2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843471 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Bir an önce beck transferin maliyeti belli olsun resmi kap gelsin.

benim avusturya kampına kadar beklentim kalmayacak.
Yarın bildirilir bence abi :)

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo 5 milyon € lafını kim attı ortaya?

Gremio başkanı mısınız ?

Kulübü o kadar istemiyor?  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Gremio başkanı mısınız ?

Ne kadar istiyor ?
Bence 3.5 milyondan fazla verilmemeli

Çevrimdışı Mehmet K

Gremio başkanı mısınız ?

Ben okuduklarıma göre konuştum bana diyorsan

Çevrimdışı Alparslan

Defansı iyi olmayan takım şampiyon olamaz.Tüm takım sporlarında ortak bir kuraldır bu istediğimiz kadar RVP'leri konuşalım.
Defans önemli haklısın. Ama Türkiye liginde bence çok iyi hücümun varsa şampiyon olursun. Çünkü rakipler defans yapmaktan başka birşey bilmiyorlar. Ama Avrupa kupası kazanacağım diyorsan o zaman tamamen dengeli bir takım olmak zorundasın. Zor gol yiyeceksin ve iyi bir hücumun olacak.

Çevrimdışı Tolga

Gremio başkanı mısınız ?

3-3.5 arasına biter o iş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Gremio başkanı mısınız ?

Toloi ne kadar.

Bir de sence süpriz bir genç gelir mi o taraflardan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim anlamadığım şey Rhodolfo ve Douglas'a 5 milyon Euro bonservisten bahsediliyor ama 6-7 verilip taş gibi Dede alınmasından bahsedilmiyor. Dede gelsin ben sol stoperde Ersan'ı izlemeye razıyım

bak yine aynı hata

Dede 8 Ersan 4

Ersan 4 olunca, birlikte oynadığı adamıda aşağı çekiyor, buda dedeninde 6 verimliliğe düşmesi demek..

Onun yerine 6.5/6.5 2 oyuncu daha makul değil mi ?

Ben bir örneğine daha rastlamadım, stoperlerinden biri çok iyi olupda diğerinin vasat olduğu buna rapmen başarılı ikili olabilmişlere?

Çevrimdışı Anıl

Gremio başkanı mısınız ?

Maksimum 3.5 diyorum ben :eyes

Çevrimdışı atalay

Kişisel söylemedim.

Rhodolfo'nun olacağı en fazla 3 - 3,5 milyon €

Çevrimiçi Samet Ç

Rhodolfo 3.5 Toloi 3.5 - 4 milyon gibi fiyatlara alınabilir. Ersan falan hikaye. Pedro'ya da yavaş diyorsunuz.

Çevrimdışı Mehmet K

bak yine aynı hata

Dede 8 Ersan 4

Ersan 4 olunca, birlikte oynadığı adamıda aşağı çekiyor, buda dedeninde 6 verimliliğe düşmesi demek..

Onun yerine 6.5/6.5 2 oyuncu daha makul değil mi ?

Ben bir örneğine daha rastlamadım, stoperlerinden biri çok iyi olupda diğerinin vasat olduğu buna rapmen başarılı ikili olabilmişlere?

Ersan kabul ediyorum saatli bomba ama şöyle de bi durum var biz bu sene büyük ihtimalle durağan oyun değil hareketli bir oyun oynicaz. Ersan hareketli oyunda Türkiye ortalamasının üzerindeki hızı ile sırıtmayacaktır.

Çevrimdışı atalay

Pedro - Rhodolfo fecaat olur.

Manevra özelliksiz, ağır iki stoper olmaz.

edit: Pedro, sol stoper oynar ama bu ikili olmaz.

*Stoper satmadan 2 stoper alamayız.

Ya Milosevic yada Franco gitmek zorunda.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 01:10:06 atalay ]

Ben yönetimi biraz tanıyorsam, douglas-rhodolfo ikilisini yapmak istesin, 8 milyona bitirirler işi.

:lol:

buda atınçtan gelecek paranın üstüne, uefanın izin verdiği 3.5 milyonu kullanmayla bile karşılanmış olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 01:10:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Britos Rhodolfo olması kuvvetle muhtemel.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Ben yönetimi biraz tanıyorsam, douglas-rhodolfo ikilisini yapmak istesin, 8 milyona bitirirler işi.

buda atınçtan gelecek paranın üstüne, uefanın izin verdiği 3.5 milyonu kullanmayla bile karşılanmış olur.

Yönetim stada para aktarmayı düşünmeyip transfer yapsın. Her kulvarda kafaya oynayacak takım kurulur. Bu laflarımızında altı boş kalmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim anlamadığım "Başkanın Chelsea ile iyi ilişkileri..." diyoruz da nerden belli bu? Somut bişey mi ki :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Dede'yi alsalar bari. İzlediğim kadarıyla Dede'nin hızı iyi. Dede-Pedro tandemi daha mantıklı bence.

Çevrimdışı aa1903

yok mu şöyle yönetimde tanıdığı olan arkadaş? biri "agger'i niye almıyoz la biz?" diye soramaz mı mesela ANÇ'ye? :D ayrıca bu rhodolfo denen adama 3 milyon falan da fazla, 2 milyona sosa'yı aldık biz. beck dediğin adam yıllardır almanya'da oynuyor, 1.7 milyon euro. en fazla 1.5 veririz rhodolfo'ya da.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim anlamadığım "Başkanın Chelsea ile iyi ilişkileri..." diyoruz da nerden belli bu? Somut bişey mi ki :alala:
Locası var :D Bir de kendisi söylüyor

Çevrimdışı GÖRKEM

Britos uzatmis diyorladi.

Çevrimiçi Samet Ç

O çok ağıra kaçmaz mı ikisinde de hız sıfıra yakın

Dede geçen sene hiç oynamamış neredeyse?

Bu sene ne vereceği sakatlıktan sonra muamma?

ben derim ki rhodolfo-douglas duvar!

Çevrimdışı atalay

Dede'nin gelme ihtimali diye bir şey yok.

Onu bir unutun siz.

Kimler alamadı onu!  :eyes

Keza " Gil " de öyle.

Ki bana göre Gil > Dede.

edit:
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 01:23:33 atalay ]

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetim stada para aktarmayı düşünmeyip transfer yapsın. Her kulvarda kafaya oynayacak takım kurulur. Bu laflarımızında altı boş kalmaz.