2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844296 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Valla yerine çalışma yapmadan böyle birşeye kalkişirlarsa yerine kim gelecek diye beklerken iki üç kişi stresten gider burda :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

aras özbilizi düşünemezmiyiz ya sağ tarafa ben eskiden beğeniodum bu adamı  :lol:

Bu adam bu sene forma şansı bulamayınca suçu Ermeni olmasına bağladı. Murat Yatkın vardı çünkü takımın başında var sen anla...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Viviano

Sosa 7-7.5 milyon € gibi rakamlara hiç konuşulmadan satılabilir. %300 kâr ediyorsun adamdan 1 senede. Alternatifleri araştıralım...

Çevrimdışı sosyalkartal

büyük ihtimal özyakup veya tolgaydan birini diodur tolgay için 9 mil euroya kadar çıktı west ham oğuzhan için de totneam 4 mil pound veriyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sosyalkartal

atınca gitti demiştim yanıltmadı yarın resmiyete dökülecek ersana da gitti diyorum çinden 2 3 takım atalip zaten sırayla görüşüyoruz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı talha

Ne Tolgay ne Oğuzhan ikisine de ihtiyacımız var bu sene.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Sosa,oguzhan,tolgay kalmali

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sosa 7-7.5 milyon € gibi rakamlara hiç konuşulmadan satılabilir. %300 kâr ediyorsun adamdan 1 senede. Alternatifleri araştıralım...

Sosa 4 e geldi nasıl o kar oluyor

Çevrimdışı Savaş

Tanidinizmi gençler

http://www.transfermarkt.com.tr/julio-alves/profil/spieler/86826
Aaa futbolcuymuş ya la bu. :D

Çevrimdışı Ergin1903

Sosaya 7.5 veriyorlarsa satsinlar ama Ben Estu'nun o parayi verecegini sanmiyorum.

Çevrimdışı Viviano

Sosa satılabilir. Yerine Hakim Ziyech nokta atışı olur. Hazır Twente borç harç içinde, ucuza kapatırız Hakim'i. Öte yandan ben bu sezon 4 isim yeniden doğacak diyorum. Tolgay, Oğuzhan, Ömer ve Kerim. Bu 4 isim Şenol Hoca'nın elinde pişecekler baya.

Çevrimdışı sosyalkartal

sosaya arap takımları talip zaten arjantin kulüpleri bahsedilen paraları veremezler

Çevrimdışı Savaş

Sosa satılabilir. Yerine Hakim Ziyech nokta atışı olur. Hazır Twente borç harç içinde, ucuza kapatırız Hakim'i. Öte yandan ben bu sezon 4 isim yeniden doğacak diyorum. Tolgay, Oğuzhan, Ömer ve Kerim. Bu 4 isim Şenol Hoca'nın elinde pişecekler baya.

Evet benimde aklıma bu adam geldi ama içime pek sinmedi ya. Bizim kasaplar yemesin bunu sahada?

Çevrimdışı Viviano

Çevrimdışı Viviano

Sosa 4 e geldi nasıl o kar oluyor
3.4'e gelmiş. Yine de %200 gibi kâr ediyoruz. Problem var mı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3.4'e gelmiş. Yine de %200 gibi kâr ediyoruz. Problem var mı?

%100 de anlaşalım:)

Çevrimiçi Samet Ç

İndepentiende Sosa'yı kiralamak istiyor  :)

Çevrimdışı Renton

İndepentiende Sosa'yı kiralamak istiyor  :)
Evren reis

Çevrimdışı Ergin1903

West ham 9 m € euro veriyor Tolgay'a öyle mi ? bir kac ay önce 500 bine aldigimiz adama 9 m'luk teklif geliyor. İlginc degil mi ? ben bu kadarina inanmiyorum artik. Evet tolga iyi oyuncu izlenimi verdi ama skora direk katkisi pek olmadi buna ragmen böyle bir teklif fazla geldi bana.

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı sosyalkartal

West ham 9 m € euro veriyor Tolgay'a öyle mi ? bir kac ay önce 500 bine aldigimiz adama 9 m'luk teklif geliyor. İlginc degil mi ? ben bu kadarina inanmiyorum artik. Evet tolga iyi oyuncu izlenimi verdi ama skora direk katkisi pek olmadi buna ragmen böyle bir teklif fazla geldi bana.
west hamın başındaki adam biliç tolgayda ki geleceği görüyordur şu an bence türkiyede yüksek para edecek yegane yerlilerden hem 70de oyundan çıkaracak bir adam lazım biliçe bunun eksikliğini yaşar  :kop: :kop:

Çevrimdışı Ergin1903

Bilic,Veli sakatlanmasaydi Tolgay'i bu kadar oynatmazdi. Her seye ragmen 9 için erken gibi geliyor.

Çevrimdışı Çağatay

west hamın başındaki adam biliç tolgayda ki geleceği görüyordur şu an bence türkiyede yüksek para edecek yegane yerlilerden hem 70de oyundan çıkaracak bir adam lazım biliçe bunun eksikliğini yaşar  :kop: :kop:

Tolgayin yaninda necip ve pektemeki de verelim
beraber totalde 12M versinler satalim :)
ben fitim :D
Hope for the Best, Plan for the Worst