüs ya Forvet ya Stoper derdine. yahu bu isin bir de Orta Sahasi var. hatta macin gidisatini belirleyen bölge orasi.

o Bölge'nin önemi nasil görülmez. anlamak mümkün degil.

Fener'in orta sahasin bir de bakin. Topal, Meireles, Souza bir de muhtemelen Guarin gelecek.

arada Daglar kadar fark var.

diger Bölgelerin ne kadar iyi olursa olsun bu bölgedeki fark agir basar. tartismasiz.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu EPL'deki forvet kim acaba?
Aklıma Jovetic de gelmiyor değil.Ama bizim yönetimin alacağı adam mutlaka basına sızar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bertug

nasıl hesap yapıyorsun anlamadım bu güne kadar formadan hangi oyuncunun parası çıkmış 4 M € değerinde bir oyuncunun bonservisini çıkartmak için 300000 forma  satman lazım peki 4 milyonluk oyuncu bu kadar forma sattırırmı birde Q7 döneminde en fazla forma sattık diyorsun yanlış biliyorsun en fazla forma satışımız geçen sene oldu.
Beşiktaş taraftar kültürünü bilerek konuşun biraz Beşiktaş taraftarı oyuncuya forma almaz hiç stada gitmiyormusunuz bakın bakalım formaların arkasında ne yazıyor ya kendi isimlerini yazdırır yada boş bırakır oyuncu adı yazdıranlarda genelde 15 yaşlarında taraftardır onlarında sayısı oldukça az

Abi siz de okudugunuzu anlamiyorsunuz sanirim. 2011deki kirilan rekora nasil 2015 dahil olabilir? Rekor kirildi diyorsam bu ondan oncesi icin gecerlidir. Ayrica sizin bahsettiginiz besiktas taraftari kulturunu yasim yettigince cok iyi biliyorum. O kulturu yasatan taraftarlari bu sezon tottenham feyenoord maclarinda gordum. Forma icin yildiz bekleyenler gecen sezon ilk gittigi mac liverpool olanlarla brugge macinda 1-1 den sonra isliklamaya baslayip stadi terkedenler ayni insanlar. Madem duzen endustriyel futbol uzerinde ve besiktasin 1 milyar lira borcu var; kulup olarak bu taraftarlarin da verecegi destege muhtaciz. Bu cark gercek besiktas taraftari dediklerimizle donmez

Çevrimiçi Samet Ç

Aklıma Jovetic de gelmiyor değil.Ama bizim yönetimin alacağı adam mutlaka basına sızar.
İnter'e gidecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Jovetic :alala:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gökhan Töre ve Tolgay Arslan'a servet!

Ba ve Atınç'ın satışlarından 18 milyon Euro'luk gelir elde eden Beşiktaş'ta, hareketli saatler yaşanıyor. Gökhan için Atletico'nun 11 milyon Euro; Tolgay için de West Ham'ın 8 milyon Euro önerdiği; yönetimin ise tekliflerin birer milyon daha artması halinde transferlere yeşil ışık yakabileceği konuşuluyor

FANATİK

ANÇ ye yakınlığı ile bilinen Alper bahadır da, menajer ahmet bulutun, ardanın yerine Töreyi satacağını söylemiş atletico madride.

12 den de fazla bir rakama. 13-15

Çevrimiçi Samet Ç

Alper Bahadır Töre'yi Atletico istiyor giderse iki tane yabancı kanat oyuncusu hazırda bekliyor diye yazmış.

Çevrimdışı Fatih Berker

Töre kalmalı bence takımda.

Çevrimdışı safa burak

Kız çocuğa transferde gelişmeleri sormuş, çocukta bir sürü isim uydurmuş. Kız da demiş ki ne kadar Fırat Günayer bir erkek :kop: :kop:
Kiz demis bana iltifat et erkek demis 00.39 da gel konusalim diger erkeklerin emegine haksizlik olmasin kiz demis ne kadar firat gunayer bir erkek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alper Bahadır Töre'yi Atletico istiyor giderse iki tane yabancı kanat oyuncusu hazırda bekliyor diye yazmış.

İnşallah satmazlar inşallah.

Çevrimdışı TØLGA

İnşallah satmazlar inşallah.
istediğim parayı versinler nasıl satıyorum bakkkk  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

@alperbah: @_zizou_nizam @rsceran kardeşlerinden şikayet eden bi siyahi uzun var  bilirsin  onu alternatif olarak bagladılar

Kimden bahsediyor?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

istediğim parayı versinler nasıl satıyorum bakkkk  :biggrinking:

Kaç istediğine bağlı 10 üzeri diyen de var, 15 diyen de var. Ben 20 diyorum :biggrinking:

Yönetim de benim kafadadır inşallah :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

@alperbah: @_zizou_nizam @rsceran kardeşlerinden şikayet eden bi siyahi uzun var  bilirsin  onu alternatif olarak bagladılar

Kimden bahsediyor?
adebayorr  :bawling: :bawling: :bawling:
kardeşleriyle para muhabbeti var
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Atkar

Yerlerini doldururuz dolduramayız bilemiyorum fakat Töre +15/Tolgay +10/Sosa +7/Ersan +4:Pedro +5/Milo +4 milyona satılmalıdır.Bu olay kadroyu revizyona götürür fakat değerini bulan her futbolcu satılmalıdır.Satılan futbolcuların yerini daha ucuz maliyetle aynı verimi alabilirsek o zaman başarmış oluyoruz.Töre ve Tolgaydan çok şey bekliyorum satılmamask tabiki çok daha iyi olur fakat Sosa-Ersan-Pedro hatta Milonun bile bu fiyatları bulduğunda satılması taraftarıyım.

Kimden bahsediyor?

adebayor.

Çevrimdışı TØLGA

Kaç istediğine bağlı 10 üzeri diyen de var, 15 diyen de var. Ben 20 diyorum :biggrinking:

Yönetim de benim kafadadır inşallah :evillol:
kemiksiz 15'e satarım şuan 20 etmez  :biggrinking:
ama öyle taksitle flen değil para meşin kırmızı meşin  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Kimden bahsediyor?
adebayor Allah korusun

Çevrimdışı Kadir G.

Aman Allah korusun adebayor nedir

Çevrimdışı Tugay

Nedense gelen paralara rağmen umutsuzluk var bende.

10 a satmazlar diyor alper bahadır. 13-15 bekliyorlarmış.

sonraki mesajlarından birinde de yani cevaplarından birinde de, ahmet bulutun arda yerine töreyi aldıracağını söyledi atleti ye.

Atleti 13-15 verebilir, ama verir mi. işte o muamma.

Çevrimiçi Samet Ç

Tottenham'dan Adebayor'u gündemine alacağına Soldado'yu alsana. Adam EPL'de patates oldu burada kral olur.

Çevrimdışı TØLGA

Aman Allah korusun adebayor nedir
ahanda o adam gelsin olaylar olaylar naa buraya yazıom  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK