Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen ben de bugun ilk kez izliyorum biraz alık gibi ama çıkıp kafayı vurduğu pozisyonlar da oldu.
İsveç şampiyon Milo 4 pound oldu
RVP gerçekten iyi bir futbolcu olduğunu ve bize uyacağına inanan var mı arkadaşlar.
Bende diyorum ki konoplyanka sevdamızdan vazgeçelim. Ona 4 milyon peşin imza parası vereceğime rhodolfoyu alırım. Kesin fiyatını bilmiyorum douglasta 5e bitebilir. Beck 1.7. Guidetti serbest 1.5-2 milyon imza anca verilebilir fazlası olmaz. Hernandezin sözleşmesi bitiyor madridde kendini aşamadı piyasası hareketli değil 7 milyona manu bırakabilir. 19 etti. Ersanı satarsak sola sürpriz cucak tam aradığımız isim olur. Bana bu kadro rvp ye 3 yıllık 13 bağlamaktan daha makul geliyor. İçinde yıldızı da var sistemide var. Arkadaşlık ortamı da devam eder. Kolej havası da. En fazla alan hernandez olur o da her şeyi toplasan 3 anca.
Beyler bırakalım Artık şu düşmanlığı , Neymiş Yunanmış , Ne olmuş yunansa ??? İnsan Değilmi Sonuçta ??Gekasta Yunandı ama Sempatikligi ve mıtevaziligiyle herkes tarafından Sevildi ve sempati kazandı ....Şu on yargılarımızdan bi kurtulalım artık
tüm mesajları okuduğumu sanıyorum bir tane bile yunanlı bu olmaz diyen görmedim ?
@ONUR KOLCU senin şener kaçırdı penaltıyı
Benzemiyormu ama @Tolga
hareket halindeykn daha çok benziyor aynısı