2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12838604 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:02:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı milanın yeni forvet hattını nasıl yorumluyosun  :biggrinking:
                 Bacca - Adriano

Adriano'yu geçelim de Bacca çok fena  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Nani-Poldiden sonra beni RVP-REMY keser net ! yada Konoplyanka..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Renton

Hayata kustum lige havlu attim kafamda fener durmayacak daha alacak.Bir bakima iyi oldu bizimkiler baski altinda kaldi artik saglam almak zorundalar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Akten

Yine düşünmüyorum şu an forvet ya da yardımcı forvet olan oyuncular o zaman kanatta yer alıyordu yine kendi milli takımında ronaldo ve quaresma var. 2008 cl finalindeki performansını hatırlamıyorum ona yorum yapamayacağım.

Zaten Messi-Ronaldo dışında her oyuncunun ne kadar iyi olduğu tartışılır, kişiden kişiye değişiyor. Ben Nani'yi çok beğendiğim, izlerken zevk aldığım için öyle diyorum yoksa birçok kişi için hiçbir zaman en iyi 3-4 kanat oyuncusundan biri olmamıştır.

Çevrimdışı yavvuzz

valla arkadaşlar biz konuşuyoruz ama gerçekler pek bizim istediğimiz gibi çıkmıyor . Geçen sene de kimleri yazdık elimizde bir demba ba vardı . Bu sene galiba o ayarda bile topçu alamayacağız. İnşallah yanılırım .

Çevrimdışı sosyalkartal

Sosyal artik yarin Kono kapi gelir artik :lol: :lol:
Her gün burda kono sevillada kono atleticoda kono stoke cityde deniyor onlara niye bişey yok sonra beni övüyonuz beni övmeyin arkadaşım  dedemin katır sevgisi varsa bu benim suçum mu  :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Adriano'yu geçelim de Bacca çok fena  :icool:
Valla ikisi birden oynarlar umarım zevkle bekliycem milan maçlarını  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı velikavlak12

Ulan saat 00.00 olmuş adamlar kap bildirimi yapıyor olan var olmayan var kardeşim yarını bekleyemediniz mi :D :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

O yazılan haberlerin biri doğru çıksada bıraksak Allah ın açgözlüsünü. Sol kanat mı kalmadı dünyada

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu lafların çoğu bana geliyor haliyle :D

Fazla bile konuştuk gerisini Nani göstersin bize siz beni unutmazsınız ben tekim nerdeyse ama ben hepinizi radarıma aldım herkesi menşınlayacağım Nani patlayınca :D
Rakip defansları darmadagın edip , Asistlere ve Gollere başladığı zaman hatırlatırım bu mesajını @Çağrı  :biggrinking: :biggrinking:
Şaka yapıyorsunuz sandım bi ara ama ciddi ciddi Nani boş diyorsunuz!! Şaka gibi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Şu Kono da bir yere imza atsa da hepimiz rahatlasak.

Herkesle görüşüp anlaşamayınca insan ister istemez acaba gelir mi diye düşünmeden edemiyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Rusyaya gidiyorsa douglas ve dzsudszak rica ediciğim. :)

Çevrimiçi Mehmet57

Fenerin aldigi Souza ile ilgili cok iyi feedback aldim. Brezilya'li bir arkadas Brezilya futbolunu cok yakindan takip ediyor ve ona gore 8 milyon Souza icin cok, cok ucuz.

Fabiano
Sener-Alves-Kjaer-Caner
Souza-Meireles
Nani-Diego-Stoch
RVP

Su takimla basa cikmak icin transferde asla hata yapmamaliyiz. Kesinlikle bir sol acik, 2 tas gibi stopper, mumkunse Josue (takas yoluyla) kadroya ofans anlaminda derinlik kazandirmak icin, iyi bir on libero ve cok iyi santrofor sart.

Çevrimdışı Hasan Akten

O yazılan haberlerin biri doğru çıksada bıraksak Allah ın açgözlüsünü. Sol kanat mı kalmadı dünyada

Benim korkum Kono olmazsa sol açıktan vazgeçecek olmaları. Bu herif haricinde kimsenin adı geçmiyor çünkü.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:07:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Rakip defansları darmadagın edip , Asistlere ve Gollere başladığı zaman hatırlatırım bu mesajını @Çağrı  :biggrinking: :biggrinking:
Şaka yapıyorsunuz sandım bi ara ama ciddi ciddi Nani boş diyorsunuz!! Şaka gibi :alala:

Tamam @Yunus Emre Dökmeci sen beğeniyorsan sonu kesin Quaresma gibi olur daha da emin oldum  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

size bir tablo çizeyim ve bombayı bırakayım  :tabe: başkan fenerin naniyi galatasarayın podolskiyi alacağını biliyodu ve günler öncesinden bitirdiği bir transferi hemen açıklamadı ne dersiniz  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:07:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Rusyaya gidiyorsa douglas ve dzsudszak rica ediciğim. :)

:super:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:08:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsudzsak da Dzsudzsak diyorum.

İlaç bu çare bu.

Yıkar geçeriz Cenk bile forvet oynasa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

size bir tablo çizeyim ve bombayı bırakayım  :tabe: başkan fenerin naniyi galatasarayın podolskiyi alacağını biliyodu ve günler öncesinden bitirdiği bir transferi hemen açıklamadı ne dersiniz  :ishock:
:D :D bizde biliyorduk alacaklarını bu adam mitro de birde tam olsun  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Transferleri bekleyelim artık   :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

Kapa bildiren bildirene suan :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Kono mu geliyor yoksa :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...