2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876187 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

çök çök çök  :busted_cop:

SON DAKİKA: Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut: Arda Turan, Atletico Madrid'den kesin olarak ayrılacak.

Arda ile Töre birbirine yakın tarz futbolcular. Bana göre her ikisi de takımın hızını kesen ama iyi top tutan oyuncular. Galipsen son yarım saat skoru korumak için oyuna alırsın. Ben Töre'yi hiç beğenmiyorum. Valla siz ya da futbol alemi nesini beğeniyor anlamıyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Sol'a umarim Labyad'i dusunuyordur yonetim ve Senol hoca. Sporting'den aliriz, gecen sezon Vitesse'de kiralikti.

Muthis olur gercekten,sag kanatta da gorev yapabiliyor.

Çevrimdışı Deniz

Konuşulduğu gibi bir maliyeti yok. Yüksek denemez.

Beck'in bugün ki söylenen maliyetleri doğru ise ona göre fazla tabii.
Beck 1 -1.1 civari,glen 1.8-1.9 civari..bence ciddi fark var
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Arda ile Töre birbirine yakın tarz futbolcular. Bana göre her ikisi de takımın hızını kesen ama iyi top tutan oyuncular. Galipsen son yarım saat skoru korumak için oyuna alırsın. Ben Töre'yi hiç beğenmiyorum. Valla siz ya da futbol alemi nesini beğeniyor anlamıyorum

Hız?

Çevrimdışı atalay

Sol'a umarim Labyad'i dusunuyordur yonetim ve Senol hoca. Sporting'den aliriz, gecen sezon Vitesse'de kiralikti.

Muthis olur gercekten,sag kanatta da gorev yapabiliyor.

Nani'nin yerine kullanacaklar.

Çevrimdışı Sedat C

Cech bitmiş. Hayırlı olsun Arsenal'a.

Cech'in tipi böylemiymiş. Kask olmayınca tanıyamadım  :kop: :kop: :kop:

Şakası bir yana Allah kimseye böyle sakatlık vermesin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cech'in tipi böylemiymiş. Kask olmayınca tanıyamadım  :kop: :kop: :kop:

Şakası bir yana Allah kimseye böyle sakatlık vermesin

:kop: :kop:

Kendisinin çocukluktan beri hayranıydım keşke bize gelseydi de işte.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hız?

Ohooooo  :) Buraya Sergen'in klas golleri ve asistlerini koysak ve de tanımasak bu nasıl bir ilah futbolcu deriz. Ama çoğunluk hatırlamaz gerçek kahraman Şifo Mehmet'tir. Orta saha oynamasına rağmen 100 gol barajını geçmiş ender futbolculardandır.Töre'nin yaptığı da bu goldeki gibi işte. Sen orta sahadan forvete attığı kaç gollük pas hatırlıyorsun. Ayağına top geldiğinde takım aniden fren yapıyor, eğiyor kafasını bodoslama gidiyor. 40 yılda bir rastgelirse de böyle goller atıyor.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@mechulhaberci: @atincnukan93 Türkiye'nin gururu olacaksın evlat. En doğru kararı verdin. Yeni takımında yürekten başarılar... Hayırlı olsun.

Çevrimdışı talha

Ohooooo  :) Buraya Sergen'in klas golleri ve asistlerini koysak ve de tanımasak bu nasıl bir ilah futbolcu deriz. Ama çoğunluk hatırlamaz gerçek kahraman Şifo Mehmet'tir. Orta saha oynamasına rağmen 100 gol barajını geçmiş ender futbolculardandır.Töre'nin yaptığı da bu goldeki gibi işte. Sen orta sahadan forvete attığı kaç gollük pas hatırlıyorsun. Ayağına top geldiğinde takım aniden fren yapıyor, eğiyor kafasını bodoslama gidiyor. 40 yılda bir rastgelirse de böyle goller atıyor.

Öğrenecek yavaş yavaş. Bu sene geçen seneye göre baya toparladı. Halen daha sıkıntı yaşıyor ama Beck geldiğinde daha hareketli olacak kanat tarafı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Takımın tek hücum olayı at gökhana bir şey yapmasını bekleydi ne istiyorsunuz ki? Solda kağnı olcay adam geçemez orta açmaz bütün toplar sağ kanada yığılıyordu. Bir kişiye önlem alınınca da mecbur bireysel yeteneğiyle bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Kiralık geldiği zaman kötüydü sene başında risk alınıp bonservisiyle anlaştılar o da kendini çok geliştirdi. Seneye daha iyi olacaktır. Ayrıca bu sene asist yaptığı kadar asist öncesi pası bir o kadar da attığı oyuncunun harcadığı pozisyon var. Hem bunları geçtim 43 maçta 9 gol 11 asist yapmış. Her 2 maçta bir, bir gole katkı vermiş az mı? Bir sezon cl görse şu an bahsedilen paralardan çok fazlasına gönderilir. 2019 a kadar sözleşmesivar acelemiz yok.

Çevrimdışı Hasan Akten

Takımın tek hücum olayı at gökhana bir şey yapmasını bekleydi ne istiyorsunuz ki? Solda kağnı olcay adam geçemez orta açmaz bütün toplar sağ kanada yığılıyordu. Bir kişiye önlem alınınca da mecbur bireysel yeteneğiyle bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Kiralık geldiği zaman kötüydü sene başında risk alınıp bonservisiyle anlaştılar o da kendini çok geliştirdi. Seneye daha iyi olacaktır. Ayrıca bu sene asist yaptığı kadar asist öncesi pası bir o kadar da attığı oyuncunun harcadığı pozisyon var. Hem bunları geçtim 43 maçta 9 gol 11 asist yapmış. Her 2 maçta bir, bir gole katkı vermiş az mı? Bir sezon cl görse şu an bahsedilen paralardan çok fazlasına gönderilir. 2019 a kadar sözleşmesivar acelemiz yok.
:claps:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ona verilen şans Kerim'e verilseydi bence daha başarılı olurdu. Ben buraya çok yazdım ama tepki gelmedi. Liverpool maçının 119. dakikasında gereksiz yere 50 metre depar atıp güya Liverpool defansına baskı yaptı. Bu arada herkes penaltılara razıydı zaten ama bizimkinin seyreden simsarları vardı 4-5 tane. İlk lig maçı olan Balıkesir maçında elleri belinde dolaştı. Bu sene Bilic ile ikisi kendilerine oynadılar bu yüzden ısınamadım şu adama gitti. 15 milyon iyidir iyi  :ok: Yoksa bu zat ya gider kendini vurdurur ya da birini vurur o parayı da alamayız  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

@ozan062

Bu hafta stoper ve sağ bek gelecek demiştik değil mi   :steamed:  :iblush:   :kop:

daha duurr stoper gorecez
daha netleşmedi hiçbirsey:) bi kap görelimde
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Twitterda her yazana inanacaksak vay halimize
orası öylede bende duydum öyle bişeyler 1 kaç güne netleşir üzülmeyelim o zaman diye şettirdim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

sen olcayı bir daha izle istersen  :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Santrafor için Salomon Rondon ismi geçiyor şu saatlerde. Oyuncu Rusyadan ayrılmak istiyormuş. Fakat 15m den kapı açmışlar.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Töre ye bahsedilen teklif varsa anında satmalı Volkan Şen ve Dzsudzsak a çökmeliyiz. Ancak yalan gibime geliyor.

Çevrimdışı TØLGA

miloseviçe'de teklif var diyolar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Viviano

Cech, Londra'yı birbirine katacak bu yıl :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Derin yine başladı sallamaya Rondon diyor . :)

Çevrimdışı talha

Santrafor için Salomon Rondon ismi geçiyor şu saatlerde. Oyuncu Rusyadan ayrılmak istiyormuş. Fakat 15m den kapı açmışlar.

Zenit'ten bize geçmez o.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

alper diyorki aldıgımız bonservis parlaarını cogunlugunu harcıyamayacagız kısıtlama varmıs onunda uzerinde

eğerki varsa bu oranda hayli yuksekse töre satılmasın
ki ben bunu diyorum düşünün:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi