2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831928 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Remy gelir, Dzsudzsak gelir bütün söylediklerini yutarsın ama :)
Gelsin ben yutarım sıkıntı yok. Dzsuddzsak ile ilgilendiklerini sanmıyorum , Remy'yi belki koparırız yoksa Mitroya kalırız
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 13:20:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

2 günde herşey değişti çünkü , Rvp'den ret alırsın , Konoptan ret alırsın , Babel katara gider , Cisse olmaz mermi senin kalbine saplanır :)

Dostum sen de yaşını yazabilir misin bu arada nasıl hitap edebileceğimizi bilemiyoruz lütfen yazmayan herkes yazsın yaşını arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Twente 6m verdiği adamı 2.5m satıyorsa demekki ciddi mali problemleri var.Yonetimden tanıdığınız filan yok mu en azından hakim ziyech teklif yaparım beğenmez başka takıma giderse en azından şansımızı denedik deriz

Çevrimdışı can1903

Dzusdzsak , Douglas - Britos - Remy al ve yürü.. Ama olacaklar belli değil :(

Sayfa 1445 ;

Tosiç geldi.
Şenol Güneş Geldi.
Demba Ba gitti.
Andreas Beck geldi.
Atınç Nukan gitti.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf

Stada para mara yok :)

3.5rhodolfo ekle. Pektemeği mucizeyi gerçekleştir ve yolla, guidettiyi al.

Nasıl ama :))

Douglas alınırsa Rhodolfo yerine Toloi ya da Zambrano'yu isterim ama yönetim kesinlikle elindeki parayı biraz arttıracaktır. Ayrıca Mustafa'yı gönderip Guidetti'yi almak...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 13:22:17
  • Beşiktaş / Bodrum

Twente 6m verdiği adamı 2.5m satıyorsa demekki ciddi mali problemleri var.Yonetimden tanıdığınız filan yok mu en azından hakim ziyech teklif yaparım beğenmez başka takıma giderse en azından şansımızı denedik deriz

Dün yazdım ya Battı takım. Feyenoord veya Ajax kapatacak ziyechi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben bir kaç kanal aracılığı ile ilettiriyorum ama ilgi alaka olacağını sanmıyorum hiç yoksa yine 4-5 ister twente. Bizde de o para olur mu zor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 13:23:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen sene 15 milyon Euro'ya 4 kaliteli oyuncu aldık. Bu sene elde 20 var adam yok ortada :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

15.30 da beck geliyormuş istanbula

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 13:24:15
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben bir kaç kanal aracılığı ile ilettiriyorum ama ilgi alaka olacağını sanmıyorum hiç yoksa yine 4-5 ister twente. Bizde de o para olur mu zor.
biz doğrudan iletiyoruz yine olmuyor armağan yorma kendini :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Sayın Çebi en son Rusyaya gidecek deniyordu gitti mi ki acep
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı yigitcan1903

Kulağına söyleyin başkanın

Böyle :D

Ne kadar ısrar o kadar iyi :) olmayacağı aşikar da, denedik deriz.

Çevrimdışı can1903

Remy - Douglas - Britos - Dzsudzsak çare budur..  :ok:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

2 günde herşey değişti çünkü , Rvp'den ret alırsın , Konoptan ret alırsın , Babel katara gider , Cisse olmaz mermi senin kalbine saplanır :)

Kardeşim gazla mı havayla mı çalışıyoruz, RvP gelsin fenerli geseli arkadaşlarıma hava atacam gibi şeyler RvP alınmıyor diye takımı itin şeyine şeyetmeler yakışıyor mu? Yıllar sonra 18 milyon euro kasaya girdiren akıl elbet bunu güzelce kullanacaktır.

Çevrimdışı Tolga

Remy için 3.5 önermek affedersiniz ama küfür gibi yani :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BavyeraKartali

Belcika neden taip eilmez ki orada cok genc ve yetenekli bir jenerasyon var ama surekli gozler premier league de  :ebebe:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Paolo Maldini

Sizce ersan konusunda bundan sonra bir şey olur mu

Çevrimdışı can1903

Kardeşim gazla mı havayla mı çalışıyoruz, RvP gelsin fenerli geseli arkadaşlarıma hava atacam gibi şeyler RvP alınmıyor diye takımı itin şeyine şeyetmeler yakışıyor mu? Yıllar sonra 18 milyon euro kasaya girdiren akıl elbet bunu güzelce kullanacaktır.
Yav bizde istiyoruz ama Rvp ismi markadır. Benimde ilk tercihim Douglas - Britos - Dzsudzsak - Remy ama bakalım neler olcak

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten  8 dk.8 dakika önce
Remy böyle çaresiz Remy böyle derbeder Remy böyle ortalarda bırakma...

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Sizce ersan konusunda bundan sonra bir şey olur mu

Sabır diyorlar  :duman:

Çevrimdışı can1903

Remy ile anlaşma yakın ama bir golcü daha gelebilir yanına (İbrahim Keten) Dm'den konuştum...

İbrahim keten kim ki onun duyumları haberleri twitleri paylaşılıyor burada.

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten  8 dk.8 dakika önce
Remy böyle çaresiz Remy böyle derbeder Remy böyle ortalarda bırakma...

:kop: :kop:

Ne remy Ne remy son vuruşlarını  :kop: