2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12838227 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Miloseviç bu sene bomba gibi dönüyor deniyor.
U 21 maçlarını seyretmiş olan var mı? Bu sene ilk onbirde görebilir miyiz kendisini? :alala:

Milo iyi ama beklenilen seviyede değil ne yazık ki.Çok pasif kalabiliyor kimi zaman
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Miloseviç bu sene bomba gibi dönüyor deniyor.
U 21 maçlarını seyretmiş olan var mı? Bu sene ilk onbirde görebilir miyiz kendisini? :alala:

Takımın en iyi oyuncularından biri olduğu söyleniyor, 23 yaşında olmasına rağmen U21'de oynuyor bu biraz yanıltıcı olabilir ama sakatlığı atlatmış tamamen +1 stoperimiz var.

Çevrimdışı Çağatay

sol açık alınmazsa bari iki tane adam gibi stoper alsınlar da
savunma da kafamız rahat olsa
aslında bi de kaleci alsalar tadından yenmez  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 12:19:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar schöne ofansif ortasaha bile değil bunu sosanın yerine nasıl yazabiliyorsunuz ben anlamış Değilim :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

duyum yok mu duyum  :poke:

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar schöne ofansif ortasaha bile değil bunu sosanın yerine nasıl yazabiliyorsunuz ben anlamış Değilim :)
Milli takımında ofansif orta saha oynuyor @Çağrı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 12:23:40
  • Beşiktaş / Bodrum

Milli takımında ofansif orta saha oynuyor @Çağrı

Abi sağ kanat adam Gözünü seveyim orjinli olmuş sağ kanat senede 5 maç ortasaha oynasa ne olur :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

sanki Transfer etmek istedigimiz Oyuncular icin Renkliler'in de devreye girmis gibi bir hava var.

umarim öyle bir sey yoktur ama isler böyle uzayinca bir de üstüne dedikodular cikinca endiseleniyor insan.

bu yüzden aslinda kimseye duyurmamak lazim görüstügün Oyuncuyu. maalesef hala bunu yapiyoruz.

ama tabi Oyuncular'in menajeri de baska Kulüplerle temasa gecmis olabilirler.

2 Günde Stoper ve Sag Bek Transferi yapariz saniyorduk ama göründügü gibi kolay degil bu isler.

Beck Transferi bile süpheli gibi duruyor su anda.

Çevrimdışı ahmetx

Abi sağ kanat adam Gözünü seveyim orjinli olmuş sağ kanat senede 5 maç ortasaha oynasa ne olur :)
hayır hiç sırıtmıyor ki orta sahada hatta ben ilk defa milli maçta seyretmiştim sonra kulüpte sağ kanatta görünce şaşırmıştım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu işlerde şaşılacak birşey yok. Menajerler beşiktaşın kara kaşına kara gözüne çalışmaz. Guidettiyi misal fenere gs ye bize hatta Trabzonspora bursaspora onermişlerdir. Hatta şuan istanbuldaysa menajerleri gs ile görüşüyor olabilirler bile. Gs nin podolskiyi bir şekilde alacağı aşikar. Umutun yerine forvet arıyorlardı bedava guidetti baldan tatlıdır onlar için.

Bizim için yine pektemekten çok şeyler beklediğimiz bir sezon başlangıcı olacak. 4 yıl oldu sanıyorum her yaz bu beklentiye gireriz zaten kulüp olarak. Kesip atmak diye birşey yoktur lugatımızda. İsmail pektemek gibi yetenek fakiri insanlar kendileri isteyene kadar ayrılmazlar bu kulübün başından. Çünkü o irade yok bizde

Çevrimdışı TØLGA

duyum yok mu duyum  :poke:
kongre üyesi olan sensin , senin duyman lazım duyumları  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Bak ersanı nasıl yollayamadın. Adam gider mi ya. 300 500 bin Euro fark için çinlere.
4 seneyi çakmış burada.

Rusyadan teklif varmış pektemeğe, 2milyonu bırakıp gider mi buz gibi ülkeye, gitmez gonderemezsin.

Ersan gibi yaparlar işte. Beşiktaşı düşünüyoruz Beşiktaş kazanmalı derler sonra goruştuk olmadı onceliğimiz Beşiktaş der yuzsuz yüzsüz 0 katkı ile 2şer milyonu cukkalayıp tatillerine çıkarlar haziran ayında.

Çevrimdışı musacn1903

Milosevic kulübe avrupa şampiyonu olarak dönecek özgüveni artmış bir sekilde dönecek . Kulüp ile milli takım arasında farklılıklar var ben özgüveni artmış bir milosevicin bu sene bize faydalı olacağını düsünüyorum. Milli takımdaki performansından daha iyisini verecek

Çevrimdışı GÖRKEM

Bak ersanı nasıl yollayamadın. Adam gider mi ya. 300 500 bin Euro fark için çinlere.
4 seneyi çakmış burada.

Rusyadan teklif varmış pektemeğe, 2milyonu bırakıp gider mi buz gibi ülkeye, gitmez gonderemezsin.

Ersan gibi yaparlar işte. Beşiktaşı düşünüyoruz Beşiktaş kazanmalı derler sonra goruştuk olmadı onceliğimiz Beşiktaş der yuzsuz yüzsüz 0 katkı ile 2şer milyonu cukkalayıp tatillerine çıkarlar haziran ayında.

bu konuda Yönetim'in hata yaptigini kesin olarak söyleyebilirz.

Ersan ve Pektemek gibi Oyunculara yaklasik 1,5 Milyon garanti + mac basi gibi bir maasi Araplar ile Cin'liler haricinde kimse vermez.

hani diyorlardi ya herkes bizi Ersan icin elestirdi ama gelen teklife bakin diye. tamam uzatacaksan uzat da en azindan paraya bogma adamlari.

sonra teklif gelse bile gitmiyorlar iste.

Çevrimdışı SDemirsoy

kongre üyesi olan sensin , senin duyman lazım duyumları  :biggrinking:
ben şuan forumu pide şeklinde görüyorum ne duyumu  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben Ersan ve pektemek gibi oyunculara senelik 500 bin tl vermem. Kim onlar ya. Vasıfları ne. Buna tolga serdar veli Olcay dahil. Şu paralara bak Allah aşkına ya.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 12:49:05
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben Ersan ve pektemek gibi oyunculara senelik 500 bin tl vermem. Kim onlar ya. Vasıfları ne. Buna tolga serdar veli Olcay dahil. Şu paralara bak Allah aşkına ya.

Yeter vurma :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Beck ne zaman imza atacak tedirgin oldum.

Bu adamların atınçtan ne farkı var da bunlar dünya para alıyor acaba.

Ya yolla hepsini katkıları o.
Belki Olcay biRaz ayrı. Doldur yerlerine Japon gençleri afrikalı güney amerikalı gençleri. Lanet olsun bu düzene.

İsmail'in giydiği ayakkabı ile ben bir ay geçiniyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beğenmediğin olcay son 3 sezondur hep 10 gol 10 asist civarı yapıyo renklilerdeki kanat oyuncularına ve aldıkları paralara bakarsan gayet verimli olduğunu görürsün not : bende olcayı beğenmiyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

Oyuncunun bonservisi ve yillik alacagi konusunda bile anlasti haberi ciktiktan sonra bu isin bu kadar uzamasi akla iyi seyler getirmiyor tabi.

bekleyelim bakalim biraz daha.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 12:57:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu adamların atınçtan ne farkı var da bunlar dünya para alıyor acaba.

Ya yolla hepsini katkıları o.
Belki Olcay biRaz ayrı. Doldur yerlerine Japon gençleri afrikalı güney amerikalı gençleri. Lanet olsun bu düzene.

İsmail'in giydiği ayakkabı ile ben bir ay geçiniyorum.

Dolduramıyorsun öyle işte 12 yerli bulundurman Şart yine 24 Kişilik kadroda onlar hep olacaklar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Oyuncunun bonservisi ve yillik alacagi konusunda bile anlasti haberi ciktiktan sonra bu isin bu kadar uzamasi akla iyi seyler getirmiyor tabi.

bekleyelim bakalim biraz daha.

imza atılmıştır emin ol büyük ihtimal oyuncu bir kaç gün süre istemiştir.
Türkiyeye giriş yapar borsaya bildirilir. Sözleşme için sağlık raporu falan istendiği için
Türkiyeye gelmesi bekleniyordur.