2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861330 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Çiko'yu da zorlayabiliriz. Ama Çiko'yu en kötü Everton Totti ister gibi geliyor.
Zannetmiyorum ben Premier League takımlarının isteyeceğini. La Liga takımları bir nebze isteyebilir belki. Inter ya da Milan istemesin de :lol:

Çevrimdışı talha

dzeko bildiğim kadarıyla city de pek fazla şans bulamıyor orda 5-6 civarı alıyor sanırım vergileri düştükten sonra burda alacağı para bence
kabul edilebilir seviyede olacaktır bir avantajda bosnalı olması ve Türkiyeye ön yargılı olma ihtimali yok her bosnalı futbolcunun burda gönlü vardır
yani parada çözüm dışında birde Türkiyeyi kabul ettirmek gibi bir sıkıntı olmaz elbette çok zor transfer çünkü biliyoruz geldiğinde fark yaratır.
Böyle etki yapacak oyuncuları almak kolay değildir. BA nın satılması bizim ilerde çok ekmeğini yiyeceğimiz bir olay bunu unutmamak gerekiyor
bir iki daha böyle değerinin üzerinde oyuncu sattığımızda futbolcularda bizi son adres olarak görmez.

Dzeko'yu bir şekilde buraya getirebilirsek. 1-2 sene içerisinde Araplara ya da Çin'e çok kolay satarız. Tabi getirilebilmesi önemli çünkü ona direk Katardan da teklif vardır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Yunan futbolu bizim ligin kopyası gibi.Olympiakos baskın karakter olduğu için orada çok başarılı oldu.Bizim ligde minimum 15 gol atar diye düşünüyorum.1.89 boy ve fiziği var,mücadeleci bir oyuncu Demba gibi defansın içerisinde kaybolmaz.Cisse-Dzeko transferleri çok zor.
Defansın içinde kaybolan BA 30 gol barajına yaklaştı onun yerine gelecek isim yarısında kalırsa sıkıntı olur
heleki şenol hoca gibi hücum futbolunu hedeflemiş bir hoca varken adam Bilicin sağlam defans anlayışında o gole ulaştı
unutmayalım

Çevrimdışı talha

Zannetmiyorum ben Premier League takımlarının isteyeceğini. La Liga takımları bir nebze isteyebilir belki. Inter ya da Milan istemesin de :lol:

Onlar forvetlerini aldı Çiko bir daha yedek kalacağı bir yere gitmez. Fiorentina ve Valencia şuan forvet yok onlar alacaktır.

Bu arada Bacc'da gitti Sevilla alacaktır Çiko'yu.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Viviano

Onlar forvetlerini aldı Çiko bir daha yedek kalacağı bir yere gitmez. Fiorentina ve Valencia şuan forvet yok onlar alacaktır.

Bu arada Bacc'da gitti Sevilla alacaktır Çiko'yu.  :tabe:
Talibinin ben yine de çok olacağını düşünmüyorum. Bitirmek istesek, zorlasak bitiririz gibime geliyor.

Çevrimiçi Necmi

Dzeko'yu bir şekilde buraya getirebilirsek. 1-2 sene içerisinde Araplara ya da Çin'e çok kolay satarız. Tabi getirilebilmesi önemli çünkü ona direk Katardan da teklif vardır.
ama direk katara gitmez bu emeklilik demektir Türkiye ikinci bir sıçrama yapabileceği yer katar son durak olur
gittiğinde iki sene sonra kimse hatırlamaz biz geçen sene hep gündemde kaldık bize gelen unutulmayacağını biliyor
Demba BA nın bizde ismi geçmişe göre çok daha gündem oldu öne çıktı yoksa çinliler geçen sene bizden çok daha kolay şekilde alırlardı
biz Demba BA ismini tekrar parlattık Dzeko da aynı şekilde ismi köreldi bizde tekrar parlayacaktır

Çevrimdışı Viviano

Herkese iyi geceler arkadaşlar...
Umarım güzel, bol KAP'lı, transfer haberli bir güne uyanırız...
Rabbim gönlümüze göre versin...

Çevrimiçi Necmi

Abi peki Dzeko dışında oluru olan birilerini duydun mu hiç? Yani öncelik Dzeko, olmadı şu şu diyebileceğin birileri var mı?

gündemde olanları biliyorsunuz dedim işte Dzeko olmazsa mitro olur cisse için zor deniyor
burda ortaya atılan isimler hiç kulüpten gelmiyorki konop ile ilgili bile bilgi gelmedi hiç Başkanın dillendirmesi falan sanki hedef saptırma
yoksa almayı düşündüğümüz net bir isim olsa ben dillendireceği ihtimalini vermiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Dzeko 8 milyona kiralık mis.
8 e bonservisiyle alırsın emin ol sekize kim kiralar onu
bu parayı verecek iki üç takım çıkar onlarda vermez zaten :D

Çevrimdışı brkntcnr

Motta ya kim teklif yapmış?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Atınç gidecektir bence. Çocuğun kafası karışık Almanya 2. Ligi orası. Burası Beşiktaş büyük camia diğer wonderkidler gibi takımın  gözbebeklerinden bence Atınç orada oynamayı istemiyor değil Beşiktaş' tan kopamıyodur.

Çevrimdışı Karabay

Günaydın.  Hürriyet Gazetesi alan varmı?

Çevrimdışı brkntcnr

Rhodolfo ile Gala da ilgileniyordu bir ara. Tam kemik kıran stoper tanımına uyan bir stoper de, biz de iş yapabilir mi, bizim seviyemize uygun bir oyuncu mu orası muamma bana kalırsa. Daha net isimlere yönelmeliyiz.

Bence bize kemik kıran stoper lazım değil. Soğukkanlı, teknik bir isim lazım. Britos geldi zaten rhodolfo da gelirse stoperlerimiz çok yavaşlar. Toloinin alınması daha mantıklı olur. Britos - Toloi tandemi iyidir. Yedekleri de Milosevic - Pedro tandemi olur. Mis olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın.  Hürriyet Gazetesi alan varmı?
Ne yazıyor ki?

Çevrimiçi murat

dzeko bildiğim kadarıyla city de pek fazla şans bulamıyor orda 5-6 civarı alıyor sanırım vergileri düştükten sonra burda alacağı para bence
kabul edilebilir seviyede olacaktır bir avantajda bosnalı olması ve Türkiyeye ön yargılı olma ihtimali yok her bosnalı futbolcunun burda gönlü vardır
yani parada çözüm dışında birde Türkiyeyi kabul ettirmek gibi bir sıkıntı olmaz elbette çok zor transfer çünkü biliyoruz geldiğinde fark yaratır.
Böyle etki yapacak oyuncuları almak kolay değildir. BA nın satılması bizim ilerde çok ekmeğini yiyeceğimiz bir olay bunu unutmamak gerekiyor
bir iki daha böyle değerinin üzerinde oyuncu sattığımızda futbolcularda bizi son adres olarak görmez.
@necmi abi dzekonun bizim burada akrabaları var.bizim yeğenin sınıf arkadaşı yoklayalımmı cocuğu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yavvuzz

Son senelerde enaramo ,sezer tarzı gereksiz transferler hariç politikamız ve aldığımız adamlar fena değil . Ben Fikret başkan kaldıkça ve Şenol hoca başımızda oldukça saçma sapan adam alamayacağımızı düşünüyorum . Demba ba dan gelen parayla sağ bek , defans ve kanat oyuncusu alalım yeter. Forvet konusunda şişmanoğlu , tosun ve özellikle şenol hocaya çok güveniyorum .

Çevrimdışı JoseDemba

Beşiktaş Andreas Beck ile her konuda anlaştı (ntvspor)  :ishock:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Karabay

Ne yazıyor ki?

bilmiyorum bende almadım.  Akşam ismail er miydi hatırlamıyorum şimdi yarın Hürriyet Gazetesinde açıklayacağım demişti ya ondan soruyorum bende

Çevrimdışı Karabay

Beşiktaş Andreas Beck ile her konuda anlaştı (ntvspor)  :ishock:
bu sarıyı hepimiz sevdik zaten. Hadi inşallah

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Beşiktaş Andreas Beck ile her konuda anlaştı (ntvspor)

Çevrimiçi murat

Adı üstünde bek .kaderabek olmadı annreas beck oldu.bundan iyisi direk ismi sağbek filan olurdu.adamın tarzı reus un götzenin vs bek oynayanı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

ntvspor a göre de 3 tane stoper adayımız varmış
rhodolfo-kone-douglas

inşallah douglas ilk sıradadır :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hamahakki

Habertürk rhodolfo'yu yazmış

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Güzel haberlerle başlıyoruz güne..

Sağ beke , Andreas beck

Stopere Rhodolfo haberleri.