2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12866288 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serdkar

profosyonel futbolculuk hayatında direk kırmızı görmemiş , ikinci sarıdan sadece bir kere 08/09 sezonunda kırmızı görmüş sağ bek . adam tam bir istikrar abidesi , hilbert'ten bir tık ilerde olsun kafidir. hayırlı olsun diyelim.
 1 kesin 2 bile olabilir hilbert geride rezaletti

Hilbert zaten bizde sagbek oldu...
Daha önce Sagacik oynuyordu...Ikisini birlikte karsilasdirmak agir olur...

@serdart
bir tane youtube video ile bakip adam tahsis koydun ...helal olsun...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Elinizde internet var. Kaynak sonsuz.  Vlaarın yaşadığı sakatlıkları, sakatlanma periyodunu bir inceleyin. Sonra vlaar gelsin diyorsanız amenna.

Çevrimdışı dlcs

açılın sağlam kaynaktan duyum aldım  :icool: Douglas'a resmi teklif var.

Ne diyorsunuz bu oyuncuya?

Çevrimdışı Renton

açılın sağlam kaynaktan duyum aldım  :icool: Douglas'a resmi teklif var.

Ne diyorsunuz bu oyuncuya?
Daha kalitelisi lazım hedef sampiyobluksa idare eder biz ancak douglas
See you in another life,brother.

Çevrimdışı serdart

Hilbert zaten bizde sagbek oldu...
Daha önce Sagacik oynuyordu...Ikisini birlikte karsilasdirmak agir olur...

@serdart
bir tane youtube video ile bakip adam tahsis koydun ...helal olsun...

bir iki video izleyerek dünyanın en iyi forveti, sağ beki v.s. denebiliyorsa bence kötü yorumlanmaya da tepki verilmemeli?

aranızda bu oyuncunun bi kaç maçını izlemiş olan var mı? yok büyük ihtimalle bırak maçını videosu izleyen bile olmuyor. neye göre iyi oyuncu/ kötü oyuncu deniyor onu anlamıyorum.

şimdi soruyorum douglas ı izleyen var mı? varsa hangi özellikleri iyi bu adamın? yavaş mı değil mi? pozisyon bilgisi ne? v.s.

zaten elimizdeki stoperler aşırı yavaş. bence biraz hızlı adam alınmalı stopere. franco yavaş, bu yavaşlık sebebiyle 2-3 kırmı gördü geçen sezon. ersan da aynı.

Çevrimdışı Çağatay

ntvspor a göre beck i 1.7 ye almışız
ve yıllık 1.2 civarı bir şey verecekmişiz

bi de aynen bu kafayla sağlam bi stoper alırlarsa
hakkaten tebrik edecem yönetimi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bir iki video izleyerek dünyanın en iyi forveti, sağ beki v.s. denebiliyorsa bence kötü yorumlanmaya da tepki verilmemeli?

aranızda bu oyuncunun bi kaç maçını izlemiş olan var mı? yok büyük ihtimalle bırak maçını videosu izleyen bile olmuyor. neye göre iyi oyuncu/ kötü oyuncu deniyor onu anlamıyorum.

şimdi soruyorum douglas ı izleyen var mı? varsa hangi özellikleri iyi bu adamın? yavaş mı değil mi? pozisyon bilgisi ne? v.s.

zaten elimizdeki stoperler aşırı yavaş. bence biraz hızlı adam alınmalı stopere. franco yavaş, bu yavaşlık sebebiyle 2-3 kırmı gördü geçen sezon. ersan da aynı.
İyide Ersan yavaş değil Dengesiz ve tek hamleli stoper :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Renton

Oyuncu+ucret cok iyi transfer oldu tebrik ediyorum bu iste emegi gecenleri

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi iş biz böyle hamleler bekliyoruz yönetimden :)

1,7 bonservis ve 1,2 m yıllık ücrete Anlaşılmışsa , Gerçekten yönetimi tebrik etmek gerekir iyi bir tarnsferi gayet makul bir fiyata bitirmişler :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Özgür K.

1-2 gol 4-6 arasi asist beklerim ben beckten

Hayırlı olsun, umarım 3 sezon kafamız rahat olur sağ bek açısından.
Bilgiler için sağol kardeşim.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı can1903

Ersnt - Fink orta sahasını çok beğenirdim tam panzerdiler.. Ardından Hilbertten sonra sağ bekimiz olmadı şimdi yine bir alman :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Bundedliga 2 den buyana Hoffenhaim de oynuyor , Hızlı , Hücumcu bir bek , Herşeyeden önce Alman disipliniyle yetişmiş bir futbolcu , Gökhan Gönül un 2 Sene önceki Hali diyebiliriz Beck için , Şuan ise Gökhan Gönülden 1 Tık üstün :tabe:

Bizde sakat çok :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ersan Atınç gönder. Yerlerine gelen parayla rhodolfo ile douglas ı al. Minimum 4 sene arkana bakma. Pedro milo rotasyon.

Ersnt - Fink orta sahasını çok beğenirdim tam panzerdiler.. Ardından Hilbertten sonra sağ bekimiz olmadı şimdi yine bir alman :)
Alman futbolcular Dünyanın her liginde oynaar , Tutmama ihtimali yok , Alt yapı ve oyun disiplinleri mukemmel :tabe: :tabe:
Munc , Ernst , Fink , Hilbertt ve Beck..... Hepsi iş yaptı :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Andreas Beck sakatlık sebebiyle son 5 senede sadece1 maç kaçırmış..  :nargile: :nargile: :nargile:

Çevrimdışı Ergin1903

Beck, hayırlı olsun diyebiliriz artik. Acıkcasi izledigim bir oyuncu degil ama anladigim kadariyla bizi cok tatmim etmezse de yeterli olacak bir beck.

Çevrimdışı kaanzor

Ben izledim en az 6 maçını izlemişimdir. yavaş ama ilk hamleleri çok başarılı bir oyuncu douglas ronaldo gibi. iyi transfer olur ama gelmez bence
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Özgür K.

Bundedliga 2 den buyana Hoffenhaim de oynuyor , Hızlı , Hücumcu bir bek , Herşeyeden önce Alman disipliniyle yetişmiş bir futbolcu , Gökhan Gönül un 2 Sene önceki Hali diyebiliriz Beck için , Şuan ise Gökhan Gönülden 1 Tık üstün :tabe:

Çok güzel yorumlar, umutlanmamak elde değil.. :))
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Renton

Aynen sakatlik falan gecirmesse kafamiz rahat olur diyorum, rica ederim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Andreas Beck sakatlık sebebiyle son 5 senede sadece1 maç kaçırmış..  :nargile: :nargile: :nargile:
Maşallah
Nazar değmesin

Alman Disiplini ve Alyapısı diye boşuna demiyoruz , Adımlarda Gece hayatı denen bişey yok , Sadece işine ve ailesine odaklılar ...
Almanlara hayran olmamak elde değil bu konularda....

Çevrimdışı Serdkar

@alperocal 8 Std.Vor 8 Stunden

Rhodolfo agresif, ayağı düzgün, havadan çok iyi ve golcü, lider karakterli ama tek hamleli, ağır stoper. Tamamlayıcısı önemli

Andreas Beck  Hoffenheimda oynuyor...Benim oturdugum yere 50 km uzakligda...
Adami her hafta sonu Macin izliyorum ve ona göre Beck icin bizim Sag Bek cözer dedim...

Douglas Hollanda gibi Ligde 6 sene oynamis ve orda Futbol egitimini görmüs birisi..

Çevrimdışı Çağrı

Of beeee of adamın geliyor! Tabanca gibi Beck Andreas Beck! Gel Bakalım Yeni Münch!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli