2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834256 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fb maçında kırmızı kart gören Olcay dan bahsediyoruz dimi
hani maçın başında 10 kişi kaldığımız maçta atılan olcay

3 2 lik maçı çeviren kadıköyde gökhan gönülü pazara gönderen olcay

Çevrimdışı Mehmet K

Olcay çok akıllı kurnaz adam ama futbol sadece akıl ile oynanacak oyun değil. Olcay'ın vücudu düşündüklerini yapmasına izin vermiyor o yüzden de 180 derece geri dönüş yapmak gibi hatalar yapıyor aklımdakini yapamayacağını bildiği için.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Abartılacak bir şey yapmadı, ama diğer futbolcular da derbilerde hiçbir şey yapmadığı için sadece olcayın hedef gösterilmesine karşıyım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence dün Cağrının bahsettiği  mubarek Boussoufa da bizde iş yapar

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İsmail güzel orta kesti 2012 senesinde 5.haftada.

Pektemek, manisaspor maçında çok güzel bir gol atmıştı.

Necip, atibaya güzel bir uzun pas atmıştı..

Bunlar beşiktaşın has çocuklarıdır, gerekirse yapıştırın sözleşmeleri. Kalite kokuyorlar kalite.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet K

İsmail güzel orta kesti 2012 senesinde 5.haftada.

Pektemek, manisaspor maçında çok güzel bir gol atmıştı.

Necip, atibaya güzel bir uzun pas atmıştı..

Bunlar beşiktaşın has çocuklarıdır, gerekirse yapıştırın sözleşmeleri. Kalite kokuyorlar kalite.  :lol: :lol:

Abi senin şu üslubuna hayranım. Ama şaka maka bi kaç gündür yazdıklarını takip ediyorum her kelimesine katılıyorum özellikle Sosa hakkında.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Aynı Transfermerkez sayfası özel haber olarak Konoplyanka Atletico Madridle 4 yıllık anlaştı dedi o sayfanın haberlerine güvenmeyin.

Çevrimdışı Mehmet K

Aynı Transfermerkez sayfası özel haber olarak Konoplyanka Atletico Madridle 4 yıllık anlaştı dedi o sayfanın haberlerine güvenmeyin.

Kono istisna kimleri ters köşe yaptı o adam

Çevrimdışı Mehmet K

Kono istisna kimleri ters köşe yaptı o adam

Çevrimdışı cursedofdragon

rakiplerin aldığı hangi oyuncuyu sen beşiktaşta görmek isterdin ??

adamların kanatlarında podolski nani varken bizim kanadımızda olcay.Adamların forvetlerinde van persie,fernandao bilmem kim varken bizde pektemek var.adamların stoperleri kjaer,alves bizim stoperler ersan,franco kısacası adamlar mevcut kadrolarını bozmadan üstüne ekleme yaparken biz sattığımız oyuncuların yerini bile dolduramadık.Gerçi haklısınız bizim neyimize gerek stadımız açılsın yeter içinde necip,ersan,ismail,pektemeklerle oynarız...

Çevrimdışı brkntcnr

Remy le kiralık anlaşılmış. Opsiyonu 7.5 milyon istiyormuş chelsea orada ufak bi pürüz varmış

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Remy le kiralık anlaşılmış. Opsiyonu 7.5 milyon istiyormuş chelsea orada ufak bi pürüz varmış

kesin mi kaynak ?

Çevrimdışı Sarp

Artık bu haberleri ciddiye alamıyorum.
Sonu hep hüsranla bitti.  :)

Çevrimdışı brkntcnr

Al işte remy i dzsudzsak ı kapat hücumcu transferini. Geriye de iki stoper transferi kalıyor. Al britos rhodolfo on numara kadro işte. Remy i kanattada oynatabilir, Cenk i de kullanabiliriz. Donüşümlü kadro olur çok da iyi olur çok da güzel olur.

Çevrimdışı Easthanbool

Tribun Dergi ‏@tribundergi  22 dk.22 dakika önce
TRANSFER - AS Roma, 31 yaşındaki Jose Holebas'ı €3M karşılığında Watford'a verdi.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı brkntcnr

kesin mi kaynak ?
Twitter da gördüm valla hocam.

Çevrimdışı ayayhan

adamların kanatlarında podolski nani varken bizim kanadımızda olcay.Adamların forvetlerinde van persie,fernandao bilmem kim varken bizde pektemek var.adamların stoperleri kjaer,alves bizim stoperler ersan,franco kısacası adamlar mevcut kadrolarını bozmadan üstüne ekleme yaparken biz sattığımız oyuncuların yerini bile dolduramadık.Gerçi haklısınız bizim neyimize gerek stadımız açılsın yeter içinde necip,ersan,ismail,pektemeklerle oynarız...

hımm
demek nani podolski, fernandao ve kjaer alıp

25m Euro bonservis ortalam 4m Euro maaş verseydik
şampiyon olurduk
senin fikrin tabi
ben bu adamların hiçbirini takımda görmek istemiyorum senin söyledin katkıyı verebiliceklerinide düşünmüyorum

Çevrimdışı can1903

Remy'i PSG'de istiyormuş  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Sarp

Ben şunu anlayamıyorum; Başkan 2 hafta önce çıktı dedi ki: "ben artık arkama yaslanıp rahat maç izlemek istiyorum".
Güzeeeeel, inanın bizde istiyoruz. Bilic efendinin gitmeyi kafasına koyduğunu da az çok anladığınızı ifade ettiniz.
Daha bir çok parametre vardır da sırf şu ikisine bakıyorum sonra da aradan geçen zamanda icraatlara....
Yine belirsizlik, yine bakacağız, yine dikkatliyiz. Yok bizi isteyecek, yok boyu böyle olacak, posu şöyle olacak.
Değerli yönetim kurulu üyeleri artık Beşiktaş'ın yumuşak karnını 10 yaşında çocuklar biliyor eksik mevkilere oyuncu şart.
3'e 5'e bakma çizgisi aşıldı artık. Kendimizi kandırmayalım. Öyle işler yapın ki yutturun bana bu sözleri. 

Çevrimdışı ayayhan

neden herkes sadece PL den oyuncu bakıyor

onuda çözemedim acaba en pahalılar orda olduğu içinmi

yoksa sadece orasmı takip ediliyor ?

Çevrimdışı cursedofdragon

hımm
demek nani podolski, fernandao ve kjaer alıp

25m Euro bonservis ortalam 4m Euro maaş verseydik
şampiyon olurduk
senin fikrin tabi
ben bu adamların hiçbirini takımda görmek istemiyorum senin söyledin katkıyı verebiliceklerinide düşünmüyorum

uzun uzun yazmıcam en basit örneği BA! 1 sene içinde takımın en cok gol atan oyuncusu oldu klübe bu zamana kadar en cok para kazandıran oyuncu oldu bu tarz oyuncular getirince başarıda gelir siz pektemek izlemek istiyorsanız serdarı izlemek istiyorsanız dicek birşeyim yok daha fazla uzatmanın anlamı yok.

Çevrimdışı ayayhan

uzun uzun yazmıcam en basit örneği BA! 1 sene içinde takımın en cok gol atan oyuncusu oldu klübe bu zamana kadar en cok para kazandıran oyuncu oldu bu tarz oyuncular getirince başarıda gelir siz pektemek izlemek istiyorsanız serdarı izlemek istiyorsanız dicek birşeyim yok daha fazla uzatmanın anlamı yok.

ya ne güzel yazmışsın işte BA diye

bana gelip adamlar fernandao aldı diyorsun ama

o ayarda birini yazda adam haklı diyim

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

remy geçen seneki demba transferinden daha mı zor? Yaşlar oynama süreleri kariyer birbirine çok yakın. demba ba gibi 6,5'a bitsin bu iş.