2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868187 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mustafayhan1903

Deus linhas curvas, o autor correto...

Çevrimdışı Ergin1903

Daha önce de dedim Estudiantes 8 m € veremez arkadaslar.Ha istisna bir yerden para buldular da veriyorlarsa zaten serbest kalmadan alirlar. Onlar bence kiralama pesinde.Bizimkilerde kabul etmez.

Çevrimdışı ahmetx

Sosa'nın sözleşmesinde 8 milyon euroya serbest kalır maddesi var bu arada şimdi baktım.
nerden bakıyorsun @Çağrı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 13:35:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Twente krizde değil bak batmış olsun, iflası versin kulubu kapatsın ziyech i yinede alamazsın 5 e. Öyle bir gezegen yok. Orada psv ajax 5 e alabilecek olsa sezon ortası bitirirdi zaten.

Yahu :)

Bak örneğini veriyorum ne inat arkadaş bu :D

9 milyon istedi devre Cataignos için Ajax'tan şimdi 2.5 milyona verdi şirket takımı bu oyuncular boşa çıkacak borcunu ödeyemezse.

Kaldı ki adamı 3.5 milyona aldılar  ne 20 milyonu hiç mi bakmıyorsun Hollanda piyasasına dediğin paranın 5 üstüne Depay gitti.

Normal durumda bile olsa isteyeceği maksimum 10 milyon euro zaten. Tadic'i verdiler 15'e ki bundan kat kat iyi adam sen adama 20 milyon fiyat çekiyorsun.

Oruç sana vurmuş uyu biraz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Dostum Twente mali krizde iflasını vermek üzere.

6 ay önce  9 milyon istediği Castaignos'u 2.5 milyona vermek zorunda kaldı.

sayende ilginç bir bilgi edindim Çağrı
ayrıca inter'den alınırken  6 m.euro gibi bir paraya almışlar 2.5 m.euroya satmışlar
dediğin gibi doğru bir noktaya değindin
böylesine bilgili kardeşlerimize de ihtiyacımız olduğu aşikardır iyiki varsınız  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

2019 sözleşme sonu Sosanın
Öyle yok yani
Bak Ba gitti,gelen giden yok
Mitro diyolar

Yani Sosa da gidince sizin hayallerini kurduğunuz oyuncular kucağımıza düşmeyecek
Para kazanmak güzel amma
Sizin o istediklerinizi ikna edebilecekleri ağır şüpheli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sosa transferini 2.5 3  e bitirir arjantinliler. Gonulsuz oyuncudan neler yaşadığımızı tecrübe eden Fikret orman satar sosayı. O yüzden uçmadan adam arayın derim. Aklıma sadece kiralama formulu geliyor potansiyel oyuncuları. Yine bi oliver i kiralamak gibi yada quintero yu kiralamak gibi. Yada sıfır risk e ne vereceği belli josue kiralamak gibi

Çevrimdışı Ergin1903

Ben de Ziyech'i 5  6 gibi bir rakama alabilecegimizi düsünüyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Atmış bile abi :)

Barca nın transfer yasağı varmış ve arda ocak ayına kadar oynayamayacakmış. Nasıl oluyor bu transfer, bunlara farklı kurallar mı işliyor. Ek olarak arda gitsin atletico anında töre için istediğimiz parayı verecek. Zira ikisi aynı tarz oyuncular. Eğer 12 ye falan verirsek töre bedavaya gider demedi demeyin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ayayhan

bu barca  ardayı alıyorsa

bizim beko  aldırıyodur

başka mantıklı açıklaması olamaz

Ziyech i sahiden 5 e alabiliyorsak sosanın gitmesini beklemek bile saçma değil mi o halde? Hadi alalım 5 e. İsterim valla. Sosalı yada sosasız.

Çevrimdışı Anıl

Imbula Inter'e gitmemiş miydi ya, Porto almış :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 13:39:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha kendimiz takımı bu kadar küçültürsek işimiz var.

Adam 2 defa görüştü diye gönülsüz gitti bitti oh maşallah o zaman sözleşme yapmayalım biz hiç zaten isteyince gidiyormuş adamlar.

Ne ala memleket.

Kaldı ki bu fotoğraflar 2. görüşmeden mi o görüşme oldu mu o da belli değil tamamen medya üzerinden gidiyoruz şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali

Gökhan Atletico'ya gidecekse benim en büyük dileğim Arda'ya verdiklerinden 1 cent dahi olsa fazla bonservis ödemeleri olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 13:41:52
  • Beşiktaş / Bodrum
bu barca  ardayı alıyorsa

bizim beko  aldırıyodur

başka mantıklı açıklaması olamaz

Arda'yı bu kadar küçümsemeyin oyun zekası olarak Dünya'da sayılı isimlerden Arda.

Barcelona zaten kanada almıyor belli ki bence göbekte oynatacak zaman zaman kanat rotasyonuna sokacak.

Iniesta fizik olarak Arda'dan üstün bir oyuncu değil en basiti. Hırvat da çok üst düzey fiziğe sahip değil.

Rotasyona her türlü sokabilirler mantıklı hamle olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sosa dönmek istemiyor haberleri menajerinin tekliflerle ilgili garip açıklamaları hep soru işareti yaratıyor kafada. Ha sosayı 3 e satıp ziyech i 5 e alabiliyorsan dediğin gibi, sosaya plaket bile verilebilir.

Çevrimdışı TURKahvesi

Barca nın transfer yasağı varmış ve arda ocak ayına kadar oynayamayacakmış. Nasıl oluyor bu transfer, bunlara farklı kurallar mı işliyor. Ek olarak arda gitsin atletico anında töre için istediğimiz parayı verecek. Zira ikisi aynı tarz oyuncular. Eğer 12 ye falan verirsek töre bedavaya gider demedi demeyin
1 sene daha kalması hem Beşiktaş için hemde kendisi için hayırlı olacak inşallah
devre arasına kadar öyle bir top oynarki 12m.euro olan istediğimiz rakam bir anda 20m.euroya çıkar
ve ne olur biliyormusunuz yönetim Gökhan'ı masaya çağırır karşılıklı anlaşılır sonucunda 20m.euro serbest kalma sözleşmesi eklenir bu işler bir anda değişir yani.

Daha bugün ziyech wolfsburg haberleri okumuştum bir yerlerde.

Çevrimdışı ayayhan

Arda'yı bu kadar küçümsemeyin oyun zekası olarak Dünya'da sayılı isimlerden Arda.

Barcelona zaten kanada almıyor belli ki bence göbekte oynatacak zaman zaman kanat rotasyonuna sokacak.

Iniesta fizik olarak Arda'dan üstün bir oyuncu değil en basiti. Hırvat da çok üst düzey fiziğe sahip değil.

Rotasyona her türlü sokabilirler mantıklı hamle olacak.

valla ben barca nın pas trafiğinde

ardanın adama kıçını dayayıp top oynamasını  hayal edemiyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha kendimiz takımı bu kadar küçültürsek işimiz var.

Adam 2 defa görüştü diye gönülsüz gitti bitti oh maşallah o zaman sözleşme yapmayalım biz hiç zaten isteyince gidiyormuş adamlar.

Ne ala memleket.

Kaldı ki bu fotoğraflar 2. görüşmeden mi o görüşme oldu mu o da belli değil tamamen medya üzerinden gidiyoruz şuan.
Ya aslında millette maksat Sosayı gönderip
Böyle uçan kaçan zıplayan oyuncular var ya kendi beğendikleri
Onları getirmek :D
Sosa bitti hadee hadee diyolar
Sonra başkan bi çakçak adı sanı duyulmamış bi adamı
Bunlar şok  :evillol:

Çevrimdışı ayayhan

Voetbalzone.nl ‏@voetbalzonenl  · 4 sa.4 saat önce 
Çeviriyi görüntüle
In de wandelgangen: Ziyech kan mooie transfer naar Duitsland maken #fctwente #wolfsburg http://bit.ly/1Kq3YJT

VfL Wolfsburg heeft interesse in Hakim Ziyech, dit weet TZ. De nummer twee van Duitsland wil extra concurrentie voor Kevin de Bruyne.

Ziyech  op weg naar Wolfsburg? Recht op Doorverkoop percentage? http://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=249347 … @Ziyech_NL_ @scHeerenveen

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 13:48:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi okudum detaylı transfer yapacak parası yokmuş.

Zemin ve stadyum giderlerini zor karşılıyormuş vergi borcundan 2. lige düşürülmesi gündeme gelmiş Castaignos transferi ile biraz önüne geçmişler.

Adam satmaya devam edeceklermiş.

http://www.transfermarkt.com.tr/rasmus-bengtsson/profil/spieler/37080

Adamı maaşı 800 bin euro diye elden çıkarmışlar fazla geldiği için. Piyasa değeri 2.5 milyonken 100 bin euroya vermişler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

sol açığa robinho ya ne dersiniz?

bonservisi elinde 2,5 milyona rahat gelir. bence iş yapar.

Çevrimdışı f_madida

Gökhan Atletico'ya gidecekse benim en büyük dileğim Arda'ya verdiklerinden 1 cent dahi olsa fazla bonservis ödemeleri olur.

41 aliyorsa Atletico Arda'dan Tore'nin fiyati minimum 20'dir... Ama Atletico o parayi vermez, 10'a almaya calisir...Mubarek bir tek kendileri anliyor ya futboldan 10'a 11'e aliriz kafasindalar, iki sene sonra 25-30'a satacaklar Chelsea'ye.

Veriyorlarsa 20'yi gelsinler, 28 yasindaki Jackson Martinez'e 35M verirken sorun yok, 23 yasindaki Tore'ye gelince teklif 10 milyon... Atletico, Porto gibi kluplere bence prensip olarak oyuncu satmamak lazim, bu adamlar bu isin feristahi olmus, her adimda rakibi dolandirmaya calisiyor acikcasi, 20'lik adami 10'a nasil kapatirim hep bunun hesabindalar.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 13:50:42
  • Beşiktaş / Bodrum
sol açığa robinho ya ne dersiniz?

bonservisi elinde 2,5 milyona rahat gelir. bence iş yapar.

Şaka yapıyorsun değil mi şaka de lütfen :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli