2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854560 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hala mevcut profilimizin üstüne koymuyoruz.Koymayı bile düşünmüyoruz sonra sen otur bu takımdan şampiyonluk bekle.

Çevrimdışı doganay

yildiz alinmasa, neden yildiz alinmiyor oyuncular vasat. Alinsa ne gerek var yildiza  okadar bosa para  :alsaa: , yonetimde taraftara hic yaranamayacak.
Kendi oyuncularimizida bukadar cok neden kotuluyoruz, Mustafa soyle boyle diye diye adami esegin bir tarafina soktuk. Simdi de Ersan'la basladi adami gs kapmasin bize imzalasin diye dua ediyorduk dune kadar. Simdi ise kotuluyoruz paso, adam elinden geldigince isini yapiyor. Ilk 11 oynayacak diye birsey yok rotasyonda dursun arada gerek duyulunca is gorur.
Bukadar cok yuklenmeye gerek, adamlara talip cikacagi varsada, su yorumlardan dolayi sirf vazgecicek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:43:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stoperde Ersan forvette RVP mi

Savunmada iki sağlam adam, sol kanat ve Mitro mi.

Ben 2. olanı seçerim Mitro'yu beğenmeyen biri olmama rağmen.

Onu bana bir açıkla bakalım Tolga :)

İki olasılıkta da adamları ve fiyatlarını yaz bakalım ne çıkacak :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sen yap Tendemini Rhodolfo douglas
Koy sola orada gidip gelecek, şut asist özelliği fazlaca olan, winner bir karakter
koy atiba-velinin yerine oraya bir tane "köpek" (şu bekçi köpeği gibi olanlardan) Yolla pektemeği getir yerine guidettiyi. Cenk guidetti ömer olsun hücumun.. stoperde ersan solda olcay liberoda veli/atiba ilerde RVP den daha oturaklı daha iyi kadro olur.

Çevrimdışı Hamahakki

SON DAKİKA: Shota Arveladze trabzonspor'un yeni teknik direktörü

Çevrimdışı Tolga

Onu bana bir açıkla bakalım Tolga :)

İki olasılıkta da adamları ve fiyatlarını yaz bakalım ne çıkacak :)
Mitro'yu kirala iki stopere toplamda 7 ver kalanla da sol kanat al çok zor değil. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Barcelona, Arda'yı 35 M Euro'ya bitirmiş , belki ilerde Atınç'ı da görürüz Bayern 'de , Barcelona 'da .

Çevrimdışı Efe

olacağı belliydi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doganay

Bu adamda dolandi kayseri ,kasimpasa birsey beceremedi. Ts hangi akla hizmet takimin basina getirdi, akil kari is degil.

Çevrimdışı Tolga

Ek olarak Danny'i bedavaya almış olsaydık bugün sol kanat aramıyorduk.

Çevrimdışı brkntcnr

Stad bitiyor bir tane yıldız taraftar istemese bile yönetim getirtmek isteyecektir. Ayrıca kuyt kaç yaşına kadar burada oynadı üstelik buradaki performansıyla milli takımda oynadı dünya kupasında. Hollandalı adamdan zarar gelmez. RVP gelmeli ama yıllık 5 m € çok. Yıllık 3,5 garanti 20 gol de 1 milyon işte 40 maç oynarsa 750 bin falan gibi bonuslar olmalı. Zaten 20 gol atan adama 20 milyon da verirsin, 40 maç oynayana da 750 bin verirsin.

Çevrimdışı ozan062

ersun kasımpasaya giderse iş yapar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

İşte böyle söyle tamam diyim ama bu yıldız sevdası filan değil.

Çünkü böyle açıklarsan sana katılmıyorum diyebilirim :D

Mitro'dan her türlü fazla atar bu ligde. Kendini göstermek isteyeceği için ayrılmak istiyor bu arada çünkü 2016'da oynamak istiyor.

Tüm bunları geçtim oyuncuyu doğru analiz etmek lazım. Van Persie neyi ile var? Teknik ve mental özellikleriyle.

FHiçbir zaman savaşçı, hızlı , sert olmadı hep süper bitirici ve çok teknik oldu. E bunu zaten 40 yaşına gelse yine kaybetmez bu adam bu yetenek çünkü.

Ben Persie olduğu yerde Mitro'yu beğenmeme rağmen tartışmam bile gerçekten şu tartışma bile adama hakaret.

Yetenek olarak kiyaslama yapmadim.

su anda RVP bizde cok büyük is yapar diyorsan bilmiyorum. benim sahsen cok ciddi endiselerim olur.

zaten Adam eski Van Persie gib oynasa bile etrafindaki Oyunculari düsünürsek ne kadar etki yapabilecegi süpheli.

Bir Adam'in verebilecegi Katki cok sinirli'dir.

Basariyi getiren her zaman dengeli Kadro olur. bu Türkiye icin bile gecerli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:50:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakın ben size iki durumu da yazayım.

1.si

Forvet Van Persie : 5 Milyon Euro Yıllık Çarpı 3 / 15 milyon euro

Stoper  Rhodolfo : 4 milyon euro bonservis + 2 milyon euro yıllık

Stoper Toloi : 1 milyon euro kiralık + 1.5 milyon euro yıllık

Sol Açık Dzsudzsak : 5 milyon euro bonservis + 2.5 milyon euro yıllık

Toplam : 21 Milyon Euro ( Bu Yıl ) + 10 milyon Euro ( Persie'nin 2 yıllık maaşı ) 31 milyon euro

2. Seçenek

Forvet Mitro : 6 Milyon Euro Bonservis + 2 milyon euro yıllık Çarpı 3 / 6 milyon euro

Toplam : 24 Milyon Euro ( Bu Yıl ) + 4 milyon Euro ( Mitro'nun 2 yıllık maaşı ) 28 milyon euro

Her ikisinde de istediğiniz kadroyu yazıyorum aradaki fark 3 milyon euro.

Bu Persie'yi alırsak kadronun kalanı aynı kalı  ama Mitro gelirse kadronun kalanı yapılanır tezini kim attı ortaya?

Maliyetler birebir aynı Persi gelince başka bir şey alınmayacak diyen bunu neye göre söylüyor?
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 22:51:57 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Rvp önemli evet ama ben bu sene solda Olcay'ı izlemek istemiyorum. Top ezmeyecek, topla iceri girecek, kavisli ortasını kesebilecek fuleli bi adam olsun artık su sol tarafta. Kerim bu beklentiyi karşılayabilir mi? Umarım..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 22:52:10 Savaş ]

Çevrimdışı TØLGA

Bir bakışı var sanırsın van persie'yi almış  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Rvp'ye o parayı vermeyip Remy veya Kostas'a versen bile yine Olcay'a muhtaç olacaksın  :)

Adam yillik 5 Miyon alirsa. tabiki olacaksin.

Kostasa yillik 2 verirsen 1-2 Transfer daha yapabilirsin.

Çevrimdışı Kadir G.

1.si

Forvet Van Persie : 5 Milyon Euro Yıllık Çarpı 3 / 15 milyon euro

Toplam : 21 Milyon Euro ( Bu Yıl ) + 10 milyon Euro ( Persie'nin 2 yıllık maaşı ) 31 milyon euro

2. Seçenek

Forvet Mitro : 6 Milyon Euro Bonservis + 2 milyon euro yıllık Çarpı 3 / 6 milyon euro

Toplam : 24 Milyon Euro ( Bu Yıl ) + 4 milyon Euro ( Persie'nin 2 yıllık maaşı ) 28 milyon euro

Her ikisinde de istediğiniz kadroyu yazıyorum aradaki fark 3 milyon euro.

Bu Persie'yi alırsak kadronun kalanı aynı kalı  ama Mitro gelirse kadronun kalanı yapılanır tezini kim attı ortaya?

Maliyetler birebir aynı Persi gelince başka bir şey alınmayacak diyen bunu neye göre söylüyor?

Mitro kiralık olur bonservis alacaklarını sanmıyorum. Öyle olursa diğer bölgeler sağlama alınabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sezon burda konuştuğumuz oyunculardan Altın Onbir :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı safa burak

Biz forvete rvp alin stoper sol kanat kalsa da olur demiyoruz ki bana kalirsa kaleci de 2 stoper de sol kanat da bu takimin buyuk ihtiyaci. Fakat alabilecegimiz forvetler arasinda maliyet hesaplamasi yapiyoruz hepsi asagi yukari ayni maliyet simdi remy alsak bedavaya mi gelecek? hayir. O zaman olmusken en iyisi olsun diyoruz niye rvp istemiyorsunuz anlamiyorum.

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı Mitro'yu kiralık olarak söylüyor herkes yoksa 6m m euro verilecekse en başta ben karşı çıkarım.

Çevrimdışı TØLGA

Bu sezon burda konuştuğumuz oyunculardan Altın Onbir :icool:

hayırdır gardaş savaşamı gidiyoruz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:54:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Mitro kiralık olur bonservis alacaklarını sanmıyorum. Öyle olursa diğer bölgeler sağlama alınabilir.

E kiralık Mitro olsun diyenler de onu beğenmeyenler  ama o ne olacak :D

Yani bir adam alacaksak yüzde 90 bonservisiyle alacağız bunu sonuç da aynı çıkıyor arada 3 milyon euro oynuyor o da 2. ve 3. yıla yayınca çıkıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

sence mitrolu kadro daha dengeli olmazmı?
arada ucurum olmaz ve uzun vadeli düsünürsün en azından forvet için kafan rahat olur diğer mevkielrde garantiye girer ve bu durumda
senede 1-2 transfer donemine hafiften girersin:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı doganay

yalniz mitroglu bonservisi alinmadan kiralama yolu ile opsiyonlu bonservisini alma yoluna gidilebilir. Mantikli olanda budur, tutarsa al tutmazsa az zarar etmis oluruz.
Tabi yinede daha iyi forveti tercih ederim.