2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842949 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Mitroglou algıda kaybeder demiştim.

Daha gelemeden öyle oldu.

İyi golcüdür; kemiksiz 20 golü var.

Şut yüzdesi yüksek, vuruş özelliği iyi oyuncu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:53:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Fikret Orman 2 senedir Vodafone Arena'ya yıldız alacağız diyor (2 senedir de bitmedi o ayrı bir konu) Ama ne gelen var ne giden. Birde rakiplere kaptırıyoruz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Doğru ben üniversitede para biriktiriyorum yemiyorum içmiyorum forma alıyorum vs. Ve diğer kardeşlerim en zor şartlarla kartal yuvasından alışveriş yapmaya çalışıyor. O paraları mustafa pektemeğe veriyolar yatan adama. Ben ona çöp dedim diye suçlu oluyorum. Suçlu olması gereken mustafa pektemek iken. Veya sezer öztürk veya bi başkası neyse işte. Beşiktaş Forması Giyiyor Doğru. Hakediyor mu giymeyi soru işareti iyi geceler.
tabi Beşiktaş forması giymeyi hak etmiyor dersin bu doğal ama hakaret farklı bir boyut
şimdi oyuncu tribüne dönse taraftara çöpsünüz dese sence ne olur hangi taraftar bunu sindirir.yada normal hayatında işinde
biri dönse sen bu işi beceremiyorsun çöpsün dese ne dersin kardeşim kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur
Beyenmiyorsan eleştirini yaparsın ama küfür hakaret eleştiri değildir. Birde senin beyenmiyor olman herkesin aynı düşüncede
olmasını gerektirmiyor ben mesela herkesin aksine Mustafanın oyun stilini beğeniyorum benim sıkıntım sürekli sakatlanması
yoksa devamlı oyunda olsa ciddi katkı verir oynayamaması onda yüksek stres yapıyor buda oyununu etkiliyor ama gel görkü hırsı yüzünden zırt pırt sakatlanıyor.
@velikavlak12

Çevrimdışı Kadir G.

Ona inanılmaz da doğruluk payı varsa remye 7 verilir.

Çevrimdışı atalay

O zaman sanırım belli bir yerden sonra federasyon havuzuna ciddi oynatma parası yatırmak gerekiyordu öyle kalmış aklımda.

Bunlar da sayıyı azaltacaktır 15 yabancıları var böyle gitmez.

İstersen 30 tane al; 14'ten sonrasına lisans çıkaramazsın.

Çevrimdışı halvetifarazi

mersin idman yurdu, gaziantep, yada sivas bu maçları her 3 büyük takım bir şekilde alır. seni şampiyon yapacak maçlar derbi maçlarıdır.

derbi maçlarınıda alex,sneijder hagi bir çakar ne olduğunu bile anlamazsın. sonra mustafa pektemek gol atsın diye bekler durursun.takıma winner adamlar şarttır. o yüzden nani podolski veya rvp transferleri önemlidir. kimse kimseyi kandırmasın. q7 de aynı şekildeydi ama bizim yöneticler yönetemedi. guti q7 gibi adamları ne olduğu belli olmayan carvarhala teslim ettiler. hatırlayın fener maçında simao nasıl füze yollamıştı. bu işler böyledir. yarın podolski tosici yatırıp tolganın yada günayın sağından tavana çaktığında üzülmeyeceksin.

ya senin kalende tafferel, muslera, cordoba olacak topu 90'dan alacak, yada aynı füzeyi yollayacak simao'on takımda olacak.

Çevrimdışı GÖRKEM

RVP kalite olarak Nani ve Podolski nin üzerinde tabi ki.

gercek kalitesini sahaya yansitamasa bile oynadigi zaman skora iyi bir Katkisi olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:55:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Kötü takım değiliz.

Neto

Tosic - Douglas - Toloi - Beck

Dzsudzsak - Tolgay - Atiba - Sosa - Töre

Remy

5  transfer bizi baya baya potaya sokacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Fikret Orman 2 senedir Vodafone Arena'ya yıldız alacağız diyor (2 senedir de bitmedi o ayrı bir konu) Ama ne gelen var ne giden. Birde rakiplere kaptırıyoruz.

Bizim listemizde olan kimi almışlar?

Çevrimdışı Kemal

Lukakuyu geçen sene kaça aldılar biliyormusunuz siz ?

Bizim taraftar twitterden lukaku yazıor :D :D

Ben lukaku yu mu alıyoruz yazdım ? Senin anlayisinada hastayım , aç izle geçen sene başkan ba ya kronik sakat derken lukaku için neler söylemiş , bu senede bu sebepten lukaku lafı çıkıyor . Bu lukaku sevdası nerden dedim bende

Çevrimdışı Ersoy

Bizim listemizde olan kimi almışlar?
RvP.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

RvP.

Menajeri sen misin?

Çevrimdışı atalay

Kötü takım değiliz.

Neto

Remy

Kafamdaki kadro bu.

Gerçek olur mu?

-Sanmam!

Çevrimdışı can1903

Ben lukaku yu mu alıyoruz yazdım ? Senin anlayisinada hastayım , aç izle geçen sene başkan ba ya kronik sakat derken lukaku için neler söylemiş , bu senede bu sebepten lukaku lafı çıkıyor . Bu lukaku sevdası nerden dedim bende
Sana diyen olmadı , ben twitterden fırat günyaerin altına lukaku gelir yazanlara söyliyom :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:57:58
  • Beşiktaş / Bodrum

Kardeşim yıldız almasın zaten. Doğru adamı alsınlar.

Douglas yıldız değildir ama Kjaer'den iyi performans verir sana.

Dzsudzsak senin ölçeğinde yıldız değildir ama Nani'yi ikiye katlar form olarak.

Biz zaten hep doğru seçimlerle şampiyon olduk olduğumuzda yıldızlarla değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

mersin idman yurdu, gaziantep, yada sivas bu maçları her 3 büyük takım bir şekilde alır. seni şampiyon yapacak maçlar derbi maçlarıdır.

derbi maçlarınıda alex,sneijder hagi bir çakar ne olduğunu bile anlamazsın. sonra mustafa pektemek gol atsın diye bekler durursun.takıma winner adamlar şarttır. o yüzden nani podolski veya rvp transferleri önemlidir. kimse kimseyi kandırmasın. q7 de aynı şekildeydi ama bizim yöneticler yönetemedi. guti q7 gibi adamları ne olduğu belli olmayan carvarhala teslim ettiler. hatırlayın fener maçında simao nasıl füze yollamıştı. bu işler böyledir. yarın podolski tosici yatırıp tolganın yada günayın sağından tavana çaktığında üzülmeyeceksin.

ya senin kalende tafferel, muslera, cordoba olacak topu 90'dan alacak, yada aynı füzeyi yollayacak simao'on takımda olacak.
olay budur :claps:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Ersoy

Menajeri sen misin?
Mitroglou geliyor kardesim.Fener aldı götürdü adamı. Fikret Orman'ın alma ihtimali pek iç açıcı değil. Bu  arada eklemeyi unuttuğum M'bia var.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Kötü takım değiliz.

Neto

Remy

Ahh nerdeee.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mitroglunu bugun fb alsa burda adamlar ne oyuncu aldı diye ağlayanlar olurdu.
Haklısın Fb Mitoıgluyu aldı bizde gidip Rvp yi aldık olacak işmi diye aglardık dimi :ebebe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Sana diyen olmadı , ben twitterden fırat günyaerin altına lukaku gelir yazanlara söyliyom :D

Pardon o zaman bana söyledin sandım  :)

Çevrimdışı can1903

Baskıyı yaptık RVP'ye twitlerimiz patlamasın bari  :biggrinking:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:01:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada bu kadar sert eleştirmek için acele etmeyin.

3 gün sonra Çebi Rusya'dan Douglas ve Dzsudzsak ile dönse ne olacak bu kez de şampiyon mu olacağız?

Alındıktan sonra ya da alınmazsa eleştiririz.

En büyük örnek Opare'dir buna. Aldılar yerin dibine soktuk sonra bonservisini almadılar demek ki hataymış.

Ama 20 milyon euro kaynak varken illaki iyi oyuncu alınacak sabırlı olmaya çalışın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mitroglou için bişeyler karalamak istiyorum.

Bir oyuncunun, özellikle forvet bölgesindeki oyuncunun bizde Demba Ba etkisi yapması için en az onun kadar sevilmesi gerekiyor.

Olay çoğunlukla psikolojik aslında. Almeida Demba kadar gol atsaydı yine sevilmeyecekti.

Biz duygusal taraftarız arkadaşlar. Mitro başarılı olsa bile seveni Demba kadar olmayacak, birkaç hafta suskun kalırsa çatlak sesler yükselecektir.

O ortamı bir düşünün :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Mitroglou geliyor kardesim.Fener aldı götürdü adamı. Fikret Orman'ın alma ihtimali pek iç açıcı değil. Bu  arada eklemeyi unuttuğum M'bia var.

Yok %100 yazıyorsun demek ki kesin bilgiler bunlar. Diğer mevkilere kimlerin geleceğini de yaz bari beklemeyelim. Hatta fenere de hakimsin onların transferlerini de yaz.

Beşiktaş iki paçavrada yazacak transfer çalımları için mbialara 2.6 maaş 2-3 milyon imza verecek takım değil. Bunları arıyorsanız antalyaspor alıyor yıldızları oraya göz atın.