2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860256 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

atayım mı bu videyou persieye  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Görkem sakatlıklar normal sayılır çok abartacak bir durum yok Ba kadar sakatlanmış işte.

Maliyet kısmı zaten dediğim gibi alıp alamama sorusunda sordum zaten olmayacaksa almazlar.

Hırs eksikliğine karşı futbolculuğu var ki bence futbolculuğu çok ağır basar gelirse efsane olur :)

Kaç para verebileceğiz ki 10 milyon brüt alıyor diye yazmışlar doğruysa çok fazla.

Çevrimdışı Çağrı

Kaç para verebileceğiz ki 10 milyon brüt alıyor diye yazmışlar doğruysa çok fazla.

Orada aldığını veremeyiz tabi ki ama o da orada aldığını 3 yıl daha alamaz.

6 milyona oynuyor.

3 yıllığına 15 gibi bir rakam verilebilir ama bunlar çok uçuk yani bu paraları çıkarabileceğimizi hiç sanmıyorum.

Forvete verebileceğimiz son rakam 3.5 bizim o da tek oyuncu alacağı için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

Sakatlık ve kayıp haftalarını takmıyorum. Arkasinda cenk tosun var.

İstemeyen taş olur.

Bir de yan etkisi var.. oğuzhan onunla level atlar gibime geliyor..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Giray Burak

yok artık o kadar çoksa ,aman aman uzak dursun.
3,5 m. euro civarına ,hertürlü fitim.
vergi yüzde 45 diye hatırlıyorum ingilterede.net 5,5 milyon çok fazla

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaşın yeni golcüsü Kostas Mitroğlu kimse boşu boşuna polemiğe girmesin bence.

RVP falan da Reklam için ismi öne atılan isimler. işte bunları istedik olmadı, kostas aradığımız golcü hesabıı

Çevrimdışı GÖRKEM

Görkem sakatlıklar normal sayılır çok abartacak bir durum yok Ba kadar sakatlanmış işte.

Maliyet kısmı zaten dediğim gibi alıp alamama sorusunda sordum zaten olmayacaksa almazlar.

Hırs eksikliğine karşı futbolculuğu var ki bence futbolculuğu çok ağır basar gelirse efsane olur :)

Hirs eksikligi Türkiye'de daha agir basiyor ama diger Liglerin coguna göre.

hem o Paraya bizi güclendirecek 2 tane Oyuncu aliriz.

bana göre dünya yildizi olsa da 1 Oyuncun bize verebilecegi katki, kalite olarak onun biraz altinda olan 2 Oyuncu'nun verecegi katki kadar olmaz.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Rvp 6-7 milyon bonservis yıllık da 4 - 4.5 milyona olabilir. Önemli olan oyuncuyu ikna etmek. Rvp burada tek bacakla oynasa 25 gol atar

Çevrimdışı Kadir G.

Maç başı bonus derken 4-4.5 a kadar gider heralde. Ben hala dzeko olmadı remy diyorum. Hatta direk remy.

Çevrimdışı atalay

RVP 5,5 milyon alıyormuş (net)

Bonservisi de; maaşı da bu.

Gelmez; gelemez; getirilemez.

Gelirse ne ala.

Çevrimdışı Efe

Rvp 6-7 milyon bonservis yıllık da 4 - 4.5 milyona olabilir. Önemli olan oyuncuyu ikna etmek. Rvp burada tek bacakla oynasa 25 gol atar
katılıyorum 25 golu bulabilecek oyuncu bayı zorlayabilir dzeko da yine 20 barajını bulacak oyuncu bunların dışında gelecekler 20 altı atarlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ne Remy,Ne RVP,Ne mitro Ne Beck ne de Demba Ba.
Bu senenin bombası 5milyona satılmış olan Ersan olacaktı.4 yıllık ciddi masraftan,bir saatli bombadan üstüne çok ciddi para kazanarak kurtulacaktık.Tüm şevkim kaçtı seneye yine bu adamı izleyeceğiz

Çevrimdışı Kadir G.

Beşiktaşın yeni golcüsü Kostas Mitroğlu kimse boşu boşuna polemiğe girmesin bence.

RVP falan da Reklam için ismi öne atılan isimler. işte bunları istedik olmadı, kostas aradığımız golcü hesabıı

Rvp ile görüştükleri kesin ordan mitroya düşmek intihar olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Mitroğlou ile ilgili de asla alınmaz o adam her türlü iddiasına da girerim.

Çevrimdışı Çağrı

Ben razıyım da Ba'dan sonra tekniği çok eksik kalacak gözümüze çok kalasa gelebilir başta.

Attıkça alışırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

bu arada takım 1 gün sonra toplanıyor artık ilk antremana yeni transferle girsek beck gelse :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

bu arada takım 1 gün sonra toplanıyor artık ilk antremana yeni transferle girsek beck gelse :)
kamp yeri almanya'da abi direk kampa katılır diyecem ama sonradan kendimle çeliştim sağlık testi için gelmesi lazım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kutay

Rvp ile görüştükleri kesin ordan mitroya düşmek intihar olur.
görüşürüz görüşmesine de almamız çok zor be abi maliyeti cidden çok fazla birde uefa tarafından sürekli gözetim altındayız zaten
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse önceliğim beck açıklansın. Stoperlerin en azından biri bu hafta açıklansın ve sağlam olsun. Santrafor için rvp açıklayıp kötü birine dönemezler orda rahatım kim gelirse gelsin büyük ihtimalle üzmez.

Çevrimdışı Efe

görüşürüz görüşmesine de almamız çok zor be abi maliyeti cidden çok fazla birde uefa tarafından sürekli gözetim altındayız zaten
atınç giderse alırlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Ersan ve Atınç'ın kalması ile ( :s20:) artık yeni bir defansta alınmaz maalesef.

Yani geçmiş olsun yılda bir kere işe yarayacaklar aman allah korusun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

5,5 net aliyormus bir de.