2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857453 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hamahakki

Ya arkadaşlar hazırlık maçları tarihler ve takımlar belli oldu mu acaba?

Çevrimdışı Hasan Akten

Damar mı? :upto:

Altına da şöyle Müslüm Baba'dan bir şarkı ekle. Oldu bitti bu iş  :ishock:

Çevrimdışı forzatunga

Bu kono olayı fazla uzadı ya artık para da olduğuna göre mecburcu değiliz.Bonservisi olan alternatiflere yönelmek lazım.İlla alacaz diye aşırı maaş verilmemeli.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Altına da şöyle Müslüm Baba'dan bir şarkı ekle. Oldu bitti bu iş  :ishock:

:kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Viviano

Bu Rholdolfo işi ciddi gibi gözüküyor. Bu elemanın menajerinin Ertan Göksu olma ihtimali var mı? Sağlam oyuncu gibi duruyor ama geçen yıllarda Galatasaray'a önerilip, şimdi bize önerilmesinde ben bit yeniği arıyorum. Acaba yine menajer kazığı olabilir mi?

Çevrimiçi murat

Beşiktaş'ı bitiren Beşiktaşlılar olacak yemin ediyorum. Güne Teofilo istekleriyle başladık, Sow istekleriyle devam ettik, gece 2 oldu saat Kweuke'ler ortaya çıktı. Bonus Niasse'ler.

tek bir golcüye bel bağlamayı doğru buluyorsan birşey diyemem tabi.aldığın gocü sakatlandı ve 6 ay sahalardan uzak kaldı.senin yedeğin cenk ve mustafa.geçen sene cenk ve mustafanın kaç ay sakat olduğuna bir açıp bak istersen.hem niasse hemde kwauke iyi oyuncular.yedekte olması gerekir böyle bir isim.mustafayı golcü olarak görmüyorum zaten.beşiktaş gibi bir takımın tek forvet ile oynamasınınıda mantıklı bulmuyorum.bence en azından iç saha maçlarını 4-1-3-2 dizilişyle oynamalıyız.çift önlibeo tek forvet yerine tek önlibero çift forvete dönmeliyiz.

Çevrimdışı TØLGA

Ya arkadaşlar hazırlık maçları tarihler ve takımlar belli oldu mu acaba?
sturm graz ile bir maç var galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Dur daha webo çıkmadı piyasaya, yakındır :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birkaç sene önce fb almadan önce webo da uyardı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sturm graz ile bir maç var galiba

Evet yardım maçı denmişti :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hamahakki

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Evet yardım maçı denmişti :ok:
bende öyle duydum bir olay vardı buldum

Avusturya ekibiyle yapılacak maçın gelirinin 20 Haziran’da Graz’daki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi ve yaralanan 36 kişinin ailelerine yardım amacıyla kullanılacağı ifade edildi.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Kule Atınç ne yav kule vinç gibi :D

stat başlığından başlayıp buralara kayınca normal stat sirayet ediyor herşeye :)

Çevrimdışı TØLGA

utanmasa gel stadyum'da vinç olarak kullanalım dicekmiş  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stada koy, halat döşesin :evillol:

Çevrimdışı ayayhan

Phil :^) ‏@PhilMyShart  · 48 sn.49 saniye önce 

@blueboi1987 haha as if anyone can even watch Porto or Besiktas league games in England

İngilizce dilinden Bing ile çevrildi Hatalı mı çevrilmiş?

@blueboi1987 haha sanki herkes bile İngiltere'de Porto veya Beşiktaş lig oyun izleyebilir

İngilizler bizi portoyla bir tutmaya başladı gailba yada ben öyle anladım

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Viviano

https://twitter.com/erginaslan/status/615298975718055941
Aynısını ben yazdım bugün burda :lol: Gerçekten doğru adam takımdan defoldu gitti orda bile Tolgay'ı istiyor 70'den sonra çıkarmak için :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

Versin 15 milyon £ uçak bileti hazır :)

Çevrimdışı Savaş

birkaç sene önce fb almadan önce webo da uyardı.
Abi bu şekilde anadoluda forvet oynamis oyunculara buyuk takimlar yanasinca her zaman kiyamet kopar. Ya YONETIM GITSIN﹗, ya td istifa, bu nasil sportif direktor vsvsvs. Yani iyi olsa bile olmaz. Adi ne olursa olsun. Bakma fb aldi fernandaoyu ama adam gol krali oldu diye kimse sesini cikarmiyo. Bak bi gs niasse dedi ortalik yikildi vizyonsuzlar diye. Yanisi olmaz. Hele eneramodan sonra anadoluda oynamis forvet almak yemez. :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi