Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aras özbilizi düşünemezmiyiz ya sağ tarafa ben eskiden beğeniodum bu adamı
Sosa 7-7.5 milyon € gibi rakamlara hiç konuşulmadan satılabilir. %300 kâr ediyorsun adamdan 1 senede. Alternatifleri araştıralım...
Tanidinizmi gençler http://www.transfermarkt.com.tr/julio-alves/profil/spieler/86826
Sosa satılabilir. Yerine Hakim Ziyech nokta atışı olur. Hazır Twente borç harç içinde, ucuza kapatırız Hakim'i. Öte yandan ben bu sezon 4 isim yeniden doğacak diyorum. Tolgay, Oğuzhan, Ömer ve Kerim. Bu 4 isim Şenol Hoca'nın elinde pişecekler baya.
Sosa 4 e geldi nasıl o kar oluyor
3.4'e gelmiş. Yine de %200 gibi kâr ediyoruz. Problem var mı?
İndepentiende Sosa'yı kiralamak istiyor
Evren reis
West ham 9 m € euro veriyor Tolgay'a öyle mi ? bir kac ay önce 500 bine aldigimiz adama 9 m'luk teklif geliyor. İlginc degil mi ? ben bu kadarina inanmiyorum artik. Evet tolga iyi oyuncu izlenimi verdi ama skora direk katkisi pek olmadi buna ragmen böyle bir teklif fazla geldi bana.
west hamın başındaki adam biliç tolgayda ki geleceği görüyordur şu an bence türkiyede yüksek para edecek yegane yerlilerden hem 70de oyundan çıkaracak bir adam lazım biliçe bunun eksikliğini yaşar