2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12865511 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Yönetim transfer işini son 1 yıldır öğrendi bence ama arada çürük elmalara hazır olun.Forvette yine gözlerine EPL den birini kestirmişler anlaşılan eğer 2. kampa gelecekse.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

Birinin sağında Gökhan Gönül, birin de Sabri oynayacağını düşünürsek bu mevkide onlardan bir tık üstü oyuncumuz var artık.

Şenerden ucuza iyisi geldi. :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

3 iyi oyuncuya bakar ya herşey

Remy
Konoplyanka
birde iyi bir stoper.

Sonra gelsin Şampiyonluklar..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Rhodolfo'nun videolarını seyrettim. Adam attığı golden sonra resmen havada yarım parande attı hemde 1.93 boyuna rağmen  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı arc1999

Konoplyanka konusunda umut var mı acaba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

Remy
Konoplyanka
birde iyi bir stoper.

Çevrimdışı Çağrı

Remy
Konoplyanka
birde iyi bir stoper.

İkisi olacak gibi duruyor Volkan da, sol kanat sıkıntılı Atınç ve Ersan gitsin en azından Dzsudzsak'a dönebilirler orada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Remy
Konoplyanka
birde iyi bir stoper.

Kaleci konusunda çok yanılıyorsunuz kesinlikle bizdeki troykayla gitmez bu iş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Konoplyanka konusunda umut var mı acaba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut; acıların en kötüsüdür çünkü işkenceyi uzatır.

- F. Nietzsche -

:steamed: :biggrinking:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kaleci konusunda çok yanılıyorsunuz kesinlikle bizdeki troykayla gitmez bu iş.
Ahmet Abi,

Kaleci konusunda belkide bu forumda en istekli adam benimdir. Bende Kesinlikle gitmeyeceğini düşünüyorum ama umutlarını kırmayım istedim arkadaşların  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmetx

Rhodolfo'nun videolarını seyrettim. Adam attığı golden sonra resmen havada yarım parande attı hemde 1.93 boyuna rağmen  :)
ben hamlelerini Ronaldoya benzettim ,sertliğiyle beraber zago ronaldo karışımı bir şey

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet Abi,

Kaleci konusunda belkide bu forumda en istekli adam benimdir. Bende Kesinlikle gitmeyeceğini düşünüyorum ama umutlarını kırmayım istedim arkadaşların  :D
:claps: :claps:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Pato filan inşallah gelmez.Sonuçta forvet transferi bizim için maliyetli olacak ve hata yapma lüksümüz yok.Zamanında iyiydi ama sakatlık geçmişi kabarık zaten bizim sakatlıklardan çektiğimizi hepimiz biliyoruz

Çevrimdışı Çağrı

Pato filan inşallah gelmez.Sonuçta forvet transferi bizim için maliyetli olacak ve hata yapma lüksümüz yok.Zamanında iyiydi ama sakatlık geçmişi kabarık zaten bizim sakatlıklardan çektiğimizi hepimiz biliyoruz

Medya pompalaması o klasik zaten istediğimiz tip değil alakamız olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Arkadaşlar kadro nasıl olmuş emin olamadığım kesin olmayan mevkilere ? koydum.

Use this11.com for drawing your football tactics

Çevrimdışı Çağrı

Stoperin biri nerede kardeşim  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hamahakki

Almanya'dan bir arkadaşımla konuştum.ribery'i durdurabilen tek kişi dedi.inşallah hayırlı olur beşiktaş'ımıza

Çevrimdışı SDemirsoy

7 tane yeriz her maç  :D 3 lü defans mahveder bizi

Çevrimdışı ahmetx

Demba ba dan 11,88 m pound almışız =16,7 m € yapıyor bizim kaynaklarda 13,5 m € geçiyor. Kalan 3,2 m € dan ne haber.

Çevrimdışı Çağrı

Allahım Allahım yorumlara bak 1903'te  :kop:

Alıntı
Andreas Beck fifa 15 de 71 Nif sallamayın.

Alıntı
Beck Kim bem aldıkları oyucuya bak. Serdar kurtuluş bundan iyidir. Yaziklar olsun

Alıntı
beck'in FIFA 15'te 51 puanda gücü var. yerlerde düşünün

Genelde yorum yapanların fiziki ve mental yaşını diz düşünün Allah'tan orada toplanıyor bunlar yoksa burada ıslak sopayla dalardım herhalde aralarına :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Pato filan olmaz merak etmeyin Barbara Berlusconi müsaade etmez buraya gelmesine

Çevrimdışı o2bucak

Stoperin biri nerede kardeşim  :evillol:

3-6-1 oynuyor :D cesaret var.

Çevrimdışı ahmetx

Genelde yorum yapanların fiziki ve mental yaşını diz düşünün Allah'tan orada toplanıyor bunlar yoksa burada ıslak sopayla dalardım herhalde aralarına :D
@Çağrı orada genel beşiktaş taraftarı yazıyor burası oraya göre fazla akademik.

Çevrimdışı Anıl

GS lilerde kendi yönetimlerine kızıyor biz niye almadık diye :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı orada genel beşiktaş taraftarı yazıyor burası oraya göre fazla akademik.

Abi daha çok 17 yaş altı gibi geldi bana  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli