2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867888 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Nolito'yu alabilir miyiz gerçekten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Nolito 4 veya 5 milyona alınır bence.

Mümkün değil; 2019'a kadar kontratı var.

2,5 milyona almış Celta Vigo.

Çevrimdışı Viviano

Feyenord dediğin takımın yıldızı Kazım değil mi ya. Aman diyim. Bize yaramazmış
Vejinovic'in en azından bir maçını komple izlemeni öneriyorum. Ondan sonra bu dediklerini yutacaksın :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Mümkün değil; 2019'a kadar kontratı var.

2,5 milyona almış Celta Vigo.
İlgilenmeden ne kadara mal olacağını bilemeyiz. Ben ortaya attım bir kenarda dursun diye. Konoplyanka'ya o kadar para vereceğime gider Nolito'yu alırım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Vejinovic'in en azından bir maçını komple izlemeni öneriyorum. Ondan sonra bu dediklerini yutacaksın :evillol:

ohoooo gençler amma yaptınız. ben bize gelmeyen oyuncuyu bilmem. dalgasındayım işin.

Çevrimiçi Mehmet57

28 yasinda oldugunu ve son donemlerde Granada, Celta gibi takimlarda oynadigini goz onunde bulursak almamiz mumkun, ama bu bize yine bir 7-8 milyon bonservis ucreti odememizi gerektirir. Yani mumkun, ama zor.

Çevrimdışı Hamahakki

Dzudszak'ı alıcaz gibi bir his var içimde.hadi hayırlısı

ysariusta

• Ziyaretçi

İlgilenmeden ne kadara mal olacağını bilemeyiz. Ben ortaya attım bir kenarda dursun diye. Konoplyanka'ya o kadar para vereceğime gider Nolito'yu alırım.
Ne kadar bütçen var.  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

oooo Hasan Şaş'ın soruya bak. (UEFA anlaşması için) Türkiye Ligi içinde geçerli mi o anlaşma dedi ya la.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Ne kadar bütçen var.  :alala:
Kulüp bilir onu Rvp Dzeko Konoplyanka'nın peşinden koşan yöneticilere sahibiz hali hazırda bütçe çok herhalde :D

Çevrimdışı TØLGA

Kulüp bilir onu Rvp Dzeko Konoplyanka'nın peşinden koşan yöneticilere sahibiz hali hazırda bütçe çok herhalde :D
dzeko olmaz romaya gitçek o :D pjanic kardeşi çağırıyor oraya  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tugay

Dzudszak ile ilgilendiğimizi sanmıyorum.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bu nedir arkadaş?
O olay biraz farklı oyuncu bu sezon genoadaydı.Oyuncunun bonservisinin yarısı romadaydı.Roma diğer yarısı için 8,5 verdi.Şimdide milana sattı.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 23:01:22 Paolo Maldini ]

ysariusta

• Ziyaretçi

O zaman onlar alınsın.

Çevrimdışı Efe

yada dünya bize acıdı elimizdeki stoperleri boşaltiyor yenisini alalım diye :D
ama bizim defans avrupada çok iyiydi nerdeyse hatasız oynadı
avrupa liginin favorisi durumuna gelmistik burruge maci oncesi ama olan oldu futbolcular herkesin kafasinda yer etmis cok taninan ve korkulan bir takim olduk seneyede bir cok takim saygi duyarak karsimiza cikacak artik kesin yeneriz bu türk takimi diyemeyecek kimse ozellikle buyuk lig takimlari hele ingilizler cok guvenli bir takimvar hayirlisiyla su transfer olayi bitsin gerisine bakacagiz @Necmi abi bize olimpiyat yollari görundu yine avrupa ligi icin simdiden hazirla kendini :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

dzeko olmaz romaya gitçek o :D pjanic kardeşi çağırıyor oraya  :biggrinking:

Roma'yı yakarız  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben hala Konoplyanka dışında o bölge için net bir aday olduğunu düşünmüyorum umarım yanılırım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Chelsea pogba için 50m+oscar önermiş.

Çevrimdışı atalay

Kovacic > Pogba

Biri 20 milyon; diğeri 80.

:bandit:

Çevrimdışı Efe

iyi teklif juve 40 milyon vidal den kazandi simdide pogbadan 50 milyon kazanirlarsa cok iyi transferler yapabilir 90 milyon euro paraya bak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Roma'yı yakarız  :icool:
valla adamlar daha bugün 8 milyona aldıkları adamı 20ye sattılar isterlerse dzekonun donuna kadar alırlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Aptal Liverpool ipe sapa döker parayı gidip alsa ya şu adamı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

iyi teklif juve 40 milyon vidal den kazandi simdide pogbadan 50 milyon kazanirlarsa cok iyi transferler yapabilir 90 milyon euro paraya bak :bandit:

Vidali yalanladı bizimkiler. :D

Çevrimdışı Efe

Ben hala Konoplyanka dışında o bölge için net bir aday olduğunu düşünmüyorum umarım yanılırım. :)
adam bildigin esnaf ayaga pazarlik yapiyor piyasasi genisledi ama kimsede almayabilir herkesi bezdirmeye basladi bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Aptal Liverpool ipe sapa döker parayı gidip alsa ya şu adamı.

Onlardan kötü transfer yapan yok zaten. Şu forumdan birilerini geçirsen o parayı daha iyi yönetir eminim.