2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860771 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

cem dizdar gs ergenler gibi şuan

herif kafayı sıyırdı atınçın fiyatıyla

Çevrimdışı Ozan E.

Para biriktirip semih kayayı alacak birazdan :D

Çevrimdışı Yusuf

Sosa'ya 8m euro veriyorlarsa alıp güle güle kullansınlar. 30 yaşındaki futbolcuyu aldığının 2.5 katına satmak büyük başarı olur.

Çevrimdışı Ozan E.

Sosa'ya 8m euro veriyorlarsa alıp güle güle kullansınlar. 30 yaşındaki futbolcuyu aldığının 2.5 katına satmak büyük başarı olur.

Estudiantes mi veriyor?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Filip Holosko tarafından, Beşiktaş aleyhine takip tarihi itibariyle 55.053,47-Euro tutarlı ilamsız icra takibi başlatılmıştır. (Murat Özen Twitter)

Sen de mi holosko...

Çevrimdışı Ozan E.

Cem Dizdar gözümden düştü.Adamlar genç ve kaliteli bir kadro kurup ileride çok başarılı olmaya çalışacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam ne konuştuğunu da bilmiyor  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serdkar

Sosa o bölgede dünyanın en iyisi değil, kimlerle görüşürler ne yaparlar bilmem ama o bölgede iş yapacak geçen sezonki performanslarıyla harika sezon geçiren maliyeti düşük en az 5 oyuncu biliyorum. ama yönetim bu isimlerle görüşür mü pazarlık yapılır mı bilemem. gönlümde yatan 5 isim şunlar;

http://www.transfermarkt.com.tr/nolito/profil/spieler/70934

http://www.transfermarkt.com.tr/danny/profil/spieler/14119

http://www.transfermarkt.com.tr/franco-vazquez/profil/spieler/76163

http://www.transfermarkt.com.tr/yala-bolasie/profil/spieler/75471

http://www.transfermarkt.com.tr/lasse-schone/profil/spieler/34784

Yahu Kardesim bu Fm degil...
Transfermarkt bakipda oyuncu alamasin ...Kolay degil Türkiye Adam getirmek.. Klüb ile anlasiyorsun ...Oyuncu prb cikartiyor...Yok Sakal parasi Manager parasi falan filan... Adamlar maliyeti pahalli

Danny sözlesmesini yeni uzatti ve onun orda kazandigini biz veremeyiz...

Elindeki oyuncu kiymetinde bileceksin...

Gelen Oyuncu Sosa dan verimli olacak o baska konu ??

Çevrimdışı yigitcan1903

Ba gitti
Töre ve Sosa'ya teklifler var
Stoper,sol kanat ve santrafor transferlerinin yanında sağ kanat ve orta ofansa da ihtiyaç olacak bunları satarsak
Ve ben bu kadar transferle baş edemeyeceğini düşünüyorum yönetimin
En azından aynı veya yakın kalitede oyuncular getirme hususunda çekincelerim var
Teklifleri değerlendirirken takım dengesini bozmamak ve kaliteyi düşürmemek göz önüne alınmalı

Çevrimdışı Yusuf

Estudiantes mi veriyor?

7 civarı teklifler olduğu söyleniyor. Estudiantes söylentileri var,o kadar para vereceklerini sanmıyorum ama verirlerse gönderilmeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cem Dizdar gözümden düştü.Adamlar genç ve kaliteli bir kadro kurup ileride çok başarılı olmaya çalışacaklar.

Bizdeki yorumculuk gel direk konuş  :uyucam: Adamlar böyle biz prim veriyoruz izleyip adamlarda böyle araştırmadan düşünmeden yorum yapıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

7 - 7,5 milyon iyi para aslında 30 yaşındaki Sosa için..

Lakin takımı resmen baştan yarattık.. Sosa da satılırsa bu kadar değişim nasıl etkiler bizi bilemiyorum.

Göbek ve Sağ kanat ve Kaleci haric takım komple değişti. Geçen seneden max 4 bilemedin 5 futbolcu oynayacak ilk 11'de öyle görünüyor.

Umarım adaptasyon süreci sancılı geçmez. Mevut durum Sosa'da satılırsa;

Günay

Transfer Transfer Transfer Transfer

Tolgay        Veli

Gökhan      Transfer        Transfer

Transfer

Çevrimdışı Çağatay

Filip Holosko tarafından, Beşiktaş aleyhine takip tarihi itibariyle 55.053,47-Euro tutarlı ilamsız icra takibi başlatılmıştır. (Murat Özen Twitter)

Holosko + bir miktar para

budur  :kop: :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ensdndr

7 - 7,5 milyon iyi para aslında 30 yaşındaki Sosa için..

Lakin takımı resmen baştan yarattık.. Sosa da satılırsa bu kadar değişim nasıl etkiler bizi bilemiyorum.

Göbek ve Sağ kanat ve Kaleci haric takım komple değişti. Geçen seneden max 4 bilemedin 5 futbolcu oynayacak ilk 11'de öyle görünüyor.

Umarım adaptasyon süreci sancılı geçmez. Mevut durum Sosa'da satılırsa;

Günay

Transfer Transfer Transfer Transfer

Tolgay        Veli

Gökhan      Transfer        Transfer

Transfer

Öyle bir dünya yok güzel kardeşim. O transfer dediğin yerlerin sağ ve sol bek dışında belki bir de stoper yeni adam gelmeyecektir. SOSA falan da satılmayacaktır. Satılırsa da yerine adam alınmayacaktır. Zira transferden gelen para direk stada aktarılacak diye düşünüyorum.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ensdndr

Bizdeki yorumculuk gel direk konuş  :uyucam: Adamlar böyle biz prim veriyoruz izleyip adamlarda böyle araştırmadan düşünmeden yorum yapıyor  :tabe:

İt ürür kervan yürür . Diye bir atasözümüz var arkadaşlar. İnsanlar bilgili bilgisiz konuşup durur.
Önemli olan kulübün ne yaptığıdır. Cem Dizdar denen adam Fanatik gazetesinde yazı yazıyor. Ntv radyo ve Ntv Spor da yazı yazıyor.
Tabiki renkli pencereden bakmak durumunda .

Çevrimdışı TURKahvesi

gerçekten Sosa'ya 5m.euro ve üstü bir teklif varsa satılmasından yanayım
yerine fransız Valbuena olmadı Salah kiralansın (satın alma opsiyonu ile)
ayrıca Milo'ya talibi olan varsa 3-5 demeden satılsın
yerine birisini bile buldum (bende saklı kalsın ismi) ki durumu hemen @ZEKI abimize aktardım kendisi de gerekli mercilere ulaştırmıştır inşallah umarım olumlu gelişmeler olur (ha alınır-alınmaz yeterli-yetersiz bulunur burasını bilemem son kararı scout ekibi ve yönetim karar verir)
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 11:58:06 Özgür ]

Çevrimdışı kaanzor

İlk 11 den 1 kişi daha satılabilir bence Sosa olur Töre olur ama fazlası olmaz zaten forvet ve defans hattı neredeyse komple olarak değişiyor bir takımda bu kadar değişiklik uyumu bozar 1 senen çöp olur gider.

Ama her sene böyle 2 3 oyuncu satıp yerlerine yenisini almak işini yaparsan o zaman porto olursun işte
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Onur Can

30 yasini gecmis Sosa'ya 8 milyon veren varsa tepe tepe kullansin. Cok iyi futbolcu ama 5 milyon kar edilebiyorsa edilmeli tabii.

8 milyona Sosadan iyisi alinir mi demeyin bence. 13+6+8=27 milyon eder. Britos bonservissiz (imza parası 2mılyon olsun) ve beck 2 milyon. 23 milyona bi 10 numara ve bir golcü alinamaz mi? Ki eger pedro josue takası olursa 10 numara bedavaya geliyor. Elimizdeki 23 milyonla pedronun yerine ikinci stoper transferi ve golcu almalıyız. Ki en kralını  15 milyona halleder paranın gerisini stata aktarırsın.

Çevrimdışı ayayhan

FİKRET ORMAN: "Lokomotiv Moskova, bir süre önce bize Fernandes’i bedelsiz olarak geri vermeyi teklif etti. Demek ki sorun var. Reddettik

bazen adamlari biz olduğundan büyük gösteriyoruz

yeri dolmıycak adam yok

ferdi satılsınmı dendigindede yeri dolmaz denıyordu

Sosayı göndermek için önce onun kalitesinde başkasıyla anlaşmak lazım. Atınç ersan gibi 5-6 milyona gözü kapalı göndeririz derlerse yeri dolmaz. Özellikle sosa için önce yenisiyle anlaşsınlar sonra iyi fiyata herkes satılabilir.

Çevrimdışı f_madida

Sosayı göndermek için önce onun kalitesinde başkasıyla anlaşmak lazım. Atınç ersan gibi 5-6 milyona gözü kapalı göndeririz derlerse yeri dolmaz. Özellikle sosa için önce yenisiyle anlaşsınlar sonra iyi fiyata herkes satılabilir.

Gecen sene Belhanda ismi geciyordu Sosa alinmadan once, simdi 7-8'e alabiliyorsak Sosa'nin satilmasi dusunulebilir. Belhanda 25 yasinda, satisindan para da kazaniriz sonra. Ote yandan Sosa takima isindi, adaptasyon sorunu cekmeyecek...

The world is better in black and white, and red.

FİKRET ORMAN: "Lokomotiv Moskova, bir süre önce bize Fernandes’i bedelsiz olarak geri vermeyi teklif etti. Demek ki sorun var. Reddettik

bazen adamlari biz olduğundan büyük gösteriyoruz

yeri dolmıycak adam yok

ferdi satılsınmı dendigindede yeri dolmaz denıyordu

Sosaya 8 milyona talip varsa 3e 5e o mevki için daha iyisini soruşturmaya başlasınlar bulunca göndersinler, bulamazlarsa kalırsa da iyi iş yapar.

Çevrimdışı Sarp

Atınç için kap gelmiş :)
Hiç söylemiyorsunuz  :ok:

Çevrimdışı ensdndr

Farkında mısınız arkadaşlar? Dün Tolgay gidiyordu gitmiyordu, bugün Sosa gidiyordu gitmiyordu yarın bilmem belki Kerim Frei Gökhan Töre olacak bunlar. Bence Demba'yı satmamızın ve Atınç gibi bir stoperi Almanya ikinci lig takımına 6 milyona göndermemizin şokunu renkli basın üzerinden atamıyor. ve hazmedemiyor.

İşin açıkcası, ben daha fazla adam göndereceğimiz düşüncesinde değilim.
Kadro bu şekilde kalacak bir stoper ve bir forvet gelecektir. Olursa bir de sol açık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 12:29:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa'yı da satarsan adam akıllı 10 numara almak istersen Çin'den Goulart'ı alacaksın o zaman senede 15-15 istatistik yapsın sana

http://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-goulart/profil/spieler/106076
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli