2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12838211 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

rvp 5 m verip

yerlilere 1 veripte başarılı olunurmu sizce ??

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yerli dediğin nedir Allah aşkına. Eslemi koy gunay orada furkanı koy. Oyuncumu yok.

Pektemek-furkan
Allah aşkına pektemek 15 gol atıyor da Furkan mı atmıyor
İsmailin yerine alt yapıdan sol bek mi yok.

Zaman geçtikçe babama hak vermeye başlıyorum.
Ya adamlar milyonlar kazanıyorlar umurlarında değil kazanmak kaybetmek sen milyarlar harcıyorsun kaybedince kahroluyor kazanınca deliriyorsun ne anlamı var.

Sahiden de yok. Duşunun ben bin liraya kombine aldım..benim gibi alan 30 kişinin bir yıllık kombine gideri, pektemeğin 60da oyuna girip 60 top ezmesiyle eş değer.

Bu şekilde bu kulüp de düze çıkmayacak zaten.

Çevrimdışı GÖRKEM

imza atılmıştır emin ol büyük ihtimal oyuncu bir kaç gün süre istemiştir.
Türkiyeye giriş yapar borsaya bildirilir. Sözleşme için sağlık raporu falan istendiği için
Türkiyeye gelmesi bekleniyordur.

umarim dedigin gibi'dir.

bu arada Rhodolfo ile de anlasildi deniyordu. onun icin de aynisini söyleyebilir misin?

1.7 veriyorsun ha bide yetmiyor maç başı veriyorsun. Vermesen manu barca chelsea kapıda zaten.

Delirdim valla taktım kafaya.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1.7 veriyorsun ha bide yetmiyor maç başı veriyorsun. Vermesen manu barca chelsea kapıda zaten.

takmamak elde değil ki banada evlat acısı gibi koydu.

Çevrimdışı ayayhan

delirme  4 büyük arasında biz yine en az vereniz merak etme

öyle avut kendini

Çevrimdışı GÖRKEM

bu arada Ahmet Nur Cebi'nin güzel söyledigi bir sey vardi.

"biz Profesyoneller kadar anlamasak da cok cok iyi arastiriyoruz, inceliyoruz"
dedi.

bu cok önemli. cünkü zaman zaman Profesyoneller bile hata yaparlar kendilerinden fazla emin olduklari icin.

ancak cok iyi arastiran, detaylara giren ve temkinli olan kolay kolay hata yapmaz.

Yönetim'i elestirecek konular olsa da baskalariyla kiyaslandiginda hata oranlari oldukca düsük.

bunun da altini cizmek gerekir.

Çevrimiçi Necmi

Dolduramıyorsun öyle işte 12 yerli bulundurman Şart yine 24 Kişilik kadroda onlar hep olacaklar :D
Zaten doldurmanında mantığı yok yarın iyi bir oyuncu düştüğünde eline kontenjan dolu olduğu için alamazsın
şu an 6 tane var kadroda
minimum forvet ve stoperle 8 olacak
belki ikinci stoper ve sol açık 10 olacak
peki ne olacağı belli olmayan oyuncu alıp kontenjanı doldurmaya gerek varmı
belki ara transferde töre gider tolgay gider olmadı gelecek sene gider bunlar
ve yerleri yerliyle dolmaz
birde minimum 13 yerliye ihtiyaç var bunun 3 tanesi alt yapıdan gelme 10 yerli lazım en azından vasatın üstünde ikisi kaleci
eldeki olcayı veliyi ismaili mustafayı cenki Töreyi kerimi serdarı Tolgayı Ersanı kullanacaksın bu kadroyu minimumda tutmak için
Töre bir yıl içinde gidici büyük ihtimal Tolgayda öyle kalanlarıda biz gönderelim peki yerli kim olacak kadroda alt yapıylamı dolduralım
peki alsak elimzdekilerin yerini dolduracak daha iyi yerli varmı aynı seviyede olan bile kaça mâl olacak millet sanıyorki yerliyi gönderip
yerine yabancı koyacaksın yok öyle bir şey gönderdiğin yerlinin yerine yerli koymak zorundasın Olcayın yerine bulun bir yerli ondan daha iyi
koyun biz yabancı son kontenjanı ancak tolgay ve Törenin yerine saklayabiliriz ve koyduğun her yabancının iyi düzeyde bir yerli yedeği olmak zorunda.

Çevrimdışı ebabil

beck kap gelse de rahatlasak.
üstüne bi stoper bi de iyi forvet.

Çevrimiçi mayguntr

Günay, Cenk, Serdar, Ersan, Tolgay, Veli, Olcay, Kerim, Cenk +5 alt yapıdan 12 yerli bize yeter de artar bence

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

BarbarosBruce çine transferi ile ilgili sorduğu soruya Ersan yorum yok demiş
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 13:31:08 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı brkntcnr

Rhodolfo - britos - beck - dzsudzsak - rvp şu 5 adamı alalım artık

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Ahmet Nur ÇEbi'nin acıklamlarina göre  Ersan bir sekilde takımdan ayrılacak. Umarim gercekten söyleminde haklı cikar da ersan ayrilir. Yerine 2 tane  saglam stoper aliriz.

Mensah bonservissiz gözüküyor.

Sadece ekim 1 e kadar cas cezalısı, forma giyemez. 1.5 ay kaçırır bu durumda. Milli maçı çıkartırsan 4-5 maç eder

Çevrimdışı Aram

kardeşim onlarda bizde insanız. İnsan bu kadar para etmemeli ya o ayrı bi dava. Ama komik olan şu o adam beni seni bizi eğlendirsin diye milyon kazanıyo. Komik bi paradox.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı JoseDemba

@Efsanespors  10 sn.11 saniye önce
Atletico Madrid, Arda Turan'ı satar satmaz; Benfica'dan Nico Gaitan'ı 30 milyon Euro karşılığında kadrosuna katacak!  Konop'un alternatifi kalmadı adamı hasta etmesin gelsin artık  :bandit:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

kardeşim onlarda bizde insanız. İnsan bu kadar para etmemeli ya o ayrı bi dava. Ama komik olan şu o adam beni seni bizi eğlendirsin diye milyon kazanıyo. Komik bi paradox.

Ya eğlendirsin de yine kazanacaksa kazansın.

Messi alıyormuş 20 milyon euro, e alır.
Ronaldo alıyormuş 17 milyon euro e alır.

yani almamalıda, alır.

Oyuncular da film başına amerikada 10 20 30 milyon dolarlar kazanıyorlar.

Kimi güldürmek kimi ağlatmak kimi korkutmak için.

Biz, eğlendirsin güldürsün mutlu etsin diye bu adamlara bu paraları veriyoruz, paso hüzün. Gol ortalaması 4 olurmu bir adamın ya sezon başına. bu adam 2 milyon euro alıyor arkadaşlar.

Benficanın forvetlerine gidin bakın, 1. forveti bu parayı almıyor.

Az önce bir hesap yaptık. 1000 lira dedik bir kombineye. 30 kişinin 1 sezon kombine parası, pektemeğin 60-70-80 den sonra girip sadece top ezdiği maçta kazandığı maç başı 10 bin euroya tekabül ediyor.

Git diyorsun gitmezler tabi.

Ama bakın bunda en büyük sorumluda beşiktaş taraftarıdır.

Yarın, Mustafa Fenerbahçe, İsmail galatasaray haberleri çıksa, ortalığı yangın yerine çeviririz. Oooo o adamlar gidermi rakiplere, napıyorsunuz siz bilmem ne.

ehh yönetim de riske atarmı kendini, çakar senelik 2 şer milyon eurolardan sözleşmeleri..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 13:50:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Konoplanka yerine gaitanı alıyorlarsa anlasın ne kadar futbolcu olduğunu Ukraynalı. Bu adam galiba bize kalacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Ben Ersan ve pektemek gibi oyunculara senelik 500 bin tl vermem. Kim onlar ya. Vasıfları ne. Buna tolga serdar veli Olcay dahil. Şu paralara bak Allah aşkına ya.

Konuşmak ne kadar kolay değil mi? Bu adamlar feda zamanı sözleşmelerinden vazgeçtiler, belki o zaman bazı sözler verildi, bunları hiç düşünmüyor musunuz? Bahsettiğiniz adamları bugün serbest bıraksan ilk önce renkliler üşüşür, sonra yönetim kaptırdı olur, elinde tutsa yaranamıyor, bıraksa yaranamıyor, ilginç değil mi? Bu tip şeyleri biraz daha derin düşünmek lazım, her şey ilk aklınıza geldiği gibi gelişmiyor ne yazık ki...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Aram

@Armağan Bozkurt türkiyede tl değil de euro ve dolar ile anlaşma yapmak zaten aptallıktır benim için.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Konoplanka yerine gaitanı alıyorlarsa anlasın ne kadar futbolcu olduğunu Ukraynalı. Bu adam galiba bize kalacak.
böyle kimse almadan kapı önünde kalıp burnu sürtülüp gelirse bizim için de iyi olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Yalnız su bize kalacak cumlesi de ne kadar manidar
ulan o kadar para döküyoruz adamin önüne ve bize kalacak :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

valla durum öyle gösteriyor yada istediği paraların çok altına bir takıma gidecek  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK