2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846522 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bu yaşlar mobilden girince mobil uygulamada nick altında yazmıyor , mesela ben @Necmi abinin yarım yüzyıl olan yaşını şuanda nickinin altında göremiyorum :)

Çevrimdışı TØLGA

evet beyler toplanın yeni forvetimizi açıklıyorummmm
ayıboğan hayırlı olsun  :bandit: :bandit:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:57:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Hadi git yat sen artık :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Son güne kadar akıbeti belli olmaz Konoplyanka'nın.  :D
Daha dün A.Madrid'e gidiyordu şimdi Sevilla çıkmış bence Atletico alacak onu :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Hadi git yat sen artık :D
dur daha sahur yapecez transferrr istiyommmm yaa valla yetti gari  :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Değil dediğin Melo 4 senede 3 kupa kaldırdı hepsinde doğrudan liderliği var yapma be abi :)

Ronaldinho'nun Barca halinden bahsettim zaten ben. Neden gönderildi? Göbek yaptı adam boy boy resimleri çıktı toparla kendini dediler gece hayatını seçti.

Milano'da da buna devam etti. Ama o da winnerdı.

Tamam işte onayladıkların ile beni desteklemişsin ama Nani'nin winner olduğunu gösteren bir done koymamışsın ortaya ben tüm bunları bunun için yazdım.

Rio Ferdinand winnerken Vidic değildi mesela. İyi oyuncu olmak yetmiyor winner olmak bambaşka bir şey bence.

İnşallah senin dediğin çıkar kardeşim sonuçta bunlarla mücadele edecez , en son bu kadar fikir ayrılığına 1 yıl önce pektemek satışında dusmustuk seninle hatırlarsan :)

Bu arada az daha yatmazSam yarın sabah mesaiye vergi toplarken ben winner olacam ;)

Hayırlı geceler herkese

Çevrimdışı Hamahakki

Yok artık...rvp bile inanırım ama adam 30m€

Çevrimdışı TØLGA

Yok artık...rvp bile inanırım ama adam 30m€
takılıyorum be abiii  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hamahakki

takılıyorum be abiii  :evillol: :evillol:

Keşke gelse semihle chedin kafalarını kollarının altına sıkıştırır süre süre gol atar ama bizde o para nerde
:)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

əvrən ‏@evrenmanchester  31 sn.31 saniye önce
Sevilla

krohn dehli +kono yu ayni anda aciklayabilir ..

La bi git artık ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tugay

KAP yok duyum yok sıkıntı..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben bu sabah anç nin açıklamalarını okuduğumdan beri çok rahatım. kafam rahat temmuz sonuna kadar kimseyi beklemiyorum.

tek derdim beck açıklansın yeter.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakın, diyorum. Andreas Beck'i 1 kişi bile söylememişti. Ne gazeteci, ne duyumcu ne falan fistan..

Belki şuan çok önemli şeyler oluyodur veya transfer görevi verdiğimiz adamlar uykudadır mışıl mışıl. Bilemeyiz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Bakın, diyorum. Andreas Beck'i 1 kişi bile söylememişti. Ne gazeteci, ne duyumcu ne falan fistan..

Belki şuan çok önemli şeyler oluyodur veya transfer görevi verdiğimiz adamlar uykudadır mışıl mışıl. Bilemeyiz.
Beşiktaş ile adı geçmeyen forvet kalmadı bilindik biri olur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

meşaleyi yakın konoyu yakın  :lol: ve tabi sosyalkartalıda yakın  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

https://twitter.com/ibrahim_keten/status/616729330010468352

Şimdi bu nedir?

Gencecik çocukların duyguları ile oynamak değilde nedir?
Marstan bir uzaylıyla anlaşmışız 8 ayaklı 9 gözlü.15 metre zıplıyor 3 saniyede 100 metreyi koşuyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok yani gelmesine düşük bir ihtimalle bakıp daha çok ışığın altına getirdiğimiz adamlar var mesela onu diyorum. Hacıııııııııı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Hala forvet derdindesiniz ya :D Çok iyi bir golcü gelecek herkes rahat olsun. Stoper konusunda da içim rahat. Şuan tek konsantre olduğum şey sol kanat ve kaleci. Yani Dzsudzsak ve Ospina :)

Çevrimdışı Bertug

Sevilla Konoplyanka bitmiş hayırlı olsun allah utandırmasın  :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

meşaleyi yakın konoyu yakın  :lol: ve tabi sosyalkartalıda yakın  :kop:
o zaman  :ishock: :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

Bu yaşlar mobilden girince mobil uygulamada nick altında yazmıyor , mesela ben @Necmi abinin yarım yüzyıl olan yaşını şuanda nickinin altında göremiyorum :)
sorun yaş yazmak yada yazmamak değil yazılırsa iyi olur insanlar kime nasıl hitap edeceğini bilir.
ne kadar hoş görülü olacağını bilir ama forumla dalga geçer gibi şeyler yazamaz kimse mesela imza kısmındada bu konularda hassasız
farkettiğimiz anda uyarıyoruz. biz kimseye olumsuz bakmıyoruz burda bir çok arkadaşı bir çok konuda ikaz etmişimdir
insanlar tuhaf tuhaf isimler alıyorlar nasıl hitap edeceğini bilemiyorsun sıkıntı burayı DH gibi herkesin girdiği bir yer olarak görüyorlar
ama Beşiktaş kimliği taşıyan bir yerin ona göre kuralları olur biz burdaki aile ortamını o kurallar sayesinde sağlıyoruz kimseninde
burdaki samimiyeti bozma hakkı yok herkes saygılı olmak zorunda burası herkese açık bir platform burda konuşulan her şey
Beşiktaş taraftar imzası taşıyor ve o ölçüde saygın olmalı diye düşünüyorum

Çevrimdışı Kutay

kono gelir inşallah naniden 2 gömlek üstün bence çok uğraştırıyor ama cidden kaliteli oyuncu
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı TØLGA

Hala forvet derdindesiniz ya :D Çok iyi bir golcü gelecek herkes rahat olsun. Stoper konusunda da içim rahat. Şuan tek konsantre olduğum şey sol kanat ve kaleci. Yani Dzsudzsak ve Ospina :)
keşke be anıl ospina ah ospina içimde yaradır  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 02:15:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bugün Çebi'nin bir açıklaması çok hoşuma gitti.

Biz profesyoneller kadar bu işten anlayamayız bu yüzden çok araştırıp çok sık dokuyoruz dedi.

Fikret Orman yanlış bir söylemde bulunmuştu geçen hafta futboldan da baya baya anlarım diye Çebi doğrusunu söyledi olması gereken bu.

Profesyonel değilsen, profesyonellere ve herkese sorar seçersin. Bazen profesyonelden bile daha az hata yapma riskin olur bu şekilde ilerlersen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli