2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867305 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Bu arada Van Persie'yi kim beğenmiyor.

Bu adamın EPL'de; 189 gol, 79 asisti var.

Bu adamı isterim ben arkadaş. En kötü 2 sene verim alıp Katar'a güzel bi paraya gönderirsin.

Van Persie bu, şaşırmayın :D

Çevrimdışı TØLGA

atınıcın ailesi hala komuşumuz babası ile görüştük karar atınıcın kulup baskı yapmıyormuş kafası da çok karışıkmış  @Kemal
git bir konuş çocukla akıl ver  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

atınıcın ailesi hala komuşumuz babası ile görüştük karar atınıcın kulup baskı yapmıyormuş kafası da çok karışıkmış  @Kemal

Gider, gider.

Gitmez ise hayatının hatasını yapar.

Öyle söyle.   :evillol:

Çevrimiçi Necmi

sponsor filan diyonuz da uefa çökmesin yine tepemize
bence o konuda pek ümitli olmayın
neden çöksün sponsorluk futbolun olmazsa olmazı
uefanın kabul etmediği oyuncuyu birinin alması ve Beşiktaşta oynatması uefanın dediği oynattığın oyuncunun
tapusu sende olacak şahıslarda şirketlerde olmayacak yoksa kalkarsın bir koltuk karşılığında sponsor olursun
ve bir oyuncunun parasını ödersin ama anlaşmayı kulüp yapar oyuncu kulübün envanterine geçer yada kişi
kalkar sözleşme fesih parasını öder sen kalkarsın free oyuncuyla anlaşma yaparsın senden öncesi seni ilgilendirmez
bunun bintane yolunu bulursun ama delgadoda yapıldığı gibi bir şey olmaz zaten o tip şeylerin kulüplere büyük zararı var
uefada o nedenle o tip uygulama istemiyor yoksa şirketleri futbolun içine çekmeye can atıyorlar

Çevrimdışı Kadir G.

Rvp yi beğenmemek değil maliyeti çok olur dzeko gelsin isterim.

Dzeko>rvp>remy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bursa de sutteri bitirmiş bu arada , türkiye liginde iş yapar bu adam , sinir olmuştum bizim maçta :D kapatılacak hesabımız var gel hele gel  :steamed: :steamed:
Karşısna , Rodolhfo , Atınç , Douglas gibi bi adam Koymazsak yine çok çekeriz ondan :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

RVP Gelirse cok küfür ederiz bu benim görüşüm oyun stilinin BJK ye göre olmadıgını düşünüyorum isterseniz  RVP yi begenmeyen futboldan anlamıyor diyin :)

Sosa gibi orta sahada kreatif, asist özelliği güçlü ikinci bir oyuncu onu burada gol kralı yapar.

Hatta çok uzağa gitmeyelim Oğuzhan.  :eyes

Hatta Tolgay.

Çevrimdışı GÖRKEM

mesele Persie'nin kalitesi degil.

mesele bizde ne yapacagi.

bunu ve maliyetini göz önüne alirsak almayi birak düsünülmemeli bile.

Çevrimdışı SDemirsoy

git bir konuş çocukla akıl ver  :evillol: :evillol:
uğradığı yok ki hiç babasına söyleriz  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

RVP Gelirse cok küfür ederiz bu benim görüşüm oyun stilinin BJK ye göre olmadıgını düşünüyorum isterseniz  RVP yi begenmeyen futboldan anlamıyor diyin :)

RVP yi alırsan oyun sistemini de o adama göre kurarsın
o da zaten döktürür istediği gibi oynarsan

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetx

Hugo Rodallega zu besiktas @skorer

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

Persie, 29 yaşının üstünde sözleşmesinin bitimine 1 yıl kaldı.

Bonservisi, maaşı.

Nasıl Dzeko'dan daha çok maliyetli oluyor?

Çevrimiçi Necmi

yapsınlar canım biraz baskı 5 M € boru değil ben olsam odunla döverim yaşı genç çok istiyorsa gider 4 sene sonra geri gelir free olarak :D
alman ekolüyle pişmiş vaziyette :evillol:  @SDemirsoy  sen bize adresi ver ikna edelim :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

uğradığı yok ki hiç babasına söyleriz  :evillol:
en son miami'de tatil yapıyodu fındık kırmakla meşgul uğramaz tabi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

neden çöksün sponsorluk futbolun olmazsa olmazı
uefanın kabul etmediği oyuncuyu birinin alması ve Beşiktaşta oynatması uefanın dediği oynattığın oyuncunun
tapusu sende olacak şahıslarda şirketlerde olmayacak yoksa kalkarsın bir koltuk karşılığında sponsor olursun
ve bir oyuncunun parasını ödersin ama anlaşmayı kulüp yapar oyuncu kulübün envanterine geçer yada kişi
kalkar sözleşme fesih parasını öder sen kalkarsın free oyuncuyla anlaşma yaparsın senden öncesi seni ilgilendirmez
bunun bintane yolunu bulursun ama delgadoda yapıldığı gibi bir şey olmaz zaten o tip şeylerin kulüplere büyük zararı var
uefada o nedenle o tip uygulama istemiyor yoksa şirketleri futbolun içine çekmeye can atıyorlar

yok zaten @Necmi abi bende onu diyorum eski usül sponsorluktan bahsediyodum
yoksa vodafone ucundan azıcık koklatsa neleri almayız  :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı SDemirsoy

yapsınlar canım biraz baskı 5 M € boru değil ben olsam odunla döverim yaşı genç çok istiyorsa gider 4 sene sonra geri gelir free olarak :D
alman ekolüyle pişmiş vaziyette :evillol:  @SDemirsoy  sen bize adresi ver ikna edelim :bandit:
@Necmi abi atınclar göçmen bizim taraflı baba tarafıda inatçıdır işin tuhaf yanı sanırım babası da sıcak bakmıyor :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

sadece golleri var ama bitiriciliği iyi gibi. fiziğide iyi sanki hızı felan iş yapar bence :)

Çevrimdışı SDemirsoy

en son miami'de tatil yapıyodu fındık kırmakla meşgul uğramaz tabi  :biggrinking:
ne fındığı aga şehirdeyiz :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Furkan Sarper

ne fındığı aga şehirdeyiz :D

kızlarla haşır neşir anlamında söylendi bence :)

Çevrimdışı Serdkar

@SDemirsoy
Bir tane Stoper kesin alacagiz...
Ersan giderse ikinci de gelecek..
Atinc icin bizdede kolay olmiyacak Takima girme..
Daniel Sehlke Bremenden Red Bull Leipzig transfer oldu ..Sirf Rangnick ve Projesi icin..
R.Rangnick gibi bir Hoca seni istiyorsa bunu düsünmeden kabul etmek lazim..
Atinc gibi yetenkli birisini Ralf R cok daha ileri getirebilir..
RB Leipzig bu sene 1 Lige cikacak kesin gibi bakliyor..En büyük Bütce onlarda ve cok iyi genc yetenekli oyuncular toplayip,birinci lig icin takim kuruyorlar...

Arda nasil Madrid de kendisini daha cok gelisdirdi oda ayni seviye cikabilir...

Çevrimdışı Viviano

Yalandır. Rodallega, Türkiye'de, Gaziantepspor, Bursaspor, Gençlerbirliği gibi takımların seviyesinde, vasat bile olmayan bir oyuncu.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi atınclar göçmen bizim taraflı baba tarafıda inatçıdır işin tuhaf yanı sanırım babası da sıcak bakmıyor :D
Eş...oğlu Eş.. tabirine uyuyor diyorsun yani Beşiktaşın menfaati bir yana onun geleceği için büyük hamle olur
Beşiktaşta körelecek ben ilerleyeceğine inanmıyorum bu haliyle forma giyemez sonuna kadar yedek olarak kalır bunu görmüyorlarmı :bandit:
Almanya ona çok şey katar

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK