yildiz sevdasi Van Persie gibi Oyuncu icin de gecerli'dir. Ronaldinho, Robinho yildiz sevdasi ni asmis bambaska bir sey ona söz bile bulmak zor. 
Mitroglu'ya zaten bonservis ödemeyelim diyorum. ancak yine de ikisi ayni fiyata gelse bile ben Mitroglu derim. cünkü Adam henüz tamamen doymamis. yasi 27. ve kendini göstermek isteyecektir. fizik olarak bitme asamasina gelmemistir henüz.
herseyi gectim. Van Persie bu saaten sonra kendini gösterse nolur? bir kere böyle bir Adam'in motivasyonu Türkiye gibi bir Ülkede ciddi derecede düser.
ha is yapar mi yapabilir. ama bize bu kadar fedakarlik yaptiracak kadar kesinlikle yapamaz.
İşte böyle söyle tamam diyim ama bu yıldız sevdası filan değil.
Çünkü böyle açıklarsan sana katılmıyorum diyebilirim

Mitro'dan her türlü fazla atar bu ligde. Kendini göstermek isteyeceği için ayrılmak istiyor bu arada çünkü 2016'da oynamak istiyor.
Tüm bunları geçtim oyuncuyu doğru analiz etmek lazım. Van Persie neyi ile var? Teknik ve mental özellikleriyle.
FHiçbir zaman savaşçı, hızlı , sert olmadı hep süper bitirici ve çok teknik oldu. E bunu zaten 40 yaşına gelse yine kaybetmez bu adam bu yetenek çünkü.
Ben Persie olduğu yerde Mitro'yu beğenmeme rağmen tartışmam bile gerçekten şu tartışma bile adama hakaret.