2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868095 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

beyler şu soruma cevap verebilecek yok mu yoksa daha önce cevaplandı mı?

bilmiyorum da alman Transfermarkt sitesinde 13.5 Milyon € diye yaziyor.

Çevrimdışı Furkan Sarper

beck ile ilgili video varmı?

Çevrimdışı asi_kartal

Birinin sağında Gökhan Gönül, birin de Sabri oynayacağını düşünürsek bu mevkide onlardan bir tık üstü oyuncumuz var artık.
Mantik cok dogru  ama basari istiyorsan bunu her mevkiye yayman lazim.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar spekülasyonlar yarın Beck çarşamba perşembe günü stoperin açıklanacağı söyleniyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali

Ba'nın satış detayları açıklansın başka bir şey istemiyorum ben

Çevrimdışı Kadir G.

Tam şenol hoca transferi. :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  2 dk.2 dakika önce
BECK'in katkı sağlamaması imkansız. Hee buraya gelir bunalıma girer, eşi ailesi uymaz filan ayrı konular. Sportif konuşuyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Zambrano hala boşta.

Aslında hızlı stoper hakkımızı Britos yerine Zambrano'dan kullansak çok iyi olur ama zor gözüküyor baya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Samba ( Douglas ) - Toloi yapsınlar şampiyon olalım. Bu adamları yaza yaza duyurdum sonunda herhalde. :D

Çevrimdışı Anıl

Vay arkadaş 2 hafta önce burası nasıldı şimdi nasıl :D Ba-Ersan gitti, Beck ile anlaşıldı bütün yorumlar 180 derece döndü :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Galatasaray'dan çıkan Fransa'dan çıkıyor bana göre Ahmet abi  :D
Yok yahu alırken Fransaya olabilir de çıkarken kesin bizden çıkıyordur @Çağrı .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı can1903

Sayfa 1261 ;
Tosic geldi.
Demba ba gitti.
Beck geldi.
Stoper yolda.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ErsinA.

Mantik cok dogru  ama basari istiyorsan bunu her mevkiye yayman lazim.

Özellikle kaleye yaymak lazım.  Adamlarda Muslera bizde Tolga

Çevrimdışı Tolga

Beck gelirse bu ligde baya fark yaratacaktır.

Rodolfho ya da Douglas'tan hangisi gelirse gelsin güzel transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Zambrano hala boşta.

Aslında hızlı stoper hakkımızı Britos yerine Zambrano'dan kullansak çok iyi olur ama zor gözüküyor baya.

zambrano hakkaten süper olur ama adam geçen sezon epey sakatlanmış
zaten totalde 17 maça çıkabilmiş anca
diziyle ilgili bir sakatlığından sonra 11 maç kaçırmış
ama yine de gelmesini isterim britosun yerine
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı GÖRKEM

okuduklarima göre Beck'in sözlesmesinde 2 Milyon Euro'ya serbest kalma opsiyonu varmis ve bu 2 Hafta öncesine kadar kullanilabiliyormus.

maalesef gec kalmisiz. en az 4 verecegiz gibi görünüyor.

Çevrimdışı Anıl

@atalay abi senin anlaşıldı dediğin stoper Rhodolfo muydu :)

Çevrimdışı Anıl

okuduklarima göre Beck'in sözlesmesinde 2 Milyon Euro'ya serbest kalma opsiyonu varmis ve bu 2 Hafta öncesine kadar kullanilabiliyormus.

Yok öyle birşey, haberde 2 milyon eurodan biraz fazla bir rakama anlaşıldı deniyor.

Çevrimdışı Çağatay

klübüne 1.7 verilmeyecek mi ? 4 nerden çıktı :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetx

ersan da son durum nedir?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı can1903

Rvp gelirse ne yapar acaba burda  :alala:

Çevrimdışı atalay

@atalay abi senin anlaşıldı dediğin stoper Rhodolfo muydu :)

:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vay arkadaş 2 hafta önce burası nasıldı şimdi nasıl :D Ba-Ersan gitti, Beck ile anlaşıldı bütün yorumlar 180 derece döndü :bandit:

Dur daha ersan gitmedi Beck gelmedi :)