2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844286 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hayır, şimdi hem ucuz hem kaliteli sol kanat nereden bulacağız.

Bizimkiler 5-6 milyon bonservis vermezler.  :D

Hazırmısın, paralı kalemşörlerin, olcay frei güzellemelerine. Cenk aslında solda çok iyi olabilir atışlarına.

bekle ve gör.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 02:27:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hayır, şimdi hem ucuz hem kaliteli sol kanat nereden bulacağız.

Bizimkiler 5-6 milyon bonservis vermezler.  :D

Oğulcan'a bile 5 milyon istiyorlar  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şu adamın sizlere yaptığı var ya, benim yüzüme küfür etse bu kadar kızmam, siz adama hala gülüp sırtını sıvazlıyorsunuz. Müstehak sanıyorum size de.

Çevrimdışı FARUK

Dzsudzsak ? Güldürmeyin.

Yada durun bu işin piri, sosyalkartala soralım. Ne diyorsun biz de mi sence?

senden hızlı davranmış remy i getirmiş bile :)

Çevrimdışı atalay

Şu soruyu bir daha soruyorum.

Danny'i, Sosa'ya benziyor diye F. Orman mı veto etti?

Ona göre...  :eyes

Çevrimdışı Anıl

Biraz öyle olmuş galiba :iblush:

Çevrimdışı Tolga

Olacak olan şu.

Beck'ten sonra stoper ve forvet açıklanır.

Sol kanat aranır kimse bulunamazsa transfer yapılmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bugün Çebi'nin bir açıklaması çok hoşuma gitti.

Biz profesyoneller kadar bu işten anlayamayız bu yüzden çok araştırıp çok sık dokuyoruz dedi.

Fikret Orman yanlış bir söylemde bulunmuştu geçen hafta futboldan da baya baya anlarım diye Çebi doğrusunu söyledi olması gereken bu.

Profesyonel değilsen, profesyonellere ve herkese sorar seçersin. Bazen profesyonelden bile daha az hata yapma riskin olur bu şekilde ilerlersen.
Evet güzel konuşmaydı ama diğer sözüne katılmıyorum futboldan anlamak için profesyonel olmaya gerek olduğunu sanmıyorum
Fikret Orman tribünden gelmiş biri bütün ömrü futbolun içinde geçmiş biraz anlasın tamam teknik drektörlük yapmak için eğitim gerekli
ama tek başına eğitimde yetmiyor burda bir sürü insan var profesyonelmi ama futboldanda bayağı anlıyorlar. Aslında sorun bu değil
anlasan bile her işi tek başına yapamazsın belli kişilere yetkileri dağıtmak zorundasın Beşiktaş büyük bir kulüp ve bu kulübüde kalabalık kadrolar
yönetebilir sorun bu sen para bulma işinde koşarken sağlıklı transfer kararı verebilirmisin yada inşaatın peşindeyken Bu işi sadece zamanını o işe adayan kişiler
yapabilir dışardanda bunları denetleyen insanlar olmalıdır bazen işin içindeyken burnunun dibini göremezsin üst üste kontrol mekanizması hatayı sıfıra indirir

Çevrimdışı atalay

Biraz öyle olmuş galiba :iblush:

Vay be...

Kapatalım dükkanı o zaman.

Çevrimdışı Anıl

Olacak olan şu.

Beck'ten sonra stoper ve forvet açıklanır.

Sol kanat aranır kimse bulunamazsa transfer yapılmaz.
Kiralık bir Ospina sıkıştırsak mükemmel olur ya :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 02:32:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet güzel konuşmaydı ama diğer sözüne katılmıyorum futboldan anlamak için profesyonel olmaya gerek olduğunu sanmıyorum
Fikret Orman tribünden gelmiş biri bütün ömrü futbolun içinde geçmiş biraz anlasın tamam teknik drektörlük yapmak için eğitim gerekli
ama tek başına eğitimde yetmiyor burda bir sürü insan var profesyonelmi ama futboldanda bayağı anlıyorlar. Aslında sorun bu değil
anlasan bile her işi tek başına yapamazsın belli kişilere yetkileri dağıtmak zorundasın Beşiktaş büyük bir kulüp ve bu kulübüde kalabalık kadrolar
yönetebilir sorun bu sen para bulma işinde koşarken sağlıklı transfer kararı verebilirmisin yada inşaatın peşindeyken Bu işi sadece zamanını o işe adayan kişiler
yapabilir dışardanda bunları denetleyen insanlar olmalıdır bazen işin içindeyken burnunun dibini göremezsin üst üste kontrol mekanizması hatayı sıfıra indirir

Abi anlamaz demiyorum zaten anlayabilir tabii ki.

Ama kulüp başkanı, profesyonellerle çalışması gereken kişi bu söylemde bulunamaz bulunmamalı.

Yarın öbür gün bu direk eleştiri için hedef demek anlıyorsun ya yap diye.

Ben anlarım derim sen dersin Yunus Emre demesin mesela :D ama başkan hiç dememeli. Söylemler önemli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer pazarlıklarını Fikret Orman yapıyorsa işimiz var demektir. Onun o bitmeyen pazarlığına hiç kimse adam vermez. Anç yaparsa biraz daha hızlı yürür diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Anıl

Ospina, Remy(Mitroglou), Douglas(Rhodolfo), Dzsudzsak amin.

Çevrimdışı Bertug

Çevrimdışı tunçdündar

anç haftaiçi douglas'ın işini bitirir. remy'i de satınalma opsiyonlu kiralarlar. taraftar kono transferine yoğunlaşmıştı, transfer yapmazlarsa tepkiler artar yönetime.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 02:34:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu adamın sizlere yaptığı var ya, benim yüzüme küfür etse bu kadar kızmam, siz adama hala gülüp sırtını sıvazlıyorsunuz. Müstehak sanıyorum size de.

Sen adamın söylediklerine inandın mı? Ya da ona göre mi psikolojini ayarladın ?

Ben yazdıklarını okudum hepsi bu :D Bence çoğunluğun yaptığı bu zaten duyum olayında.

Sen fazla ciddiye alıyorsun bazı olayları ki senin de inanmadığını biliyorum ona rağmen sert tepki vermen enteresan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Benim sol kanat adayım 3 hafta önce buydu.

http://www.transfermarkt.com.tr/eder/profil/spieler/37418

Ne hikmetse 3 haftada piyasa değeri - ne kadar gerçekçi olmasa da - 2 kat arttı.

Çevrimdışı Onur Can

Hazırmısın, paralı kalemşörlerin, olcay frei güzellemelerine. Cenk aslında solda çok iyi olabilir atışlarına.

bekle ve gör.

Armagan Bozkurt: Ileride, hucümda oynayan oyuncu'nun ben istatistiklerine bakarim. En az 15 gollük etki yapiyorsa, iyidir, yapmiyorsa gitsin. Sosa'nin sahada ki oyunu domine etmesi, tecrübesi vb. umrumda degil. Istatistige bakarim.

Armagan Bozkurt: Olcay üç sene boyunca istikrarli bir sekilde en az 15 gollük katki saglamis umrumda degil. Yalnizca son sezonun ikinci yarisinda form düsüklügü yasamis, geri kalan dönemde 30-35 puan kazandirmis fark etmez. Sahada oyunu domine ediyor mu, çalim atabiliyor mu ona bakarim. Istatistik umrumda degil.

Olcay bu sene Nani'den de, Stoch'dan da fazla katki saglayacaktir merak etme. Bu Besiktas taraftarinda ki eziklik kompleksinden bir türlü kurtulamadik arkadas. Galatasaray ve Fenerbahçe'yi abartmazsa ölecek hastaligina yakalanmis taraftarin yarisi. Topal'a bayilir Veli'yi begenmez. Selçuk dünya yildizi, Tolgay balon. Gökhan Töre zaten el freni. Umut Bulut iyi hamle oyuncusu ama Cenk Tosun ve Mustafa Anadolu topculari. Demba Ba da sadece penalti golü atiyordu. Bize Dzeko gelse, 'ama Fernandao kendini Süper Lig'te kanitladi bile' diyerek Dzeko'yu yerecek taraftar profilimiz var. Renkliler bu kadar küçümsemiyor bizi.

Çevrimdışı Alper1903

"Muhteşem sol ayakla" mevlana dönüşleri sezon 2 yakındır...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Ergin1903

Vay be Kono bu sefer gercekten gitmiş. Kücükte olsa bir umudum vardi . Hayırlısı olsun ama bizim solda kesinlkle bir adama ihtiyacimiz var. umarim yönetim yine gizli calisiyordur.

Çevrimiçi Samet Ç

Ospina-Douglas-Beck-Nolito amin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 02:37:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tunçdündar

Almeida'yla konuşmuş gitme demiş. Yönetim ayarlamıştı herşeyi, oyuncu kendisi vazgeçti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 02:41:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Almeida'yla konuşmuş gitme demiş. Yönetim ayarlamıştı herşeyi, oyuncu kendisi vazgeçti.

Aslında bizi 2 senedir Allah korudu bu bakımdan.

Almeida kalsaydı Ba yoktu Ba olmasa bu bonservis yoktu. Yönetim yollamadı Almeida'yı kendi gitti adam.

Aynı şekilde Fernandes Hop Ronaldinho gelse bugün Sosa da yoktu.

O yüzden bu transfer dönemi büyük ölçüt olacak. Şans mı iş bilmek mi açısından.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli