2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844462 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu alın bi rahatlayın ne kasıyorsunuz. :)

Çevrimdışı mert_

Aslında bizi 2 senedir Allah korudu bu bakımdan.

Almeida kalsaydı Ba yoktu Ba olmasa bu bonservis yoktu. Yönetim yollamadı Almeida'yı kendi gitti adam.

Aynı şekilde Fernandes Hop Ronaldinho gelse bugün Sosa da yoktu.

O yüzden bu transfer dönemi büyük ölçüt olacak. Şans mı iş bilmek mi açısından.
iyi de @Çağrı sonuçta adamlar ba'yı 6 milyona aldı mı aldı:) bir sene sonra yaklaşık iki katına sattı mı sattı :) almeida kendi gitti diye demba ba transferi de kendi kendine olmadı ki :) almeida'nın kalması için uğraşılması hata olabilir ona sözüm yok ama sonrasındaki gelişmeler kendi kendine olmuş gibi yazmışsın :) bir de şu açıdan bak; almeida olmadığında yerine demba ba gibi bir adam alabildiklerine göre demba ba'nın yerine de iyi bir golcü alabilirler :)

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezon Almeida-Fernandes gitti.

Bu yıl şimdilik Ba gitti bir de Sosa giderse yine öndeki ikili değişecek.

Her sezon biz öndeki ikiliyi değiştirerek mi şampiyon olacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Ama Ospina'ya içim kan ağlıyor.Copa America'da neler yaptı öyle.Sonra açıyorum bir Club Brugge maçı Tolga gerçeğiyle yüzyüzeyim.Kaleci takviyeside şart bu sezon.
Ospina'ya üzülmemek elde değil zaten haklısın.

Kaleci şart tabi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 03:19:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
iyi de @Çağrı sonuçta adamlar ba'yı 6 milyona aldı mı aldı:) bir sene sonra yaklaşık iki katına sattı mı sattı :) almeida kendi gitti diye demba ba transferi de kendi kendine olmadı ki :) almeida'nın kalması için uğraşılması hata olabilir ona sözüm yok ama sonrasındaki gelişmeler kendi kendine olmuş gibi yazmışsın :) bir de şu açıdan bak; almeida olmadığında yerine demba ba gibi bir adam alabildiklerine göre demba ba'nın yerine de iyi bir golcü alabilirler :)

Aynen Dediğin gibi abi yani iki ihtimalli nereden bakarsak. Sorun şu ki güvenmek için tek ihtimalli bakabilmek gerekiyor :D o Yüzden bu transfer dönemi en büyük belirleyici dedim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Yahu alın bi rahatlayın ne kasıyorsunuz. :)

Fotoğrafın sol alt köşesindeki Ramon'un(sanırsam Ramon) tepkisinden yaşadıkları şok anlaşılıyordur heralde.Gol yersin ama böyleside olmaz ki.Ondan sonra seyircide sinirlendi ıslıklamaya başladı.Oysa ki hala şansımız vardı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı GÖRKEM

gelecegi ön görüyorum:

Stoper, Forvet, Sag Bek ve Sol Kanat. Bunlar zaten alinacaktir.

ancak Ligin ilk 3 Haftasinda bunlarin yeterli olmayacagi görülecek ve Transfer döneminin son anlarinda aceleyle 2 Transfer daha yapilacaktir. bunlar muhtemelen elde patlama ihtimali yüksek 2. Stoper ve Ön Libero olacaktir.

bunu simdiden görebilsen secenek ve vaktimiz'in daha cok oldugu icin ayni paraya daha dogru Transfer yapilabilir.

yalniz bu kadar Transferi yapman icin 2-3 Oyuncu daha satman gerekecek. bu islerle ugrasmanin cok vakit alacagi icin pazarliklarla ilgilenecek isi bilen kararli Adamlar'in olmasi gerekiyor. olmadigi icin de bu kadar Oyuncu satis ve alisini 2 ayda saglikli sekilde bitirmek cok zor gözüküyor.

bunu bildikleri icin Transfer'de hedefi kücük tutuyorlar.

temkinli davraniyorlar. bu bir yandan iyi yalniz bu sekilde ancak 3-4 Transfer bitirebilirler bu zaman icersinde.

yani arastirarak Kaleci, 2. Stoper ve Orta Saha alma ihtimali düsük gibi görünüyor.

bu da demek olur ki Kadro olarak yine Rakiplerin gerisinde olacaksin.

dolayisiyla Transfer'de her ne kadar temkinli olmak iyise, sonuc'a cabuk gitmek de cok önemli.

Yönetim bunu acilen görmeli.

Çevrimdışı Kadir G.

O değil de şu gol olunca ne sevinmiştim deplasman golüyle eliyorduk.

Sezonun en iyi golü bana kalırsa. Garibim mottada çok sevindi de bir halta yaramadı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 03:22:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
En gelemediğim olay disiplinsizlik benim. O Yüzden öleceğini bilsem yollamam sosayı arkamdan dolandığı için. 3 sene sözleşmesi var ya adam gibi oynar ya sürünür keyfi bilir. O kadar da uzun boylu değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Muzzi Özcan'ın twitlerine bakarsak RVP'yi de getirecek Fenere...

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

En gelemediğim olay disiplinsizlik benim. O Yüzden öleceğini bilsem yollamam sosayı arkamdan dolandığı için. 3 sene sözleşmesi var ya adam gibi oynar ya sürünür keyfi bilir. O kadar da uzun boylu değil.

Attığım kaynağa bakarsak 10 m euro istiyormuşuz Estudiantez 9 m euroluk satış yaptı ki çok istekli transferde bence bi 8 m euro civarı teklife bizim yönetim de hayır demez.

Çevrimdışı Necmi

kimseyi beklentiye sokmadan söyleyeyim, arjantinlileri az çok tanımış biri olarak sosaya teklif edecekleri rakam 2.5 - 3 milyon arası bir paradır, bunuda uzun vadeye yaymak isterler.

Sosada gitmekte ısrarcı olacağı için 1 kuruş çıkmazlar.

Bunun bir örneği tevezdir, arjantinliler milletlerine bağlı oluyorlar, ülkemin takımı kazansın gözüyle bakıyorlar, yapacak birşey yok.
7 teklifini görmüş diyorlar ama kulüp satmamakta kararlı onun yeri dolmaz
sosa karakterli bir oyuncu işi yokuşa sürmez

Çevrimdışı mert_

Aynen Dediğin gibi abi yani iki ihtimalli nereden bakarsak. Sorun şu ki güvenmek için tek ihtimalli bakabilmek gerekiyor :D o Yüzden bu transfer dönemi en büyük belirleyici dedim.
evet bu transfer dönemi çok önemli, takımın kalitesini yukarı çekecek adamlar almaları şart :)

Çevrimdışı Tolga

O değil de şu gol olunca ne sevinmiştim deplasman golüyle eliyorduk.

Sezonun en iyi golü bana kalırsa. Garibim mottada çok sevindi de bir halta yaramadı.
Bu gol elenmemize neden oldu çok net.

İyi oynamadığımız anda golü attık sonra da savunmaya çekildik.

Liverpool maçındaki gibi vitesi yavaş yavaş arttırarak bir gol bulsaydık tur atlayabilirdik.

Çevrimdışı can1903

Rvp de gitti , konoda. moraller bozuk 1 hafta hiç birşey olmaz hadi hayırlı akşamlar  :uyucam:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yine Quaresma sesleri çıkmaya başladı Quaresma hayranlarından.

Sözleşmesi bitiyor seneye, 31 yaşında. portodan birşey kazandığı yok, versinler son senesini alsınlar, taraftarın bari içi soğusun, üzülüyorum vallahi artık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olm bu fener RVPyi de alırsa moralim çok bozulur. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı genki1914

7 teklifini görmüş diyorlar ama kulüp satmamakta kararlı onun yeri dolmaz
sosa karakterli bir oyuncu işi yokuşa sürmez
Cagri 8 mil serbest  kalma maddesi var diyordu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Anıl

Aldılar :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ziyech 22 yaşında, bu yaşta 3 tane sosa eder.

Çevrimiçi Samet Ç

Şekip bir şeyler yazmış büyük bir ihtimalle yarın açıklarlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şekip bir şeyler yazmış büyük bir ihtimalle yarın açıklarlar.
Aldılar :D

Aç aç, izdivaçı aç. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tugay

Demba + Atınç = 18 milyon euro.

Sosa + Ersan = 10 milyon euro.

Forvet = Remy veya Mitroglou ( İkiside kiralık )

Sağbek = Andreas Beck 1.7 milyon euro

Solbek = Tosic Bedava

Stoper = Rhodolfo 4.5 milyon euro

Stoper = Douglas 7.5 milyon euro

Sol kanat = Dzsudzsak 10 milyon euro

Kaleci = Rafael Cabral 3.5 milyon euro

Orta saha = Yoann Gourcuff Bedava

...................................................
Parayı çarçur edeceklerse gitsinler kaleciye yatırım yapsınlar.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 03:40:03 Tugay ]

Çevrimdışı talha

Nani ve Podolski konusunda taraftar yine aynısını yapıyor isime takılıyor.

Şu isim sevdası 100 yıl geçse de bitmez heralde TR'de. Sonra arap olmayalım falan diye bir köşede ağlarlar.  :lol:

Podo'yu öyle abarttılar ki gören sanar Ronaldo. Çok korkmayın Podo'nun çizgisi bellidir. Yararlı olacaktır elbet ama öyle düşündüleri seviyede bir halt olmaz.

Nani konusunda da. Sporting bile almayı tercih etmedi. Opsiyonları vardı isteselerdi iki dk'da bitirirlerdi. Öyle çok takılmayın. Katkı verebilir. Sow etkisi asla vermez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.