2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867744 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sosa gibi orta sahada kreatif, asist özelliği güçlü ikinci bir oyuncu onu burada gol kralı yapar.

Hatta çok uzağa gitmeyelim Oğuzhan.  :eyes

Hatta Tolgay.

Son yani bu sene  izlediğim maçlarda inanılmaz hantal gördüm dönüşleri falan yoksa vuruslarını , yetenegını  tartısanı Allah çarpar. :)

Çevrimdışı Çağatay

Hugo Rodallega zu besiktas @skorer

ikinci adam olabilir asla birinci forvet e düşünülmemeli
guidetti ile niye ilgilenmiyo bizimkiler ya
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy
Bir tane Stoper kesin alacagiz...
Ersan giderse ikinci de gelecek..
Atinc icin bizdede kolay olmiyacak Takima girme..
Daniel Sehlke Bremenden Red Bull Leipzig transfer oldu ..Sirf Rangnick ve Projesi icin..
R.Rangnick gibi bir Hoca seni istiyorsa bunu düsünmeden kabul etmek lazim..
Atinc gibi yetenkli birisini Ralf R cok daha ileri getirebilir..
RB Leipzig bu sene 1 Lige cikacak kesin gibi bakliyor..En büyük Bütce onlarda ve cok iyi genc yetenekli oyuncular toplayip,birinci lig icin takim kuruyorlar...

Arda nasil Madrid de kendisini daha cok gelisdirdi oda ayni seviye cikabilir...

abi yönetim genç olduğu için sanırım baskı yapmıyor ama satma peşindedir tabi ki atıncın kafası karışık işte yaşı genç düşünmesi lazım bunları

Çevrimdışı TØLGA

Son yani bu sene  izlediğim maçlarda inanılmaz hantal gördüm dönüşleri falan yoksa vuruslarını , yetenegını  tartısanı Allah çarpar. :)
gelmesi çok zor zaten ama fena olmaz hani  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Eş...oğlu Eş.. tabirine uyuyor diyorsun yani Beşiktaşın menfaati bir yana onun geleceği için büyük hamle olur
Beşiktaşta körelecek ben ilerleyeceğine inanmıyorum bu haliyle forma giyemez sonuna kadar yedek olarak kalır bunu görmüyorlarmı :bandit:
Almanya ona çok şey katar
inşallah gider kafa çalışır  :D

Çevrimdışı Tolga

Britos gelir diyorduk şimdi o da sıkıntılı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

İyi o zaman; Fernandao ve Makukula gibi dünyanın en hantal 2 futbolcusu bu ligde 20 üzeri atarak gol kralı oldu.

Çevrimdışı Viviano

Atınç'ın sosyal medya hesaplarına, gitme, Beşiktaş'ta kal, burası senin evin tarzı mesajlar yazıyor millet. Herif bunları görüyor tabii ki gitmez.

Çevrimdışı Çağrı

Hugo Rodallega zu besiktas @skorer

Ve bir Allah korusun daha diyoruz  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

fındık kırmak nedir genç adam sevgilisiyle tatil yapıyorsa sıkıntı yok normaldir. Fındık kırmak demeyin şuna

Çevrimdışı TØLGA

Atınç'ın sosyal medya hesaplarına, gitme, Beşiktaş'ta kal, burası senin evin tarzı mesajlar yazıyor millet. Herif bunları görüyor tabii ki gitmez.

:D akşam paylaştık gitme diye yazanda vardır ama beşiktaşlı değildir bunlar  :biggrinking:
bizde git kendini kurtar diye baskı yapıyoruz tatlı tatlı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Viviano

Britos gelir diyorduk şimdi o da sıkıntılı :icool:
Britos gelmesin yahu bence. Bana çok fena patlayacakmış gibi geliyor eğer gelirse. Dediğimin arkasındayım ben hâlâ. Bu adam madem bu kadar iyi, zaten stoperi olmayan Uruguay milli takımına niçin bir kez bile çağrılmamış?

Çevrimdışı can1903

Son kez - Demba baa :/ :bawling:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Atınç Nukan Cuma'ya kadar RB Leipzig'te. via @ChnLzoglu
diyorlar hadi bakalım :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eş...oğlu Eş.. tabirine uyuyor diyorsun yani Beşiktaşın menfaati bir yana onun geleceği için büyük hamle olur
Beşiktaşta körelecek ben ilerleyeceğine inanmıyorum bu haliyle forma giyemez sonuna kadar yedek olarak kalır bunu görmüyorlarmı :bandit:
Almanya ona çok şey katar
Hepimizİn ortak goruşu bu zaten @Necmi abi
Gitsin bşrleyler ogrensin , Ralf rgnick gibi bi adam onu direk istiyor özel olarak daha ne istiyorsun , Git biraz Alman disiplini al , Bu onun Hayatının fırsatı Ama farkında değil , Atınç orada çok iyi yerlere gelebilir , Milli takım içinde çok önemli bu , Bu çocuk bunu nasıl göremez aklım almıyor , Almanyadan teklif geliyor yahu 1 Dakika bile düşünmem...
Hem Beşiktaşıma para kazandırırım hemde Kariyarinde inanılmaz yerlere gelebilirim.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Britos gelmesin yahu bence. Bana çok fena patlayacakmış gibi geliyor eğer gelirse. Dediğimin arkasındayım ben hâlâ. Bu adam madem bu kadar iyi, zaten stoperi olmayan Uruguay milli takımına niçin bir kez bile çağrılmamış?

Britos Copa Amerika kadrosunda yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Atınç Nukan Cuma'ya kadar RB Leipzig'te. via @ChnLzoglu
diyorlar hadi bakalım :)
gider zaten ya akıllı çocuk çok büyük fırsat bu takım 1 sene sonra bundesliga 1.ligde
bu arada size güzel bir bilgi vereyim  RB Leipzig 8 milyona bir forvet almış adamın çapraz bağları kopmuş
bir takımın Beşiktaş ile adı geçmesi bile yetiyor artık  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Viviano

Newcastle United'dan Sam Ameobi'yi alsak sol tarafı alır götütür. Sözleşmesi de bitti boşta şuan. Keşke görülse.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oruç forumu vurmuş durumda. Kalktığımdan beri garip garip mesajlar okuyorum :alala:

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Newcastle United'dan Sam Ameobi'yi alsak sol tarafı alır götütür. Sözleşmesi de bitti boşta şuan. Keşke görülse.

Görüşüldü. Oyuncu gelmek istemedi.

Çevrimdışı atalay

Yoktu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Viviano

Hayır yok. Baksana Godin ve Gimenez dışındaki bütün defans oyuncuları (stoper olarak) tırt olan bir takıma nasıl çağrılmıyor bu Britos?