2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871088 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

fikret orman iftar vermesi dışında yok  :biggrinking:

Allah kabul etsin  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Beck'te sıkıntı yok değil mi son 6-7 saattir ?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kap bekliyoruz da bildirmek için neyi bekliyolar bilemiyoruz :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Olumsuz herhangi bir şey yok.

Ama %60 olayını çıkardılar yine doğru mu bu?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Olumsuz herhangi bir şey yok.

Ama %60 olayını çıkardılar yine doğru mu bu?

Haberim yok ama bitti diye biliyorum transfer ben oyuncunun faxı bekleniyordu en son imzalı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Haberim yok ama bitti diye biliyorum transfer ben oyuncunun faxı bekleniyordu en son imzalı

Övünç Özdem bugün zor yarın kap gelir demiş tabi bugün zor olmasının nedeni ne bilmiyorum yarın hallolur heralde.

Çevrimdışı Çağrı

Övünç Özdem bugün zor yarın kap gelir demiş tabi bugün zor olmasının nedeni ne bilmiyorum yarın hallolur heralde.

Ödemeler teminatlar zart zurt işler oluyor evrak işleri bence de sabah görürüz kapı öğlene doğru
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Beck geldi. Britos veya Rhodolfo dan biri, yanına da Toloi yi aldıkmı taş gibi bir savunmamız olur. Demba nın yerine Guidetti ve Mitroglou yu almalıyız. Pektemek i kaça olursa olsun satmalıyız.  Sol kanada da Dzsudzsak alınırsa efsane bi kadromuz olur diye düşünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Sterlin se yaklaşık 4,5-5 milyon € yapıyor ..
Yahu bizim stoperler neymiş de haberimiz yokmuş :bandit:
Bide begenmiyoruz Hiçbirini :biggrinking:
yada dünya bize acıdı elimizdeki stoperleri boşaltiyor yenisini alalım diye :D
ama bizim defans avrupada çok iyiydi nerdeyse hatasız oynadı

Çevrimiçi Samet Ç

Nolito sol açık için nasıl olur veya Bolasie ?

Çevrimdışı Tolga

Beck yarın açıklanır :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Giray Burak

Bugün ,burada paylaşılan beck ile videoları izledim.kendimce biraz araştırdım ,heyecanlandım vallaha.İnşallah olumlu sonuçlanır bizim adımıza .
konudışı ,ama yazmadan geçemedim.NTv de şu an ,hasan şaş ı izliyorum ,bu forumdan bundan daha iyi en az 100 yorumcu çıkar .
Konuşması bittıkten sonra sorsan ,bu hasan şaş a .ne konuştun la sen diye.
 yeminle ne konuştuğunu kendi bile açıklayamaz. :ebebe: :ebebe:
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 22:36:54 Giray Burak ]

Çevrimiçi Mehmet57

Nolito sol acik icin muthis olur. Hatta bence Dzsudzsak ve Konoplyanka'dan daha iyi bile olur.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Viviano

Bugün ,burada paylaşılan beck ile videoları izledim.kendimce biraz araştırdım ,heyecanlandım vallaha.İnşallah olumlu sonuçlanır bizim adımıza .
konudışı ,ama yazmadan geçemedim.NTv de şu an ,hasan şaş ı izliyorum ,bu forumdan bundan daha iyi en az 100 yorumcu çıkar .
Konuşması bittıkten sonra sorsan ,bu hasan şaş a yeminle ne konuştuğunu kendi bile açıklayamaz. :ebebe: :ebebe:
İzlemeyin Hasan Şaş gibi adamları hatta izlettirmeyin de. Böyle insanlar prim yapmasın, futboldan ekmek yemesinler. Bunlar haketmiyorlar çünkü.

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka veya Dzudszak olmuyorsa Nolito veya Bolasie'ye yönelmek lazım. Tabi ki öncelik Nolito'da olmalı.

Çevrimdışı atalay

Nolito sol açık için nasıl olur veya Bolasie ?

O iki oyuncuyu da alamazsın.

Nolito muazzam olur; bir ihtimal hadi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Konuşması bittıkten sonra sorsan ,bu hasan şaş a .ne konuştun la sen diye.
 yeminle ne konuştuğunu kendi bile açıklayamaz. :ebebe: :ebebe:
Yorumlarının sonunda soru soruyorlar ona. Bi cevabı yok. Söylediğinin bir mantığı yok çünkü. Terim ekolünden ya bu eleman. Terim yıllarca yat demiş yatmış kalk demiş kalkmış herkes. Öyle sanıyor. Soru sorunca afallıyor. Söylediği şeyin antitezi olabileceğini bilmiyor. Sıkıntısı o.

Çevrimiçi Samet Ç

Zamanında Atiba ile uzatmayıp Vejinovic'i alacaktık 3.5 milyona gitmiş Feyenoord'a .

ysariusta

• Ziyaretçi

Transferciler diyin bakalım öğleden sonra olan gelişmeleri. Ben size yetişemiyorum. Bir ileti yazana kadar 2 sayfa geliyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Zamanında Atiba ile uzatmayıp Vejinovic'i alacaktık 3.5 milyona gitmiş Feyenoord'a .
Feyenord dediğin takımın yıldızı Kazım değil mi ya. Aman diyim. Bize yaramazmış

Çevrimiçi Samet Ç

O iki oyuncuyu da alamazsın.

Nolito muazzam olur; bir ihtimal hadi.
Nolito 4 veya 5 milyona alınır bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Feyenord dediğin takımın yıldızı Kazım değil mi ya. Aman diyim. Bize yaramazmış
Abi burada nereye gittiği önemli değil oyuncunun kalitesi önemli :)