2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860721 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

İhtiyacımız olan Ön Libero.

Çevrimdışı Deniz

Beck in açıklanması için önce BA nın açıklanması bekleniyor olabilir.malum bonservis + maaş meselesinden dolayı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Redondo değil mi bu? Harika bir futbolcuydu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

Redondo değil mi bu? Harika bir futbolcuydu.

Tarihin en iyi ön liberosu.

Çevrimdışı Hamahakki

Beck in açıklanması için önce BA nın açıklanması bekleniyor olabilir.malum bonservis + maaş meselesinden dolayı

Ffp bütçesini aşmadık.yarın açıklanır diye bekliyoruz bakalım

Çevrimdışı Tolga

Sahi Ba neden hala KAP'a bildirilmedi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

abi konopylanka  konusunda son durum nedir ? rica etsem bilgi verebilir misin ?
kono konusunda bir gelişme yok ama yarın çok hareketli saatler olabilir olumlu veya olumsuz bitecek bu iş onun dışında interden orta sahanın her iki kanadında oynayan bir oyuncu için kiralık teklifi yapmışız inter kabul etmemiş gelecek planımızda yer alıyor diye oyuncunun 2018 e kadar sözleşmesi varmış
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Hamahakki

Çevrimdışı TØLGA

Sahi Ba neden hala KAP'a bildirilmedi.
bu tezahürattan sonra vazgeçmiş olabilir adam Beşiktaş taraftarı gördü mağlum  :biggrinking: :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bu tezahürattan sonra vazgeçmiş olabilir adam Beşiktaş taraftarı gördü mağlum  :biggrinking: :biggrinking:

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Çocukluk fotoğrafını atsaydın  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

kono konusunda bir gelişme yok ama yarın çok hareketli saatler olabilir olumlu veya olumsuz bitecek bu iş onun dışında interden orta sahanın her iki kanadında oynayan bir oyuncu için kiralık teklifi yapmışız inter kabul etmemiş gelecek planımızda yer alıyor diye oyuncunun 2018 e kadar sözleşmesi varmış
Babası 1 Temmuz'a kadar yeni takımı belli olacak demişti bakalım.

Çevrimdışı sosyalkartal

paylaşmayın şöyle şeyler ya ümit besenin nikah masasına şarkısına bağlıyorum birden  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

yanlız bizden gidipde havaalanında taraftar tarafından karşılanan ilk futbolcudur. :D

Çevrimdışı TØLGA

yanlız bizden gidipde havaalanında taraftar tarafından karşılanan ilk futbolcudur. :D
o kadar büyük bir futbolcuydu iştee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

%60 işini bilen biri yok mu yahu. Huzurum kaçtı.

Çevrimdışı Ergin1903

Baskan zayiflamis, valla acıdım :bawling:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Sabah boşuna Persie yazmadım; doğruymuş.

edit: 6 milyon euro V. Persie.

Çevrimdışı TØLGA

Baskan zayiflamis, valla acıdım :bawling:
spor yapıyo spor ondan o :D
hee kır saçlar beşiktaş yüzünden olabilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan müslüman forvet geleneğini sürdürecek herhalde :D

Çevrimiçi murat

Yüzde altmış diye birşey yok.transfer yapabilme şartı 3.5 milyon euro artı sattığın oyuncunun transfer bedeli kadar ile sınırlı .birde maaş bütçesi var maaş yükü bütçenin yüzde 70 i geçmemesi gibi birşey var ama bu şartmı tavsiye kararını buna emin değilim.söylenen yüzde 60 galiba yönetimin kendi kendine aldığı bir karar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi