2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833847 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

8 m € Remy için herkes Fit mi ?
:tabe: :tabe: :tabe:
chelsea satmama kararı aldı ama en yükse teklif 8 miş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Beşiktaş’ta transfer hareketliliği artıyor. Demba Ba’yı Çin’e gönderen, Atınç Nukan’ın RedBull Leipzig’e gidişini de dün borsaya bildiren Siyah-Beyazlılar, kasaya giren 18 milyon Euro’nun rahatlığıyla transfere hız verdi.

Demba’nın yerine yeni bir golcü arayışına geçen ekipte, başkan Fikret Orman’ın 2 gün önce gazetecilere verdiği iftarda söylediği “Çin’den bir oyuncu almak istiyorum” sözlerinin sırrı da çözüldü. Orman’ın aklından geçen ismin Guangzhou Evergrande’de forma giyen Elkeson olduğu ortaya çıktı. Geçen sezon da Kartal’ın radarına giren, ancak Çin kulübünün izin vermemesi nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Brezilyalı santrforun müthiş performansı Orman’ın tekrar ilgisini çekti.

Kaynak: Habertürk

Çevrimdışı atalay

Bu arada bizim dönüp dolaşıp, alacağımız isim Mitro olur.

:photo:

Çevrimdışı Kadir G.

Gelmeyip sen haklı mı olmak isterdin, gelip haksız olmayı mı?
Bende çok zor olacağını düşünüyorum. O kalibrede bir adamın getirilmesinin. Ancak geçen yıl yapılan Ba transferi, bu sene yapılan Ba transferi, Atınç transferi, Dzeko ile görüşmek mesela şuan NTV muhabiri RVP ihtimalini değerlendiriyor, bütün bunların olması güzel. Elbette oyunculara başka teklifler olacaktır. Konop meselesi gibi. Mesele orada oynayan oyuncuları hem kariyer hem ücret olarak tatmin edecek hedefler ve rakamlar çıkarabiliyor olmak. Güzel şeyler bunlar.

Ben zaten öyle bir şey istemem yani takımıma iyi oyuncular gelmesin haklı çıkayım. Tüm mesajları okuyanlar bilir.

İmkansız olduğunu düşündüğüm için hiç uğraşılmayıp oluyorsa remy zorlanmalı diyordum. Şu anda ersan efendi gitmediğine göre o da yalan olacak gibi. Çünkü remy alırsak stoperde ersan oynayacak sola transfer olmayacak. Ben bunun yerine stopere 2 transfer sola dzsudzsak isterim forvete de kiralık mitro koyar seneye bakarız. Ya da bonservis parasından harcamayıp rvp bitirilirse geriye rhodolfo douglas sola dzsudzsak yine olur güzel olur.

Çevrimdışı TALAT

bugünkü takım iftar yemeğinde tolga-cenk-necip-ersan 4'lüsü tek masadaymış. masa örtüsüyle birlikte atacaksın bunları  :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

Fener'in son transferi Nani olacak herhalde yabancı hakları doluyor

Çevrimdışı Tolga

Nani Pazar günü geliyormuş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

a spora göre nani fenerbahçede birazdan kapa bildirilcekmiş hayırsız olsun
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaşlar yok mu klube yakın olan eş dost akraba nedir son durumlar ufaktan çıtlatın yauv  :evillol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Kadir G.

İstediğim kadro günay-beck-douglas-rhodolfo-tosic-veli-tolgay-sosa-töre-dzsudzsak-remy

Makul olanı remyi çıkar mitroyu koy olacaktır. Para buna yeter.

Çevrimdışı Tolga

Fb Nani'yi 6 m euro'ya mı almış yok artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Avrupa'dan bir çok kulübün teklifte bulunduğu ve rakamların 6 milyon Euro'ya kadar çıktığı yıldız futbolcuyu Beşiktaş Yönetimi göndermeyi düşünmüyor.

HABER1903'ün Beşiktaş Kulübü Yöneticilerinden edindiği bilgiye göre; Basında çıkan 'Sosa ayrılmak istiyor' haberlerinin asılsız olduğu ve Sosa'nın ayrılmasına teknik direktör Şenol Güneş'in kesinlikle izin vermediği bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Çağatay

çok beklersin rahat maç izlemeyi. Hayatta inanmam. 90 larda bile böyle olmazdı. dakika 80 hala 1-0 beklersin ya bir körün gözü gol olur mu diye. Ama olmazdı maç biter 5 0  :lol:

abi 2-0 öne geçtikten sonra saçmalamayan takım kursunlar başkla bişey istemiyorum ben  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  31 sn.31 saniye önce
00.03'te gelişmeleri konuşalım..

:lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada bizim dönüp dolaşıp, alacağımız isim Mitro olur.

:photo:

Türkiye ligi için  Mitroglu yeterli olacaktı 20 golü var bence Mitronun Fazlasıda olabilir . Benim Begendiğim Golcülerden birisi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş Kulübü'nün yıldız futbolcusu Sosa Avrupa'dan gelen tekliflere rağmen Beşiktaş'ta kalacak.

Avrupa'dan bir çok kulübün teklifte bulunduğu ve rakamların 6 milyon Euro'ya kadar çıktığı yıldız futbolcuyu Beşiktaş Yönetimi göndermeyi düşünmüyor.

MALUM1903'ün Beşiktaş Kulübü Yöneticilerinden edindiği bilgiye göre; Basında çıkan 'Sosa ayrılmak istiyor' haberlerinin asılsız olduğu ve Sosa'nın ayrılmasına teknik direktör Şenol Güneş'in kesinlikle izin vermediği bilgisine ulaşıldı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ospina bize gelse ya :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Türkiye ligi için  Mitroglu yeterli olacaktı 20 golü var bence Mitronun Fazlasıda olabilir . Benim Begendiğim Golcülerden birisi.
@Necmi abi Mitro diyene dalıyo  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben zaten öyle bir şey istemem yani takımıma iyi oyuncular gelmesin haklı çıkayım. Tüm mesajları okuyanlar bilir.

İmkansız olduğunu düşündüğüm için hiç uğraşılmayıp oluyorsa remy zorlanmalı diyordum. Şu anda ersan efendi gitmediğine göre o da yalan olacak gibi. Çünkü remy alırsak stoperde ersan oynayacak sola transfer olmayacak. Ben bunun yerine stopere 2 transfer sola dzsudzsak isterim forvete de kiralık mitro koyar seneye bakarız. Ya da bonservis parasından harcamayıp rvp bitirilirse geriye rhodolfo douglas sola dzsudzsak yine olur güzel olur.
Ersan ücretini indirip oynarken iyiydi, Necip boş mukavaleye imza atarken bizim evladımız oluyor da neden bugün tu kaka oluyor. Gerçekten ayıp. Ben bu hitapları hak etmediklerini düşünüyorum. Bu formaya emek veren insanlara biraz saygı göstermek gerekiyor.
Bu arada Fener Nani'yi KAP'tı

Çevrimdışı Ergin1903

Nani  iyi transfer. Bok atmaya gerek yok ama umarim en kötü sezonunu gecirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina 2 stoper dzsudzsak gelecekse kiralık mitroya tamamım. :)

Çevrimdışı Orhan_

Yahu çöp möp alıyor adamlar falan ama biz daha kimseyi almadık heralde (Tosic'i unutmadım, onu transferden saymıyorum). Beck le anlaşıldığına dair herhangi bir kap bildirimi geldi de ben mi kaçırdım yoksa. Ayrıca Ersan gitmeli  :biggrinking: