Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çök çök çök SON DAKİKA: Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut: Arda Turan, Atletico Madrid'den kesin olarak ayrılacak.
Konuşulduğu gibi bir maliyeti yok. Yüksek denemez.Beck'in bugün ki söylenen maliyetleri doğru ise ona göre fazla tabii.
Arda ile Töre birbirine yakın tarz futbolcular. Bana göre her ikisi de takımın hızını kesen ama iyi top tutan oyuncular. Galipsen son yarım saat skoru korumak için oyuna alırsın. Ben Töre'yi hiç beğenmiyorum. Valla siz ya da futbol alemi nesini beğeniyor anlamıyorum
Sol'a umarim Labyad'i dusunuyordur yonetim ve Senol hoca. Sporting'den aliriz, gecen sezon Vitesse'de kiralikti.Muthis olur gercekten,sag kanatta da gorev yapabiliyor.
Cech bitmiş. Hayırlı olsun Arsenal'a.
Cech'in tipi böylemiymiş. Kask olmayınca tanıyamadım Şakası bir yana Allah kimseye böyle sakatlık vermesin
Hız?
Ohooooo Buraya Sergen'in klas golleri ve asistlerini koysak ve de tanımasak bu nasıl bir ilah futbolcu deriz. Ama çoğunluk hatırlamaz gerçek kahraman Şifo Mehmet'tir. Orta saha oynamasına rağmen 100 gol barajını geçmiş ender futbolculardandır.Töre'nin yaptığı da bu goldeki gibi işte. Sen orta sahadan forvete attığı kaç gollük pas hatırlıyorsun. Ayağına top geldiğinde takım aniden fren yapıyor, eğiyor kafasını bodoslama gidiyor. 40 yılda bir rastgelirse de böyle goller atıyor.
Takımın tek hücum olayı at gökhana bir şey yapmasını bekleydi ne istiyorsunuz ki? Solda kağnı olcay adam geçemez orta açmaz bütün toplar sağ kanada yığılıyordu. Bir kişiye önlem alınınca da mecbur bireysel yeteneğiyle bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Kiralık geldiği zaman kötüydü sene başında risk alınıp bonservisiyle anlaştılar o da kendini çok geliştirdi. Seneye daha iyi olacaktır. Ayrıca bu sene asist yaptığı kadar asist öncesi pası bir o kadar da attığı oyuncunun harcadığı pozisyon var. Hem bunları geçtim 43 maçta 9 gol 11 asist yapmış. Her 2 maçta bir, bir gole katkı vermiş az mı? Bir sezon cl görse şu an bahsedilen paralardan çok fazlasına gönderilir. 2019 a kadar sözleşmesivar acelemiz yok.
https://twitter.com/SerdarSoylu_/status/615542039808208900
@ozan062 Bu hafta stoper ve sağ bek gelecek demiştik değil mi
Twitterda her yazana inanacaksak vay halimize
Santrafor için Salomon Rondon ismi geçiyor şu saatlerde. Oyuncu Rusyadan ayrılmak istiyormuş. Fakat 15m den kapı açmışlar.TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi