2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853242 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

kazandılar lannnnnnnnnn isveç şampiyonnn  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Miloşun fiyatı artar güzel :)

Çevrimdışı atalay

İsveç ŞAMPİYON.

Çevrimdışı f_madida

Aynen ben de bugun ilk kez izliyorum biraz alık gibi ama çıkıp kafayı vurduğu pozisyonlar da oldu.

Iyi bari moralli gelsin kampa...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 00:30:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İsveç şampiyon Milo 4 pound oldu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ivan

RVP gerçekten iyi bir futbolcu olduğunu ve bize uyacağına inanan var mı arkadaşlar.

Çevrimdışı sosyalkartal

niye sürekli miloseviçin yüzüne zoom yapılıyor ben ona dikkat ettim adam büyük ilgi görüyor  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler bırakalım Artık şu düşmanlığı , Neymiş Yunanmış , Ne olmuş yunansa ??? İnsan Değilmi Sonuçta ??
Gekasta Yunandı ama Sempatikligi ve mıtevaziligiyle herkes tarafından Sevildi ve sempati kazandı ....
Şu on yargılarımızdan bi kurtulalım artık :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Milo satılmalı Ersan gitmiyorsa bize iki tane sağlam stoper lazım 1 tane yetmez.

Çevrimdışı can1903

Chicharito'da rakiplerimiz sağlam :(
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

İsveç şampiyon Milo 4 pound oldu :D
guidettiyi istersek çok kolay getiririz milonun dostu bağlarız sonra miloyu satarız  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eyupogluemre

Hahahahaha kaleci penaltiyi cikardi herkes kaleciye kosup yere atlarken Milosevic herkesten ayri tek basina yere atladi hahahahaa bizde sakat çok 😄😄😄

Çevrimdışı Kadir G.

RVP gerçekten iyi bir futbolcu olduğunu ve bize uyacağına inanan var mı arkadaşlar.

İyi futbolcu mu? Kötü diyeni çarparlar zaten velev ki bize uygun değil.

Çevrimdışı Hamahakki

Bende diyorum ki konoplyanka sevdamızdan vazgeçelim. Ona 4 milyon peşin imza parası vereceğime rhodolfoyu alırım. Kesin fiyatını bilmiyorum douglasta 5e bitebilir. Beck 1.7. Guidetti serbest 1.5-2 milyon imza anca verilebilir fazlası olmaz. Hernandezin sözleşmesi bitiyor madridde kendini aşamadı piyasası hareketli değil 7 milyona manu bırakabilir. 19 etti. Ersanı satarsak sola sürpriz cucak tam aradığımız isim olur.

Bana bu kadro rvp ye 3 yıllık 13 bağlamaktan daha makul geliyor. İçinde yıldızı da var sistemide var. Arkadaşlık ortamı da devam eder. Kolej havası da. En fazla alan hernandez olur o da her şeyi toplasan 3 anca.

Sola dzudsak yerine şöyle filip kostiç boğasını alsak?adam hücum için yaratılmış

Çevrimdışı Paolo Maldini

Iyi isveç şampiyon oldu milo'nun fiyatı arttı:)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beyler bırakalım Artık şu düşmanlığı , Neymiş Yunanmış , Ne olmuş yunansa ??? İnsan Değilmi Sonuçta ??
Gekasta Yunandı ama Sempatikligi ve mıtevaziligiyle herkes tarafından Sevildi ve sempati kazandı ....

tüm mesajları okuduğumu sanıyorum bir tane bile yunanlı bu olmaz diyen görmedim ? :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 00:33:56
  • Beşiktaş / Bodrum
tüm mesajları okuduğumu sanıyorum bir tane bile yunanlı bu olmaz diyen görmedim ? :)
:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yunanlı diye istemeyen yok ki bu nereden çıktı :D

Çevrimdışı sosyalkartal

miloseviç bu takımın birinci stoperi olacak bırakın şu satış muhabbetini ben seviyorum bu manyağı  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ONUR KOLCU senin şener kaçırdı penaltıyı  :biggrinking:

Benzemiyormu ama   @Tolga   :)

Çevrimdışı TØLGA

Benzemiyormu ama   @Tolga   :)
hareket halindeykn daha çok benziyor aynısı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Erkut Öztürk'e göre Chicharito = Liverpool - İnter - Besiktas

Liverpool'a verilmeyebilir fakat Inter var arada.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hareket halindeykn daha çok benziyor aynısı  :biggrinking:

yayını bi açtım direk dikkatimi çekti kafa tipi aynı :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Genel anlamda Mitroyu beğenmiyorum zaten , Ama 2 Ayağını kulanabilmesi ve bitiriciligi iyi , 1-2 mesaj gördüm sanırım bu tarzda , Twitter ve Facede de gördüm ne bileyim yazdım işte karıştırmayın orasını işte :biggrinking: :biggrinking: @Samet Ç @Armağan Bozkurt
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 00:41:57 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 00:38:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Inter varsa Inter alır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli