Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Remy gelir, Dzsudzsak gelir bütün söylediklerini yutarsın ama
2 günde herşey değişti çünkü , Rvp'den ret alırsın , Konoptan ret alırsın , Babel katara gider , Cisse olmaz mermi senin kalbine saplanır
Stada para mara yok 3.5rhodolfo ekle. Pektemeği mucizeyi gerçekleştir ve yolla, guidettiyi al.Nasıl ama )
Twente 6m verdiği adamı 2.5m satıyorsa demekki ciddi mali problemleri var.Yonetimden tanıdığınız filan yok mu en azından hakim ziyech teklif yaparım beğenmez başka takıma giderse en azından şansımızı denedik deriz
Ben bir kaç kanal aracılığı ile ilettiriyorum ama ilgi alaka olacağını sanmıyorum hiç yoksa yine 4-5 ister twente. Bizde de o para olur mu zor.
biz doğrudan iletiyoruz yine olmuyor armağan yorma kendini
Kardeşim gazla mı havayla mı çalışıyoruz, RvP gelsin fenerli geseli arkadaşlarıma hava atacam gibi şeyler RvP alınmıyor diye takımı itin şeyine şeyetmeler yakışıyor mu? Yıllar sonra 18 milyon euro kasaya girdiren akıl elbet bunu güzelce kullanacaktır.
Sizce ersan konusunda bundan sonra bir şey olur mu
İBRAHİM KETEN @ibrahim_keten 8 dk.8 dakika önceRemy böyle çaresiz Remy böyle derbeder Remy böyle ortalarda bırakma...