Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir an önce beck transferin maliyeti belli olsun resmi kap gelsin.benim avusturya kampına kadar beklentim kalmayacak.
Rhodolfo 5 milyon € lafını kim attı ortaya?Gremio başkanı mısınız ?Kulübü o kadar istemiyor?
Defansı iyi olmayan takım şampiyon olamaz.Tüm takım sporlarında ortak bir kuraldır bu istediğimiz kadar RVP'leri konuşalım.
Benim anlamadığım şey Rhodolfo ve Douglas'a 5 milyon Euro bonservisten bahsediliyor ama 6-7 verilip taş gibi Dede alınmasından bahsedilmiyor. Dede gelsin ben sol stoperde Ersan'ı izlemeye razıyım
bak yine aynı hataDede 8 Ersan 4Ersan 4 olunca, birlikte oynadığı adamıda aşağı çekiyor, buda dedeninde 6 verimliliğe düşmesi demek..Onun yerine 6.5/6.5 2 oyuncu daha makul değil mi ? Ben bir örneğine daha rastlamadım, stoperlerinden biri çok iyi olupda diğerinin vasat olduğu buna rapmen başarılı ikili olabilmişlere?
Ben yönetimi biraz tanıyorsam, douglas-rhodolfo ikilisini yapmak istesin, 8 milyona bitirirler işi. buda atınçtan gelecek paranın üstüne, uefanın izin verdiği 3.5 milyonu kullanmayla bile karşılanmış olur.
Benim anlamadığım "Başkanın Chelsea ile iyi ilişkileri..." diyoruz da nerden belli bu? Somut bişey mi ki
Britos Rhodolfo olması kuvvetle muhtemel.