2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862048 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Aykutt

Ben forvet transferini değilde öncelikli olarak artık sağ ve stoper taraflarında yapılacak transferleri bekliyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Dzeko 8 milyona kiralık mis.

Çevrimdışı talha

Dzeko 8 milyona kiralık mis.

Yuh biraz fazla. Opsiyonu ne olacak bu adamın?  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Viviano

Chicharito'yu, United 10 milyon £'e satış listesine koyacakmış. 14 milyon € yapıyor. Pazarlık, kem küm 9-10 civarına kapasak, çok iyi olur, çok da güzel olur.

Çevrimdışı Kadir G.

Yuh biraz fazla. Opsiyonu ne olacak bu adamın?  :kop:

Seneye bir 8 daha 5 yıl izle. :)

Çevrimiçi murat

yakında fikret ormana giydirilmeye başlanır.dzeko alınmadı imza attırılmadı diye.gelirsede ahmet nur çebi getirmiş olacak.bu işler o kadar kolay değil.adamları gelmeye ikna edeceksiniz kulübü ikna olacaj ve para bulunacak.geçenlerde cech konusu geçmişti adam yedek gitmek istiyor bedavaya alırız mantığı vardı yanılmıyorsam 11 milyon euro gibi bir paraya gitti.her boştaki adamın gelmeye can attığını düşünüyor sonra olmayınca başkana sallıyoruz.birde 600 bin euroya oynayan oyuncuya 2 milyon veriyoruz adam gelmeyince 300-500 ün hesabını yaptı oluyor.biraz gerçekçi yorumlarda bulunun.son bir cümle daha edeyim karşınızdaki yazarın görüşüne katılmayabilirsiniz.katımadığınız yeri yazabilirsiniz ,nedenlerini söylersiniz fakat yzılan yazıya karşılık rencide edici hakaretvari kelimeler kullanırsanız yazınız silinir.bunu gelenek haline getirmeniz durumunda forumun seviyesini korumak için
gereğini yapmak zorunda kalırızki bu hiç istemediğimiz bir durum lütfen yazdığınız kelimelere dikkat edin.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Chicharito'yu, United 10 milyon £'e satış listesine koyacakmış. 14 milyon € yapıyor. Pazarlık, kem küm 9-10 civarına kapasak, çok iyi olur, çok da güzel olur.

Çiko'yu büyük ihtimilla İspanya'ya gider. Valencia falan.

Çevrimdışı ayayhan

bu kadar isim arasında maddi kritere uyan tek isim Chicharito

manu zaten 7.5 almış  1 senesi kalan adamı  5-6 bırakır

onun maaşına biz yaklaşırız burda sorun olmaz
çift santfor için ideal

Çevrimdışı Kadir G.

:o_o:

Al bi snickers ye :)

Şaka falan ama ilgileniliyor ve başkan çok istiyor üzerinden gidiyorun ancak böyle alınır. Yoksa dzeko hem şu andaki takımın hem de ligin çok üzerinde. Öyle böyle getirdin diyelim 5 yıl oynar.

Çevrimdışı Tugay

Bahsedilen paralara Dzeko gelmesin gerek yok.

Çevrimiçi murat

yokmu hiç şöyle 20-23 yaşları arasında 2-5 milyon arasında takip ettiğiniz yetenekli bir golcü.bir5 biri 2-3 civarı iki tane alsak.parlatıp satarız :D güneş li havada iyi parlar.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 03:28:32 MURAT ]

Çevrimdışı Kadir G.

yokmu hiç şöyle 20-23 yaşları arasında 2-5 milyon arasında takip ettiğiniz yetenekli bir golcü.bir5 biri 2-3 civarı iki tane alsak.parlatıp satarız :D

Guidetti - free

Çevrimdışı Viviano

Çevrimdışı Kadir G.

Trabzonspor ilgileniyormuş. :lol:

Anç alır istese ama düşünmüyorlardır. Tolgay 2 olur. :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi formlar bile basılmaya başlanmış dediği bir isim vardı hatırlatırım.  :kop:
valla kardeşim bizde duyduğumuzu söylüyoruz.
mesela dzeko ile ilgili maxi ile ilgili aldığım duyumları Konop için almıyorum ben hiç onunla ilgili mücadele edildiğini duymadım
bana basına oyalama için verilmiş bir isim gibi geliyor sanki başka isimleri perdeliyorlar. çok iyi bir forvet geleceğini düşünüyorum
hadi canım dedirtecek isimler üzerinde koşturuyorlar diye duydum ama net isimler çıkmıyor kimseden şu anda ilk duyduğum isim dzeko
oldu onuda kimseye inandıramadım gerçi o ismi ilk ortaya atanda bizdik şimdi konuşulmaya yeni başladı  @EleSuDökenSuat
ben pek dedikoduya bakmam kesin içerden bilgi gelirse dillendiririm
şu ana kadar net isimlerde bakarsak biritos samba maxi forvet olarakta dzeko veya mitro üstünde duruluyor
tabi hiç duymadığımız süpriz isimlerde çıkabilir linnes olayından sonra ben her şeye şüpheli bakıyorum

Çevrimdışı Viviano

mesela dzeko ile ilgili maxi ile ilgili aldığım duyumları Konop için almıyorum ben hiç onunla ilgili mücadele edildiğini duymadım
bana basına oyalama için verilmiş bir isim gibi geliyor sanki başka isimleri perdeliyorlar. çok iyi bir forvet geleceğini düşünüyorum
hadi canım dedirtecek isimler üzerinde koşturuyorlar diye duydum ama net isimler çıkmıyor kimseden şu anda ilk duyduğum isim dzeko
oldu onuda kimseye inandıramadım gerçi o ismi ilk ortaya atanda bizdik şimdi konuşulmaya yeni başladı  @EleSuDökenSuat
şu ana kadar net isimlerde bakarsak biritos samba maxi forvet olarakta dzeko veya mitro üstünde duruluyor
tabi hiç duymadığımız süpriz isimlerde çıkabilir linnes olayından sonra ben her şeye şüpheli bakıyorum

Necmi ağabey, genelde bizim yönetim sağ gösterip sol vurmayı seviyor. Linnes-Opare, Ruiz-Sosa, Mitroglou-Demba Ba gibi. Ben de Konoplyanka'nın oyalama amaçlı ortaya atıldığını düşünüyorum. Ama Dzeko gibi isimler de kulağa çılgın gelince taraftar yadırgıyor doğal olarak. Bakalım göreceğiz ama ben de çok iyi diyebileceğimiz en az 1 oyuncu gelecek takıma diye düşünüyorum. Ama bu forvet mi olur, orta saha mı olur onu bilemiyorum.

Çevrimdışı Tugay

@Necmi

Maxi,Samba,Britos,Mitro harika olur.Bende Konoplyanka'nın gelmeyeceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

O da Edin Dzeko :D
yoo öyle bir şey demedim @Anıl  saptırmayalım üzerime yapıştırma
bu bilgi geldiğinde daha ba nın satılma durumu bile yoktu :bandit: BA satılmadanda forvet pazarlığımı yapacaklar.

Çevrimdışı talha

Dzeko çok zor be abi. Belli olmaz belki ilk 11 oynayacağı yeri de istiyor olabilir ama Man City ucuza bırakmaz onu. Getirebilirsen muazzam olur ama o maaş konusunda da bizim önerebileceğimizin çok üstünde alıyordur çok sıkıntılı.

Belki bir umut Man City biraz ekonomik olarak rahatlamak zorunda yoksa seneye sıkıntılı FFP'de ona nispeten olabilir başka türlü çok zor ya.  :dontknow:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Maxi,Samba,Britos,Mitro harika olur.Bende Konoplyanka'nın gelmeyeceğini düşünüyorum.
mitro konusunda aynı fikirde değilim bobo ayarında bir forvet bizde patlama etkisi yapmaz
cisse konusuda en zayıf ihtimal diye duydum

Çevrimdışı Viviano

mitro konusunda aynı fikirde değilim bobo ayarında bir forvet bizde patlama etkisi yapmaz
cisse konusuda en zayıf ihtimal diye duydum
Abi peki Dzeko dışında oluru olan birilerini duydun mu hiç? Yani öncelik Dzeko, olmadı şu şu diyebileceğin birileri var mı?

Çevrimdışı talha

Çiko'yu da zorlayabiliriz. Ama Çiko'yu en kötü Everton Totti ister gibi geliyor.

Çevrimdışı Tugay

@Necmi

Yunan futbolu bizim ligin kopyası gibi.Olympiakos baskın karakter olduğu için orada çok başarılı oldu.Bizim ligde minimum 15 gol atar diye düşünüyorum.1.89 boy ve fiziği var,mücadeleci bir oyuncu Demba gibi defansın içerisinde kaybolmaz.Cisse-Dzeko transferleri çok zor.

Çevrimiçi Necmi

Dzeko çok zor be abi. Belli olmaz belki ilk 11 oynayacağı yeri de istiyor olabilir ama Man City ucuza bırakmaz onu. Getirebilirsen muazzam olur ama o maaş konusunda da bizim önerebileceğimizin çok üstünde alıyordur çok sıkıntılı.

Belki bir umut Man City biraz ekonomik olarak rahatlamak zorunda yoksa seneye sıkıntılı FFP'de ona nispeten olabilir başka türlü çok zor ya.  :dontknow:

dzeko bildiğim kadarıyla city de pek fazla şans bulamıyor orda 5-6 civarı alıyor sanırım vergileri düştükten sonra burda alacağı para bence
kabul edilebilir seviyede olacaktır bir avantajda bosnalı olması ve Türkiyeye ön yargılı olma ihtimali yok her bosnalı futbolcunun burda gönlü vardır
yani parada çözüm dışında birde Türkiyeyi kabul ettirmek gibi bir sıkıntı olmaz elbette çok zor transfer çünkü biliyoruz geldiğinde fark yaratır.
Böyle etki yapacak oyuncuları almak kolay değildir. BA nın satılması bizim ilerde çok ekmeğini yiyeceğimiz bir olay bunu unutmamak gerekiyor
bir iki daha böyle değerinin üzerinde oyuncu sattığımızda futbolcularda bizi son adres olarak görmez.