2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12838195 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

RVP - Fb haberleri çok dillenmeye başladı her yerde..

Bizi Remy paklar, en başından beri diyorum :)

Çevrimdışı Özgür K.

PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aynen öyle hasan abi. Fikirler çarpışırsa doğru olan fikir ortaya çıkar. Tek fikir ustune yoğunlaşır, aykırı fikirlerin ustu ortulurse doğrusu belki de ortaya dahi çıkmayacaktır. :)

Ne kadar muhalif o kadar iyi. Hemde her alanda.

Çevrimdışı Tolga

RVP - Fb haberleri çok dillenmeye başladı her yerde..

Bizi Remy paklar, en başından beri diyorum :)
Zaten ben şunu anlamadım.

Biz konuşulan ücretlere getirebiliyorsak Fb nasil getiremesin.

Fb kaç hafta uğraştı ikna edebilmek için sonra da vazgeçtiler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Edin Dzeko'ya kaç istemişler sizce ?  :claps:

sormamıza gerek var mı  :tabe:

Çevrimdışı Çağatay

Zaten ben şunu anlamadım.

Biz konuşulan ücretlere getirebiliyorsak Fb nasil getiremesin.

Fb kaç hafta uğraştı ikna edebilmek için sonra da vazgeçtiler.

Nani de sorun var sanırım 6M pound istiyomuş manu
bari gelmişken boş dönmek olmaz diye alabilirler rvp yi  :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Rvp yi alacak brezilyaya 8 verecek daha transferleri var hepsini birden yapamazlar.

Çevrimdışı ahmetx

RVP işi ciddi galiba ben çok para verilmesi taraftarı değilim Demba ba ayarında olabilir ama fazlasına gerek yok .

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/6525915/Besiktas-want-RVP.html
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TALAT

konuşulanlara göre şu an için 1 stoper bakılıyor. fakat ben de göbekte iki transfer gerektiğine inanıyorum. bu yüzden milosevicin satılması gerektiği kanaatindeyim. eğer milosevic'i 3-4'e okutursak konuşulan rhodolfo-douglas ikilisi olabilir. hazır da miloya teklif var iken
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı GÖRKEM

Kadro'yu yeniden kurmak istemiyoruz diyor sayin Ahmet Nur Cebi. yalniz sunu söyleyim kurulmazsa olacagi belli. bu sene Takimdan gönderilmeyen bazi Oyuncular seneye muhtemelen gönderilecek ve yerlerine Transfer yapilacak. eksiklerimiz giderilmis olacak. ancak 1 sezon daha bosa gecmis olacak. o yüzden diyorum ki seneye yapmaya düsündügümüz Transferleri bu sene yapalim. bunlari seneye ertelersek elimize ne gececek? göz göre göre bir Sampiyonluk daha gidecek. bu kadar basittir bu olay.

yahu zaten kendileri söyledi 5 yabanci kuralina göre Kadro kurduklarini. e simdi bu Kural tamamen degisti. hala ne diye Takimi bozmama derdindesin.

eski Kurala uyum sagladin gibi yeni Kurala da uyum saglayacaksin.

bazen radikal kararlar almak gerekiyor. yabanci kuralinin kalkmasiyla Ligin kalitesi zaten artacak. Takim kurarken bunu da düsünmek lazim artik.

Mustafa, Veli, Ersan vs. zamaninda Fenere Transfer olmus olsalardi. simdi nerede olacaklari belli degil mi? isimleri bile unutulmustu simdi.

bunlardan daha ucuza oynayacak en az ayni kalitede olan yerli Oyuncular bile bulursun. yani yerli Oyuncu sayisi da sorun olmaz.

Kadronun tamamini da degistir diyen yok ayrica. lazim olmayan 3-4 Oyuncu'yu yolla yerlerine 2 yabanci, 1-2 yerli al tamamdir.

seneye bunu zaten yapacaksin. simdiden yapmanin Avantajli cok agir basiyor.

yoksa göz göre göre bir sezonu daha feda etmis olacaksin resmen.

Çevrimdışı Tolga

ANÇ belki iki stoper alabiliriz demiş umarım böyle olur. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

yalniz sozlesmeli adamlari oyle gondermek okadar kolay mi! simdilik sezer ,toraman ve gokhan suzen yollaniyor. Digerleri rotasyonda kullanilir ,az cok is gorecek adamlar. Ancak talibi cikar cok 3-5 aramazsin satarsin oyle olur.

Çevrimiçi Necmi

Hasan abi, her kurumda kendi içinde bahsettiğin (muhalif ) mekanizma olsa daha sağlıklı yapı olur daha komple bir yapı olurdu:) keşke de olsa.

buna katılıyorum muhalefet bir çok detayın tartışılmasına
dibine kadar incelenmesine sebep olur forumlardada muhalefetin olması aslında bir çok konunun açılmasına
ve tartışılmasına yol açarki buda yarar sağlar dikkat ederseniz muhaliflerin açtıkları konular daha çok tartışılır.
üstünde daha fazla konuşulur. yoksa emme basma tulumba gibi başını sallar geçersin bir daha hatırlamazsın bile

Çevrimdışı GÖRKEM

yalniz sozlesmeli adamlari oyle gondermek okadar kolay mi! simdilik sezer ,toraman ve gokhan suzen yollaniyor. Digerleri rotasyonda kullanilir ,az cok is gorecek adamlar. Ancak talibi cikar cok 3-5 aramazsin satarsin oyle olur.

e o yüzden zaten yaziyorum bunlari.

birr cok Oyuncuya teklif armis ama satmayi düsünmüyorlarmis.

olacak sey degil.

Çevrimdışı aa1903

beşiktaş büyük takımsa ismail köybaşı ve mustafa pektemek'i göndermesi gerekir. sadece kötü oldukları için değil, hiçbir şey yapmadan bu takımda kalmaya devam etmenin olanaksız olduğunu göstermek için. sakatlanmışmış, formsuzmuş, morali bozulmuşmuş! hiçbir büyük kulüp bunlara bakmaz, maksimum 2 sene sabreder. baktı olmadı kıçına tekmeyi basar. özellikle formadan çok takım elbise giyen ismail'i görmekten tiksinir oldum ve hala gönderileceğine dair bir ışık görmemek canımı sıkıyor. tosic, motta sol bekte idare ederler. 2 stoper alıp işi çözeriz.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

beşiktaş büyük takımsa ismail köybaşı ve mustafa pektemek'i göndermesi gerekir. sadece kötü oldukları için değil, hiçbir şey yapmadan bu takımda kalmaya devam etmenin olanaksız olduğunu göstermek için. sakatlanmışmış, formsuzmuş, morali bozulmuşmuş! hiçbir büyük kulüp bunlara bakmaz, maksimum 2 sene sabreder. baktı olmadı kıçına tekmeyi basar. özellikle formadan çok takım elbise giyen ismail'i görmekten tiksinir oldum ve hala gönderileceğine dair bir ışık görmemek canımı sıkıyor. tosic, motta sol bekte idare ederler. 2 stoper alıp işi çözeriz.

Gönderin, satın, yollayın demek kolay ama alıcısı olmayan bir malı satamazsın. Hadi İsmail'in sözleşmesi seneye bitiyor, serbest bırakılır ama Pektemek sözleşmesi bitene kadar "alıcısı çıkmadığı takdirde" hiçbir yere gitmez.

Pektemek'le, Ersan'la yapılan kontratları hepimiz eleştirdik, orada haklısınız ama her gün "bu adamları niye göndermiyorsunuz" diye onlarca mesaj atılıyor. Ne yapalım adamın 4 senelik alacağını verip (~8 milyon Euro) sözleşmesini mi yırtalım?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı GÖRKEM

hele yabanci kurali kalkmisken Veli'ye, Mustafa'ya, Ersan'a teklif gelecek de satmayacagim. adama gülerler.

Çevrimdışı Hicks

Armağan'cığım, ben de her postu okuyorum, zaten onun içindir ki senin yazdıklarına cevap verme ihtiyacı hisettim. Muhalefet elbette çok faydalıdır ama sadece eleştirmiş olmak için, bir şeyin iç yüzünü bilmeden yapılan eleştiri birazcık itici oluyor. Pektemek ve Ersan konusunda ben ayrıca takıntılıyım, bu adamlar daha fazla para kazanabilecekleri ortamda Beşiktaş formasına geldiler, kimsenin yapmadığını yapıp yazılı sözleşmelerinde indirime gittiler. Böyle umarsızca eleştirilemezler. Büyük sakatlıklar yaşadılar, onlar da iyi oynayıp verdikleri paranın hakkını son kuruşuna kadar vermek istemezler mi? Sahada bu iki adamın da mücadelesine kefil olmayacak Beşiktaş'lı yoktur herhalde, suçları bazıları gibi takımını satmayıp sonuna dek mücadele etmek midir? Bu kadar umarsızca eleştirilemez Ersan da Pektemek de, kimse kusura bakmasın, eleştirene de ben cevabımı veririm...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hele yabanci kurali kalkmisken Veli'ye, Mustafa'ya, Ersan'a teklif gelecek de satmayacagim. adama gülerler.

töre tolgay oğuzhan ve kerim dışında tüm yerliler satılabilir

Çevrimdışı ebabil

RVP ye verecek para varsa remy alsınlar çok daha iyi olur.

Çevrimdışı Hamahakki

efsane golcu Maxim Tsigalko  :D

Cm 01/02 vay be 14 sene olmuş ve inanır mısınız hala bilgisayarımda kayıtlıdır.güncellemesiz

Çevrimdışı Kadir G.

RVP ye verecek para varsa remy alsınlar çok daha iyi olur.

Remy alamıyorsun aldın diyelim stoperde ersan solda olcay oynayacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Remy alamıyorsun aldın diyelim stoperde ersan solda olcay oynayacak.
eğer chelsea falcaoyu almıssa yüklenelim remy ye bence ba dan daha iyi o adam.

Çevrimdışı Kadir G.

eğer chelsea falcaoyu almıssa yüklenelim remy ye bence ba dan daha iyi o adam.

Daha iyi de olmaz o iş. Burda mücadelesi övülen ersan gitmiş olsaydı belki bir ihtimal remy olabilirdi. Şu an onun bonservisini verirsek iki bölgeye alınacakları unutun.

Çevrimdışı GÖRKEM

töre tolgay oğuzhan ve kerim dışında tüm yerliler satılabilir

bana göre satilmayacak Oyuncu yoktur ama Yönetim ya farkli düsünüyor ya da satilanlarin yerlerini doldurabilecek Transfer yapabileceklerinden emin degiller.

buna anlayis gösteririm cünkü sadece onlar bilir Oyuncu getirmenin zorlugunu.

ama Veli, Ersan ve Mustafa'ya teklif geldiginde satmamak özellikle aldiklari Para'yi düsününce bana koyuyor.

üstelik 1-2 Transfer daha yapma sansini engellemis oluyor bunlar.