2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854442 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Şota-Tekke-burak-Fernandao

Bunlar Türkiye ligi gol kralları.

Tek bir ortak noktaları var, Şenol Güneş.

Forveti iyi seçersek, Beşiktaş forvetlerinin gol rekorunu kırabilir gelecek isim.

Artık bir gol kralı çıksın ya zaten. 22 yaşına geldim daha göremedim  :D

En son 2001-2002 de İlhan Mansız Arif'le aynı sayıda atmış 21 gol. Tek başına gol kralı çıkardığımız son sezon  89-90 Feyyaz Uçar. Şaka gibi.

Çevrimdışı Ergin1903

Hayir Atınc'ın instagram'ına bir bakayim dedim bir de ne göreyim. Gitme diye msjlarla dolu. Gercekten anlamiyorum .

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Forveti iyi seçersek, Beşiktaş forvetlerinin gol rekorunu kırabilir gelecek isim.
Fernandao daha dün dedi Şenol Güneş'in bende emeği büyük diye.Adam büyü mü yaptırıyor bunlara anlamıyorum her oyuncusu benzer şeyleri söylüyor

Çevrimiçi Samet Ç

Atınç git ve başarılı ol. Burada kalırsan Gaziantep'de hayatını bitirirsin.

Çevrimdışı TØLGA

Fernandao daha dün dedi Şenol Güneş'in bende emeği büyük diye.Adam büyü mü yaptırıyor bunlara anlamıyorum her oyuncusu benzer şeyleri söylüyor
ismail-pektemek-najipppp oğuzhan flen bunlarada yapar umarım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Biraz oyuncu kumaşından anlıyorsam;

Atınç kalırsa önce bir kaç Anadolu kulübü yapar. İyi ihtimal öyle kalır; kötü ihtimal PTT.

Giderse ise en kötü TR'de yine Anadolu kulübü.

Bu fırsat kaçmaz.

edit: Çünkü iyi kısmı Chelsea, Bayern bilemedin Valencia, Sevilla. En kötü Hoffenheim.

Daha temel becerilerini geliştirebilecek yaşta.

Çocuğun doğuştan inanılmaz bir fizik avantajı var.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 02:11:16 atalay ]

Çevrimdışı Savaş

Pektemek ile gol krallığı qeyfi!!

Çılgın Pektemek taraftarı coşturuyor.!!

Takımın 3. Bile olamayacak forvetine 1.7 veriyoruz.! Yine aklima geldi sinirlendim gece gece.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Atınc için Tag'ımız #GitveEfsaneOL  :evillol:

Çevrimdışı Hasan Akten

Ben de kuşkulanıyorum Şenol hocadan. Adam daha sahaya inmedi oyuncuların değeri arttı. Atınç 6 Ersan 5 m. euro konuşuyoruz  :evillol:

ismail-pektemek-najipppp oğuzhan flen bunlarada yapar umarım  :biggrinking:
Allah'a emanet onlar,insanoğlu yetersiz:(

Çevrimdışı TØLGA

Hayir Atınc'ın instagram'ına bir bakayim dedim bir de ne göreyim. Gitme diye msjlarla dolu. Gercekten anlamiyorum .
sıkıntı yok bende twitterdan git diye baskı yapıyommm  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Viviano

Yazılan çizilenler doğruysa
Sosa 6 milyon €
Atınç 6 milyon €
Franco 5 milyon €
Ersan 5 milyon € (Kesin)
Demba Ba 13 milyon € (Gitti)
35 milyon € para kazansak şunlardan çok çok güzel olur. Hemen alınacak edilecek için de kısa bir şeyler belirleyelim
Zambrano (Max 2 mio € imza parası)
Vlaar (Max 2 mio € imza parası)
Toloi (Max 2-3 mio €)
Beck (Max 2 mio € bonservis)
Konoplyanka (Max 4-5 mio € imza parası ki bu adama para versen her türlü alırsın diye düşünüyorum. Çakalın teki kendisi)
Dzsudzsak (Max 1-2 mio € bonservis. Ocak'ta sözleşmesi bitiyor.)
Şu 6 oyuncuyu maksimum 16-17 milyon €'ya getirsen, 35 milyonun da 5-6 milyonunu stada ayırsan, 3.5 milyon €'da zaten kendi transfer bütçen var otomatikmen sana nerden baksan 15 milyon €'luk bir forvet parası çıkıyor. Dzeko, Remy gibi isimler de hayal olmaktan çıkıyor :bandit:

Çevrimdışı Hasan Akten

sıkıntı yok bende twitterdan git diye baskı yapıyommm  :evillol: :evillol:

Direk "GİT" deme de çocuğa  :D

Atınç gitse o fizikle en kötü bundesliga'da asansör takımlarda oynar.Biraz geliştirse kendini orta sıra takımlarında yeri banko.Burada kalırsa bizde yedek kalacak sonra doğru anadoluya.Yaşı genç bence kolay kafalanır Atınç biraz üstüne gitseler olur bu iş.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

yalnız bu kwauke neden beğenilmiyor.bence büyük bir takımda ilk santraforun eksikliğini

hissettirmeyecek bir adam .vuruşlar fena değil adam geçebiliyor top saklayabiliyor, fizikli,ittirmeye

kaktırmaya geliyor,kafa vuruşu var,forvet çeşitlemesinde olması gereken bir tip.mesela 2 sezon önce

nasseyide beğenirdim.oda farklı bir tip.golcü adamlarda olması gereken her özellikten biraz biraz

var.tek silahı olan golcülerin etkisi birkaç hafta sürüyor sonra alametifarikası çözülünce iş bitiyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

yok yaaaaaa kendim için bişey istiyosam ne olayım  :evillol: :evillol:
https://twitter.com/ToGiiiii_/status/615293883191296001

Güzeeelll  :D

Biraz daha damardan girersen oldu bu iş  :halay:

Çevrimdışı GÖRKEM

bir de sunu söyleyim Forvet mevkisine cok yüklendik.

halbi ki en az bunun kadar zayif olan 3 tane mevki var.

forvet'In etrafindaki Takim güclü olursa forvet cok üst düzey olmasa bile 20 tane yazabilir.

yeter ki Oyunun güclü olsun.

Remy'leri, Dzeko'lari gecelim lütfen. Transferden her ne kadar gelir saglasakta su anda bir Oyuncu icin 8-10 Milyon veya daha fazla Bonservis verecek durumda degiliz.

bu Paraya takimi güclendirecek 3 tane Oyuncu aliriz. 

gaza gelmeyelim lütfen.

Çevrimdışı Viviano

Beşiktaş'ı bitiren Beşiktaşlılar olacak yemin ediyorum. Güne Teofilo istekleriyle başladık, Sow istekleriyle devam ettik, gece 2 oldu saat Kweuke'ler ortaya çıktı. Bonus Niasse'ler.

Çevrimdışı Hasan Akten

yalnız bu kwauke neden beğenilmiyor.bence büyük bir takımda ilk santraforun eksikliğini

hissettirmeyecek bir adam .vuruşlar fena değil adam geçebiliyor top saklayabiliyor, fizikli,ittirmeye

kaktırmaya geliyor,kafa vuruşu var,forvet çeşitlemesinde olması gereken bir tip.mesela 2 sezon önce

nasseyide beğenirdim.oda farklı bir tip.golcü adamlarda olması gereken her özellikten biraz biraz

var.tek silahı olan golcülerin etkisi birkaç hafta sürüyor sonra alametifarikası çözülünce iş bitiyor.

Abi bu adamın top tekniği koca bir 0. Harala gürele top oynuyor. Tam saç baş yoldurmalık yani Emenike 2.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Beşiktaş'ı bitiren Beşiktaşlılar olacak yemin ediyorum. Güne Teofilo istekleriyle başladık, Sow istekleriyle devam ettik, gece 2 oldu saat Kweuke'ler ortaya çıktı. Bonus Niasse'ler.

Dur daha webo çıkmadı piyasaya, yakındır :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

En geç Salı günü KAP gelir.

Herkese İyi geceler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."