2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857310 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Dinamo Moskova'nın uefa'dan 1 yıl men cezası var, bu yüzden futbolcular gitmek istiyor. Dzucak'ın sözleşmesi aralıkta bitecek, iyi bir fiyata alırlar. Mansimov antalya stadına sponsor olacakmış, transferleri üstlenmiş. İngiltere'de de Dzeko>Soldado>Remy yolu izlenir tahminim.
İkinci bir stoper daha alınacak büyük ihtimal.
Bu ne alaka :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 02:13:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Üst üste Dudak-Remy bombaları patlatmamız lazım renklilere cevap olarak.Hele Remy transferi onları susturur fazlasıyla.

Kimseye karşılık olarak yapmıyoruz dostum bundan vazgeçmeniz lazım.

Doğru hamle yapıyoruz sadece.

Çünkü bu karşılık düşüncesi ileride hata yaptırır yönetenlere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

Başkan kombine almıyorsunuz diyeceğine forma sattıracak oyuncu alsa stad çoktan bitmiş gerçekten. 7 forma bir kombine ediyor. Stadın Kasımdan önce bitmeyeceğini düşünürsek bu saatten sonra stadın açıldığını görmeden kombine almayan zaten açılana kadar almaz. Bari alın forma sattıracak 1-2 oyuncu da kasa dolsun yahu.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

8-10 hayatta vermezler moskovaya. ikisini 4-5 e bitirmeye çalışıyorlar. Duyumlar bu yönde.  :lol:

Çevrimdışı Easthanbool

Hacı sabancı senin benim gibi beşiktaşlı ya. fazlası değil. Adam sabancı diye, transfer yapmıyor diye küfür edecekler adama resmen.  :lol:

Aynen öyle Armağan abi pusuda çok bekleyen var yaparsa ne ala  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Samet Ç

8-10 hayatta vermezler moskovaya. ikisini 4-5 e bitirmeye çalışıyorlar. Duyumlar bu yönde.  :lol:
Abi o fazla ölücülük olur bana bu teklifle gelse biri thug life yaparım :D

Çevrimdışı Fatih Berker

Kimseye karşılık olarak yapmıyoruz dostum bundan vazgeçmeniz lazım.

Doğru hamle yapıyoruz sadece.

Çünkü bu karşılık düşüncesi ileride hata yaptırır yönetenlere.
Gaza geldim bir anlık hocam ama Remy isteği de doğru transfer klasmanına girmiyor mu zaten  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 02:15:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan kombine almıyorsunuz diyeceğine forma sattıracak oyuncu alsa stad çoktan bitmiş gerçekten. 7 forma bir kombine ediyor. Stadın Kasımdan önce bitmeyeceğini düşünürsek bu saatten sonra stadın açıldığını görmeden kombine almayan zaten açılana kadar almaz. Bari alın forma sattıracak 1-2 oyuncu da kasa dolsun yahu.

Şimdi sen verecek paran olursa ama yıldız gelmezse forma almayacak mısın yani kardeşim :)

Ya da bunun doğru olduğunu mu söylüyorsun bu tez ile?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 02:16:06
  • Beşiktaş / Bodrum

Moskova'da Çebi : Lan olum yapmayın çatıyı yapıyoruz lan verin hadi şunları 5'e lazım olmasa ısrar eder miyiz bu kadar  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Abi o fazla ölücülük olur bana bu teklifle gelse biri thug life yaparım :D

Douglas yönetime ayrılmak istiyorum izin verin demiş, balazs zaten 6 ay sonra free oluyor.

Bunu kullanıyor olabilir yönetim ama beklediği her gün talipler artar.

Çevrimdışı Ersoy

Moskova'da Çebi : Lan olum yapmayın çatıyı yapıyoruz lan verin hadi şunları 5'e lazım olmasa ısrar eder miyiz bu kadar  :kop:
Ya tamam lanet olsun al sana 1 milyon daha harçlık yaparsınız.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Ya arkadaş, remy e ok herkes. kim neden dzeko gibi saçma sapan olmayacak isimleri yazar. Yarın romaya imza atınca, "babannesi kaşar dersiniz."

konoplyanka için twitter da orada burada onlarca kere şahit oldum.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 02:19:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya arkadaş, remy e ok herkes. kim neden dzeko gibi saçma sapan olmayacak isimleri yazar. Yarın romaya imza atınca, "babannesi kaşar dersiniz."

Konoyplanka'nın ki gerçekten kaşar ABV Hepsinin ailecek :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Douglas yönetime ayrılmak istiyorum izin verin demiş, balazs zaten 6 ay sonra free oluyor.

Bunu kullanıyor olabilir yönetim ama beklediği her gün talipler artar.
Dzsudzsak ile şu andan itibaren devre arası için sözleşme yapılabilir. Aslında hemen oyuncuyla imzalayıp masaya koymak lazım sözleşmeyi ya şu 2-3 milyonu alın şimdi verin, ya da 1 Ocakta alırız demek lazım :)

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka'nın babaannesini bilmem ama kendisi kaşar bundan eminim adam ortalık malı gibiydi.

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

maliyetine göre cok iyi bir Transfer olur. Veli'den her bakimdan 2-3 seviye üstün.

simdilik su video'yu paylasayim.

daha iyisi yok falan demiyorum ancak bu getirebilecegimiz maliyeti düsük, kendini yillarca kanitlamis, tecrübeli ve Winner karakterinde bir oyuncu.

tam bize lazim olani yani.

nesini beyendin anlamadım resmen dan dun oynuyor her maç burda kırmızı görür bodoslama giriyor :D

Çevrimdışı Bertug

Şimdi sen verecek paran olursa ama yıldız gelmezse forma almayacak mısın yani kardeşim :)

Ya da bunun doğru olduğunu mu söylüyorsun bu tez ile?

Şahsıma göre göre yazsam cümleleri "ben, ediyorum, alacağım" gibi sözcüklerle bitirirdim. Her sene alan taraftar belli bir de yıldıza göre forma alan taraftar belli. Bunun en güzel örneğini Quaresma-Guti döneminde gördük. Her takımda olduğu gibi bizde de iyi gün taraftarı var malesef. Beşiktaş tarihinin forma satışı rekoru kırıldı o sene, hem de 2 misli ile. Kalan 20 bin kombineyi ortalama 2.250 liradan hesaplarsan 15.750 tane forma yapar. Adı olan bir oyuncu şu söylediğim rakamı 1 haftada sattıramaz mı sizce?

Çevrimdışı Fatih Berker

Konoplyanka Dnipro'ya bile açık kapı bıraktığı an takibi bıraktım.Lanet olsun ulan gelmezsen gelme dedim.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı GÖRKEM

nesini beyendin anlamadım resmen dan dun oynuyor her maç burda kırmızı görür bodoslama giriyor :D

iste Video'yu hazirlayan zaten sadece sert oldugunu göstermek icin hazirlamis. basliginda yaziyor zaten "kung-fu fighter" diye.

paylastigim ikinci Video da kalitesi daha net görülüyor:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmetx

Douglas işi çok ciddi  dinamo twit habercilerine göre , ama cucaktan hiç bahsedilmiyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 02:32:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Şahsıma göre göre yazsam cümleleri "ben, ediyorum, alacağım" gibi sözcüklerle bitirirdim. Her sene alan taraftar belli bir de yıldıza göre forma alan taraftar belli. Bunun en güzel örneğini Quaresma-Guti döneminde gördük. Her takımda olduğu gibi bizde de iyi gün taraftarı var malesef. Beşiktaş tarihinin forma satışı rekoru kırıldı o sene, hem de 2 misli ile. Kalan 20 bin kombineyi ortalama 2.250 liradan hesaplarsan 15.750 tane forma yapar. Adı olan bir oyuncu şu söylediğim rakamı 1 haftada sattıramaz mı sizce?

Tamam ben merak ettim kendi düşüncen değilse de sevindim çünkü bu taraftarlık değil bu bildiğin popüler kültürün parçacağı olmak.

Önemli olan kemik yapı yani devamlı alanlar. Ha her sene forma almanın işin temeline sırf milleti soymak olduğu ve buna taraftarlık mantığı yüklendiği bir sahte algı da var ama o dursun şimdilik.

Forma sattırır mı evet mutlaka sattırır haklısın pazarlama bu. Lakin 7 forma 1 kombine karı bırakmıyor. 20 forma anca bırakıyor 1000 liralık kar. Adidas alıyor baya bir kısmını parça başı.

Kombine en önemlisi, sonrasında kartal yuvası ürünleri ve forma. Çünkü kombine doğrudan net kar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli