2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854486 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:31:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Armağan Bozkurt  tebrik ediyorum.  :claps:

bu yildiz sevdasi'nin bize verdigi zararlar yetmedi sanki. Adamin yasi geldi 32'ye. tam Futbolcunun vücuden cökmeye basladigi yaslar.

kaldi ki Van Persie hic bir zaman olaganüstü bir fizige sahip bir Oyuncu degildi. yani cabuk yaslanmayanlardan da degil.

bir de kalkiyoruz Adama yilda 5 Milyon vermeye ve üstelik onun yüzünden Olcay'lara, Veli'lere, Ersan'lara muhtac kalmaya.

bizim bu tür yanlislardan coktan akillanmamiz lazimdi.

inanilir gibi degil.

Basit hesap yapalım :)

Mitroğluna verdin en iyi ihtimal 6 milyon aldın. 2 de yıllık verdin 4 yıl etti 8 toplam 14.

Bu adama da 3 yıl için 15 veriyorsun.

Şimdi önüne aynı seçeneklerde Mitro ve Persie koysalar gerçekten Mitro'yu seçerim mi diyorsun Görkem?

Bunun yıldız sevdası ile ne ilgisi var yıldız sevdası Ronaldinho Robinho da olur bu adam hep tekniğiyle ön plandaydı.

Hiç fiziği ile oynamadı 35'ine kadar da böyle oynayacak gram bir şey kaybetmeyecek zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ondan değil yahu bu adam Doctore değil her elini attığını parlatsın.

Oyuncunun içinde varsa parlar. Şimdi hışma uğrayacağım ama bu Ömer'de de yok bence :D
mustafa mı? ömer mi?  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Ondan değil yahu bu adam Doctore değil her elini attığını parlatsın.

Oyuncunun içinde varsa parlar. Şimdi hışma uğrayacağım ama bu Ömer'de de yok bence :D

dimi oda var
ama yok yok ömerden inan bende umutluyum
en basiti shaktar macındaki o muazzam gol
onu anca bize gelen dembada dahil hiçbiri yapamadı sadece mansız haric
kimse atamadı o golu:)
ve ben ne olursa olsun sabredilmesi taraftarıyım ama işte beyin yok ondada artık halledicek onuda hocamız bi sekil :lol:

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 22:35:08 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ozan E.

Şenol hoca sihirbaz mı? Onu öyle yapacak bunu böyle yapacak.

Şenol hocanın yapacağı olanı başarabilirse maksimumu deneyecek yoksa adamda onu nasıl değerlendirsin?

Böyle hayalvari yaklaşmayın çok fena çakılırsınız sezon ortasına doğru.

Ben öyle sol açık için yüksek bir profil istemiyorum. Becerebiliyorlarsa bir tane potansiyeline inandıkları 1-3M arası gençte getirebilirler hiç sıkıntı değil.

Sol acik icin oyuncu ihtiyacimiz yok bence. Olcay, Kerim ve gerekirse Sosa orada oynar.
İyi olmasini umut ederiz, hayal ederiz olursa olur. Yasanmamisi bilebilme ihtimalimiz yok

Çevrimdışı Tolga

Takımın birçok sıkıntılı bölgesi varken RVP gibi maliyetli bir transfere hiç gerek yok.

Taraftar kadar başkanında yıldız isteği var yani.

Tabi gelirse kombine ve forma satışlarını baya etkiler o ayrı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:35:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunun takım ortalaması ile ilgisi de yok.

Böyle bakarsan Sneijder ve Muslera'nın da bu performansı vermemesi gerekir orası da 7 adamlar 9.5

Bu senin oyuncuyu yönetme ve oyuncuya göre taktik yaratabilmen ile sınırlı.

Ba başta diri geldi git gide düştü takım da düştü fizik olarak. Geçen sene çok fazla şey yanlış yapıldı zaten en başta antrenman planlaması ve oyuncu rotasyonu.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İleri de Van Persie olsa bile defansa Ersan olunca içime sinmiyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:36:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Takımın birçok sıkıntılı bölgesi varken RVP gibi maliyetli bir transfere hiç gerek yok.

Gereksiz maliyetli olacak bence de. Son transferini yapacak oyunculara yonelmemeliuiz.
Maliyetli oyuncu alirken herkes olsun ne olacak diyor, sonra basari gelmeyince neden borc artti sportif basari da gelmedi oluyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

valla kusura bakmayın da, gs şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu yasin öztekin, adamlar yerine podolski düşünüyor.

Burağın yanına huntelaar falan düşünüyor.

Biz olcayın yerine transfer olursa olur olmazsa önemi yok diyoruz. bu kafayla zor iş

Çevrimdışı Efe

remy kaça gelir bence rvp den çok farklı olmaz ama iyi adam çok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Bence kaleci transferi de lazım bu takıma güven vermiyor kaleciler  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:38:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar bir şeyi baya baya yanlış anlıyorsunuz bence.

Maliyet olarak bir fark filan yok arada.

Alacağınız forvete 6-7  bonservis en az 2 de yıllık verecekseniz maliyeti 15.

E bu da 15.

Takımdaki sıkıntıyı mali durumu filan ne ilgisi var? Aynı parayı veriyorsun her türlü ve en kalitelisini alıyorsun bu maliyet orantısızlığı nereden çıktı ben mi yanlış hesaplıyorum?

Eğer diğer bölgelere alamayacaksak zaten bonservisiyle Mitro'yu alsak da adam alamayız o zaman yine çıkıyor kasadan aynı para.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

valla kusura bakmayın da, gs şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu yasin öztekin, adamlar yerine podolski düşünüyor.

Burağın yanına huntelaar falan düşünüyor.

Biz olcayın yerine transfer olursa olur olmazsa önemi yok diyoruz. bu kafayla zor iş
sadece düşünüyorlar icraat yok bide bizi kıskanıyorlar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

İleri de Van Persie olsa bile defansa Ersan olunca içime sinmiyor.

bu yorumları okudukca seviniyorum
cünkü yanlıs olanı görmek kadar güzel birsey yok
ve istiyorumki herkes bunun farkında olsun ve dogal olarak yoneticide bilsin ve ona gore hamle yapsın:)

Çevrimdışı GÖRKEM

Basit hesap yapalım :)

Mitroğluna verdin en iyi ihtimal 6 milyon aldın. 2 de yıllık verdin 4 yıl etti 8 toplam 14.

Bu adama da 3 yıl için 15 veriyorsun.

Şimdi önüne aynı seçeneklerde Mitro ve Persie koysalar gerçekten Mitro'yu seçerim mi diyorsun Görkem?

Bunun yıldız sevdası ile ne ilgisi var yıldız sevdası Ronaldinho Robinho da olur bu adam hep tekniğiyle ön plandaydı.

Hiç fiziği ile oynamadı 35'ine kadar da böyle oynayacak gram bir şey kaybetmeyecek zaten.

yildiz sevdasi Van Persie gibi Oyuncu icin de gecerli'dir. Ronaldinho, Robinho yildiz sevdasi ni asmis bambaska bir sey ona söz bile bulmak zor.  :)

Mitroglu'ya zaten bonservis ödemeyelim diyorum. ancak yine de ikisi ayni fiyata gelse bile ben Mitroglu derim. cünkü Adam henüz tamamen doymamis. yasi 27. ve kendini göstermek isteyecektir. fizik olarak bitme asamasina gelmemistir henüz.

herseyi gectim. Van Persie bu saaten sonra kendini gösterse nolur? bir kere böyle bir Adam'in motivasyonu Türkiye gibi bir Ülkede ciddi derecede düser.

ha is yapar mi yapabilir. ama bize bu kadar fedakarlik yaptiracak kadar kesinlikle yapamaz.

Çevrimdışı brkntcnr

Rhodolfo ve Toloi tandemi kursak harika olurdu. Kale zaten evlere şenlik. Sahi Bu iki oyuncunun maliyeti bize ne kadar olur yaklaşık?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizim bu sene kayda değer başarılı olarak değerlendirebileceğimiz tek iş Ersan'ı satmak olurdu.O da olmadı.Yönetimin de payı var bunda.Çin klübü 5 veriyorsa 2'sinin Ersana ver madem gitmiyor ver kurtul işte.Sanki Ersan'ın sana ne getirisi olacak üstüne 4 yıl kanını emecek.
Bu seneye açık transferi olmadan başlarsak ciddi sıkıntılar yaşayacağımız ortada.Danny elden kaçırılacak adam değildi çok büyük hata ettiler.Eğer orta kalite,defansa sınıf atlacak kapasitede olamayan bir stoper gelirse seneye yine patates defansımız olacak.Daha fazla atarız belki ama daha fazla da yeriz.
Demba Ba'nın boşluğu nasıl kapatılacak o da ayrı bir soru.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:39:18
  • Beşiktaş / Bodrum
bu yorumları okudukca seviniyorum
cünkü yanlıs olanı görmek kadar güzel birsey yok
ve istiyorumki herkes bunun farkında olsun ve dogal olarak yoneticide bilsin ve ona gore hamle yapsın:)

Yapacaktık zaten adam gitmiyor vuralım mı adamı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Bence kaleci transferi de lazım bu takıma güven vermiyor kaleciler  :ebebe: :ebebe:
onu bir sen bir biz birde Allah biliyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Stoperde Ersan forvette RVP mi

Savunmada iki sağlam adam, sol kanat ve Mitro mi.

Ben 2. olanı seçerim Mitro'yu beğenmeyen biri olmama rağmen.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Arkadaşlar bir şeyi baya baya yanlış anlıyorsunuz bence.

Maliyet olarak bir fark filan yok arada.

Alacağınız forvete 6-7  bonservis en az 2 de yıllık verecekseniz maliyeti 15.

E bu da 15.

Takımdaki sıkıntıyı mali durumu filan ne ilgisi var? Aynı parayı veriyorsun her türlü ve en kalitelisini alıyorsun bu maliyet orantısızlığı nereden çıktı ben mi yanlış hesaplıyorum?

Eğer diğer bölgelere alamayacaksak zaten bonservisiyle Mitro'yu alsak da adam alamayız o zaman yine çıkıyor kasadan aynı para.

oyuncuya verdiğin para cok
o anlamda derdimiz yoksa maliyet aynı töre paketi fakat işte bir oyuncuya 5 diğer oyuncuların ortalaması 1.6 iken haylice bi fark oluyor
zaten oyuncu hakediyor orasında değiliz ama cok dengeci ya bizimkiler onemsiyorlarya o zaman boyle ucurum olmasın bi zahmet:)

Çevrimdışı Hamahakki

Ben az önce yazdım burda konuşulan boffin'in beşiktaş'a geleceği ama bellide olmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:42:11
  • Beşiktaş / Bodrum
yildiz sevdasi Van Persie gibi Oyuncu icin de gecerli'dir. Ronaldinho, Robinho yildiz sevdasi ni asmis bambaska bir sey ona söz bile bulmak zor.  :)

Mitroglu'ya zaten bonservis ödemeyelim diyorum. ancak yine de ikisi ayni fiyata gelse bile ben Mitroglu derim. cünkü Adam henüz tamamen doymamis. yasi 27. ve kendini göstermek isteyecektir. fizik olarak bitme asamasina gelmemistir henüz.

herseyi gectim. Van Persie bu saaten sonra kendini gösterse nolur? bir kere böyle bir Adam'in motivasyonu Türkiye gibi bir Ülkede ciddi derecede düser.

ha is yapar mi yapabilir. ama bize bu kadar fedakarlik yaptiracak kadar kesinlikle yapamaz.

İşte böyle söyle tamam diyim ama bu yıldız sevdası filan değil.

Çünkü böyle açıklarsan sana katılmıyorum diyebilirim :D

Mitro'dan her türlü fazla atar bu ligde. Kendini göstermek isteyeceği için ayrılmak istiyor bu arada çünkü 2016'da oynamak istiyor.

Tüm bunları geçtim oyuncuyu doğru analiz etmek lazım. Van Persie neyi ile var? Teknik ve mental özellikleriyle.

FHiçbir zaman savaşçı, hızlı , sert olmadı hep süper bitirici ve çok teknik oldu. E bunu zaten 40 yaşına gelse yine kaybetmez bu adam bu yetenek çünkü.

Ben Persie olduğu yerde Mitro'yu beğenmeme rağmen tartışmam bile gerçekten şu tartışma bile adama hakaret.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

@Armağan Bozkurt  tebrik ediyorum.  :claps:

bu yildiz sevdasi'nin bize verdigi zararlar yetmedi sanki. Adamin yasi geldi 32'ye. tam Futbolcunun vücuden cökmeye basladigi yaslar.

kaldi ki Van Persie hic bir zaman olaganüstü bir fizige sahip bir Oyuncu degildi. yani cabuk yaslanmayanlardan da degil.

bir de kalkiyoruz Adama yilda 5 Milyon vermeye ve üstelik onun yüzünden Olcay'lara, Veli'lere, Ersan'lara muhtac kalmaya.

bizim bu tür yanlislardan coktan akillanmamiz lazimdi.

inanilir gibi degil.
Rvp'ye o parayı vermeyip Remy veya Kostas'a versen bile yine Olcay'a muhtaç olacaksın  :)